Filtre

Wederom zeer geslaagd

Voor de 4e keer een refurbished iPhone gekocht. Net zoals de vorige keren niet teleurgesteld. iPhone conform bestelling zo goed als nieuw. Dag na bestelling geleverd.

Prima adequate afhandeling van de bestelling

Toestel doet volledig aan de beschrijving (als nieuw)

Super tevreden!!

Al twee iphones gekocht. En twee keer zeer tevreden!

Doen wat ze beloven

iPhone XS Max zo goed als nieuw lijkt echt nieuw en binnen de 17u geleverd met oplader, kabel, beschermhoezen.

Snel binnen en goed werkende telefoon

Erg goede telefoon, al de tweede die ik hier heb besteld!

De telefoon wordt geleverd met een goed scherm plaatje en was de volgende dag al in huis!

Geweldig!

Goede service, ook al de telefoon. Vandaag besteld is meestal morgen in huis.

Zo goed als nieuw

toestel ziet er heel netjes uit, zoals gehoopt, enkel aan de batterij merk je dat het geen echt nieuw nieuw toestel is

Het is echt goed snelle levering echt perfect

Hier is het echt perfect om te bestellen snelle levering en ook nog is goed verpakt top service

Ik had een DEFECT toestel, maar...

IK HAD EEN DEFECT TOESTEL. Wat in de eerste 24u leek op een succesverhaal, werd al snel een cRaSH na CRasH. Het is niet leuk om na enkele uren/dag te beseffen dat er iets mis is met je “nieuwe” toestel. Ik vind het allemaal jammer, echter... blijken ze bij mobico ZEER CORRECT! Ik belde in op hun service-telefoon en krijg een heel vriendelijke (en begripvolle) hulp aan de lijn. Ze legden me alle stappen uit. Zij/ Ik stuurde meteen ook een mailtje [email protected] voor alle duidelijkheid, en vulde via hun link het formulier in, wat zij en ik konden appreciëren (dan heb je oa. bewijsmateriaal van jouw klacht). Ik kon de telefoon KOSTELOOS terugsturen (retourbon op de doos waarmee de telefoon toekwam) en ze geven advies over alle stappen tussenin met focus op privacy en bescherming van mijn data. De verzending via PostNL ging HEEL VLOTJES en ik kon alles goed meevolgen via email. Ze hadden zelf intussen een andere telefoon met dezelfde capaciteit en functies voor me gereserveerd in hun systeem. Ik heb uiteindelijk maar enkele dagen moeten wachten op het versturen van mijn nieuwe telefoon! Ze houden je trouwens van alle stappen op de hoogte met mailtjes, en ik belde voor alle zekerheid een keertje in op hun servicelijn om te dubbelchecken. Trouwens nogmaals een DIKKE PROFICIAT aan de vriendelijkheid aan hun lijn. ==> Ik kreeg dan een mailtje van hen dat MIJN NIEUW TOESTEL meteen zou toekomen! Hij kwam toe en werkt momenteel prima (1 week testen)! Al bij al, HEEL GOEDE SERVICE, ook als je toevallig een toestel hebt dat defect is. GOUDEN TIP: Hou het doosje waarmee jouw telefoon toekomt nog even bij en test eerst jouw toestel volledig! Het is namelijk ideaal om de zending terug te sturen! SUCCES!

Kreeg hem in twee dagen binnen echt super fijn. Ik heb hem met lichte gebruikerssporen gekocht, en er is bijna niks te zien. Fijn dat er ook een oplader bij zit aangezien apple dat niet meer doet!

Snelle en goede service

Zondagavond besteld, dinsdag al in huis! Gsm goed ingepakt, zodat er zeker geen schade is. iPhone als nieuw, maar voor een fractie van de prijs!

Toestel retourneren

Hierdoor moet ik zelf de kosten betalen. Vind ik slechte service

Snelle levering, goede gsm

Zondag besteld, dinsdag geleverd en hij ziet er gloednieuw uit!

Super snelle levering! Echt top!

Geweldige service!

Kreeg de iPhone de volgende dag al binnen en het schermplaatje was er zelfs al opgeplakt! Echt heel blij.

Uitstekend kwaliteit en snelle levering

Betrouwbaar aankoop gedaan. Aankoop is van goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering zoals aangegeven op de site.

Een z.g.a.n. iPhone 11 aangeschaft. Ziet er als nieuw uit. Vrijdag’s besteld, zaterdag’s geleverd! Zeer tevreden.

online besteld en binnen 1 dag geleverd.Als extra service een hoesje en screenprotecter al compleet erop gezet.Top!!

Een zeer fijne website betrouwbaar en snel geleverd dit was onze tweede telefoon die ik bij hun heb gekocht en de volgende koop ik hier ook weer, en als presentje een glas beschermer en hoesje.

Geweldig, superservice, heel blij met d keuze voor mobiel!

Mobiel volgende dag al ontvangen! Zo goed als nieuw, helemaal naar wens!

geweldige service

De telefoon is de volgende dag bezorgd. Gratis screenprotector en hoesje zaten er al omheen :) Super blij met mijn aankoop!

Goede kwaliteit, netjes afgehandeld

Iphone 11 in nieuwstaat aangeschaft, ziet er ook als nieuw uit. Netjes en snel geleverd.

Heel slecht bedrijf absoluut niet kopen

iPhone 11 als nieuw besteld. Bleek de Sim niet te kunnen lezen dus kon retour. Vervolgens geen mail gekregen met retour instructies daar weer voor moeten bellen. 15 minuten in de wacht gestaan om vervolgens opgehangen te worden. Weer in de wacht. Uiteindelijk instructies gekregen, er staat vermeld dat je een mail krijgt op het moment dat je telefoon ontvangen is met hoelang het duurt, deze heb ik nooit ontvangen en zelf contact moeten opnemen voor informatie. Vervolgens na 1 week een ander toestel binnen gekregen. WEER DEFECT!!! Strepen over het scherm bij het gebruik van de touchscreen rechtsonder. Controleren deze mensen überhaupt wel of een telefoon werkt voor ze een telefoon opsturen?!?! Slechte telefoons en een slechte klantenservice met naar mijn idee weinig kennis van zaken. ZEER ONTEVREDEN!

mooie iPhone, niet van nieuw te onderscheiden.

Prachtige iPhone 11 Pro 256GB Zilver ( Nieuwstaat perfect ) dit alles in een super snelle levering, goed verpakt en goede service. Het meegeleverde gratis hoesje en screenprotector was zelf al geplaats op de iPhone.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL