Gemakkelijk en betrouwbaar

Het was simpel om de cashback aan te vragen en na een paar dagen kreeg ik het geld al binnen.

Vrij snelle reactie. Duidelijk en goed.

Snel, gemakkelijk en betaalbaar thuis internet

50% korting voor 12 maanden van zigo

Niet transparant in goede-doelen, twijfelachtige bedrijfsvoering

Bij navraag en een goed gesprek over integriteit en transparantie werd het bedrijf als maar meer dubieus.

Helped me to choose good internet connection

Helped me choose the right package and the overall experience was smooth and easy. Very satisfied.

Makkelijk

Een keer geprobeerd en ben tevreden over het idee.

Excellent

Professional wy of dealing with everything

Klantvriendelijk, geduldig en doelgericht geholpen

Ik ben stap voor stap geholpen om een passende provider te vinden. Ook gaf medewerkster aan dat er die dag een nieuwe actie bij KPN zou zijn. Zij belde uurtje later terug toen de actie zichtbaar was op internet. Daarnaast liep er alleen die dag nog een cashback korting van 100 Eur via Providercheck bij het afsluiten van een KPN abonnement. 13 dagen later is door Providercheck het geld op m’n rekening gestort. Dubbele korting voor mij. Erg goede service!!

Snelle cashback

Na een paar weken netjes de cashback op mijn rekening ontvangen! Geen gedoe

Zeer snel de cashback overgemaakt volgens afspraak. Hulde!

Top dienst

ProviderCheck.nl team is aardig en behulpzaam. Ook wordt de dienst netjes en keurig uitgevoerd.

Mooie cashback. Nette service

Het indienen van de cashback was vrij simpel. Het was even 3 weken wachten voor de definitieve goedkeuring, maar alles netjes geregeld. Geld stond hierna direct op mijn rekening. Ik zou providercheck zeker aanraden.

overzichtelijke site, goedkoopste optie en mooie cashbackactie

handige site om energie aanbiedingen te vergelijken

Super makkelijk en snel

Snel en makkelijk geld bespaard

Goede hulp toen ik er online niet uit kwam.

N.a

ProviderCheck zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Plezierig om via ProviderCheck over te stappen.

Ik gebruik deze site altijd voor vergelijkingen en het geeft me altijd goede resultaten.

Mooie korting, overzichtelijk en snel

Betrouwbaar en bij met de extra korting!

Mooi overzichtelijke vergelijkingswebsite! Laat de acties van het moment zien. En heeft aantrekkelijke cashback acties om een nieuw contract af te sluiten of over te stappen

Aanrader!

Zeer handige website en een perfecte service. Aanrader!

ZEER GOEDE ervaring met Provider Check.

Bedrijf geeft goede informatie en werkt zeer accuraad als tussen persoon.

Tot nu toe positief verrast!

Ik heb mijn cashback al ontvangen voordat het abonnement geactiveerd is. Ik had tot 2 keer de ervaring bij Breedbandwinkel dat je persoonlijk nog een keer moest vragen om de beloofde cashback en als je het was vergeten, kreeg je het nooit!

Makkelijk en snel geld verdiend!

Ik wilde eerst direct bij een nieuwe provider mijn contract afsluiten maar kwam min of meer bij toeval (na wat googlen) bij ProviderCheck.nl terecht. Bleek dat ik bij het afsluiten van een contract via hun geld zou krijgen. Na het invullen van mijn info en het versturen van het net afgesloten contract zag ik dat gisteren het geld op mijn rekening stond. Daarnaast kreeg ik ook een mail met de mededeling dat het geld op mijn rekening zou worden gestort. Goed geregeld en een financieel meevallertje wat ik erg kan waarderen!

Overzichtelijk en snel en eenvoudig geregeld

Overzichtelijke site. Met behulp van keuzemenu goed overzicht. Afsluiten erna is eenvoudig

Een makkelijke manier om snel korting te regelen

Snel geregeld, duidelijke communicatie, blij dat ik het zo gedaan heb

Koperweg 11 J

2401LH Alphen aan den rijn

0883232032

Over ProviderCheck.nl

ProviderCheck maakt internet en sim only vergelijken makkelijk en snel! Wij zijn dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Wij zijn niet verbonden aan een provider en dus 100% objectief. Zo krijg jij altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs, want bij ons krijg je namelijk altijd minimaal €10,00 extra korting!