Filtre

Super service en snel geleverd

Snel en makkelijk een mooie telefoon

Top !

super snel, geweldige kwaliteit, geen problemen tot nu toe

Helemaal top

Snelle en betrouwbare levering. Telefoon is top!

Snelle levering top toestel !!

Al 2x besteld alles zeer goed in orde !!

Goed ervaring

Ik kocht een iPhone 11 2 weken geleden en ik ben hiervoor tevreden. Snel levering .toestel lijkt mooie dan ik verwacht.

Ik had een iPhone 11 met zichtbare gebruikssporen besteld. De telefoon werd netjes geleverd met lader en al. Ook de screen protector was er al super netjes opgeplakt. Super tevreden met mijn aankoop!

Snel en goed!

Beste prijs en toestel in keurige staat ontvangen.

super snelle complete levering, netjes verpakt, telefoon is als nieuw!

Na kort surfen op het internet bij Mobico terecht gekomen. Voor de eerste keer bij Mobico een Iphone 11 besteld. website werkt snel en effectief. Betalen kan op verschillende manieren. gekozen voor Ideal. Volgende dag kwam de Iphone al binnen, netjes verpakt en compleet met oplader, sim pinnen en gratis beschermhoes voor telefoon en scherm (kerstactie), Nu nog proberen om alles van de Samsung over te zetten naar de Iphone.

Geweldig!

Site overzichtelijk, snelle service en doet wat het beloofd! Mooi toestel zoals beschreven en aangekocht!

Mooie telefoon, goeie service

Ik heb de IPhone 12 mini in het paars besteld in Nieuwstraat. Dinsdag middag besteld, woensdag middag in huis. Het hoesje en schermprotector zaten er al op/om dus dat scheelde mij weer werk. Daar heb ik echt een hekel aan altijd, heb altijd bubbels onder het bescherm glas. De telefoon ziet er top uit. Heel tevreden over de service die is geleverd.

Zondag besteld en dinsdag al binnen. Zo goed als nieuw, ziet er idd nieuw uit. Erg blij mee

Erg tevreden!!

Het is net alsof ik hem in de winkel nieuw haal

Goed bevallen

Ik had hem besteld met wat twijfels over hoe hij aan zou komen want ik had zichtbare gebruikssporen besteld. Mijn hij kwam mooi aan bijna geen krassen alleen wat op de achterkant. De batterij percentage was goed.

Snelle levering, toestel ziet er als nieuw uit!

Snel geleverd en Iphone ziet er, ook met zichtbare gebruikerssporen heel goed uit. Precies wat we gehoopt hadden! Mijn dochter is er super blij mee!

iPhone ziet er mooi uit!

Na bestelling kreeg ik de iPhone 11 de volgende dag al binnen! Hij ziet er mooi uit! En we hadden de variant gekozen met lichte beschadigingen dus niet eens als nieuw. Maar hij ziet er in elk geval nieuw uit. Het is een Kerstcadeau voor onze dochter, dus we hebben de telefoon nu nog niet getest.

Snelle en goede levering

Mooie snelle levering! Hoesje en bescherm glas er al op bij levering dus meteen in gebruik kunnen nemen. Omschrijving van gebruik klopt met hetgeen aangegeven op de site. Je weet meteen waarvoor je kiest. Ik ben er erg blij mee.

top iphone

heb men iphone snel aangekregen, ik was blij en heel tevreden , de iphone 11pro zag er zo goed uit, precies een nieuwe zo uit de doos, juist nog update en kon aan de slag met men (nieuwe) iphone, ben er zo trots op. ik dank u mobico voor de topkwaliteit , dit is wat refurbisched iphone hoort te zijn

Snelle levering. En mooie telefoon iphone SE

Snel en correct

iPhone besteld “met lichte gebruikssporen”, telefoon ziet er ok uit. Kwam met oplader, kabel, hoesje en screenprotector. Snelle levering, en prijs is goed. Kort, goede service en product.

Snelle service en levering van een goed product

Slechte service

Ik bestel op 1 december een iPhone 12 Pro licht gebruikt. Komt deze de volgende dag aan met het hele scherm bekrast. Ik kon hem terugsturen omdat ze hun fout toegeven. Ik bestel dezelfde dag een andere iPhone omdat ik dringend een telefoon nodig heb. 4 dagen later heb ik de iphone nog niet ontvangen. Dit is al de 2e negatieve ervaring met mobico, de eerste keer met een iPhone X. Deze zou als nieuw zijn, komt hij aan met allemaal krasjes en deukjes op de behuizing. Omdat ik de iphone echt nodig had kon ik hem niet terugsturen. Kreeg ik een compensatie van 20 euro. Echt een rampzalig bedrijf. Update 19 december, nog steeds geen iphone of mijn geld terug ontvangen

Snelle levering. Mooie telefoon zoals omschreven. Verpakking voor het versturen mag iets zorgvuldiger. In een envelop, waarbij de deksel van het doosje waar de telefoon in zit vrij los zit. Waarbij bij het openen van de envelop het deksel direct los kwam. Een elastiek of bandje om het doosje zou dit oplossen. En een bubbeltjes envelop of iets tegen schokdemping zou de telefoon meer beschermen. Verder superblij met de telefoon.

Supersnelle levering van een prachtige iPhone!

Voor de vierde maal heb ik een iPhone besteld bij Mobico. Alles is zoals alle vorige keren snel en in een perfecte staat geleverd. Ik heb een toestel met indicatie: ‘zo goed als nieuw’. Ziet er uit als helemaal nieuw. Ik blijf Mobico aanbevelen bij mijn familie en vrienden!

Goede en snelle telefoon zonder krassen

Had een telefoon met lichte gebruikssporen besteld maar ziet er gloednieuw uit. Geen kras te bekennen. Werkt ook lekker snel dus dochterlief is helemaal gelukkig!

'lichte gebruikerssporen' is echte bijna niet te zien

Super blij met aankoop van iPhone 13. Binnen 24 uur geleverd.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL