Filtre

Absolute tevredenheid over de service na verkoop!

Er was een probleem met de camera van een aangekochte I Phone 8. Werd zonder problemen opgelost!

Deze I Phone 11 is alles wat ik wil

Volledig naar verwachting

Ik kocht een iPhone “als nieuwstaat”. Ik ontving die dan ook heel snel en in nette verpakking. Er zijn quasi geen gebruiksporen te zien en de accu is nog steeds voor 90% goed. Al dit met stevige korting op de catalogusprijs 2 jaar eerder. Aanrader!

Goed product

Goeie levertijden en top kwalliteit

Op de dag besteld en dag later thuis bezorgd. Ik was toch wel pessimistisch omtrent refurbished toestellen, nooit eerder gedaan. Eerst telefonisch gebeld voor wat informatie en goed te woord gestaan. Daarna besteld. Dag later dus thuis bezorgd en kreeg alles mooi verpakt, met hoesje en screenprotector. Toestel ziet gewoon uit als nieuw!!! Erg tevreden ermee en ook met de afhandeling! Aanrader dus!

Super goede telefoon met beschermlaagje en hoesje!

Supersnelle service!

iPhone XR besteld en 2 dagen later in huis met een beschermhoesje en een glasplaatje. Top!

Prachtig

Hele snelle levering en mooi verpakt. Batterij is in goede conditie en scherm ook helemaal mooi, aan de achterkant 1 klein krasje maar niet zichtbaar in beeld. Verder perfectie!

Super goed

Had een telefoon gevraagd met lichte beschadigingen. Ziet er helemaal niks van. Levering was ook super snel! Echt een top telefoon

Waar voor je geld

Ik had 1 dag geleden deze iPhone besteld en binnen 24 uur lag de telefoon op de deurmat bij mij thuis! Wat ze beloven maken ze ook waar want mijn iPhone lijkt inderdaad zo goed als nieuw! Al met al heel erg blij mee.

Prima levering

Geheel volgens verwachting zending ontvangen. Netjes en veilig ingepakt IPhone ziet er top uit…

Prima aankoop

Snel geleverd en een prima product, erg blij mee!

Goede ervaring.

Goede ervaring met Mobico. Snel afgehandeld en duidelijke communicatie.

Iphone bestel met weinig gebruikssporen. Er was ook echt niets te zien op de telefoon. Snelle levering

Snel en goed

Prachtige iPhone X binnen een dag geleverd. Zo goed als nieuw wordt helemaal waargemaakt.

Erg goed

Telefoon en levering top geregeld

Snelle levering!

Geweldig mooie iPhone 12 Pro! Je kan er zelfs mee bellen!

Ik heb getwijfeld of ik het aandurfde om een refurbished telwoord te kopen, maar ben super tevreden met deze zo goed als nieuwe iPhone 12 Pro!

Ontzettend blij met de aankoop van mijn nieuwe Iphone 12 mini 128 GB (rood)! De conditie van de Iphone viel onder lichte gebruikssporen. Dit was ook zeker kloppend en zelfs nog beter dan verwacht. Op een enkel licht krasje na zag hij er splinter nieuw uit en hij werkt technisch top. En dat voor een spotprijs met lader, hoesje en screen-protector inbegrepen. Fijn hoe je zo met de refurbished telefoons ook nog een kleine bijdrage kan leveren aan moeder aarde! Levering was daarnaast ook zoals werd aangegeven, de volgende werkdag in huis. Bedankt!

Dit is voor mij de 2 e keer dat ik een iPhone bestel. De service is heel erg goed. Een geweldige telefoon En dat geld ook voor de prijs top

Win win situatie, zonder de 1e ‘win’

Hallo, Ik heb mijn iPhone 8 bij jullie gekocht, en ik was verliefd.. Die telefoon is al kapot maar dat was de 1e telefoon die ik bij jullie kocht. Toen heb ik bij jullie de iPhone 7 gekocht (die het ook perfect deed) En nu ben ik dit aan het typen met de iPhone XR die ik ook bij jullie heb gekocht. Heel erg bedankt voor de betrouwbare en goede site. Gr. Nils

Zoals altijd een betrouwbare keuze!

We hebben de 3de iPhone gekocht bij Mobico. En wederom zeer tevreden met het toestel en de service. Bij Mobico begrijpen ze dat je moet doen wat je zegt en zegt wat je doet. Dat geeft een betrouwbaar en veilig gevoel om online een uitstekend refurbished toestel te kopen. Een echte aanrader!

Bijna als nieuw mijn telefoon

Ik heb deze week een IPhone 11 gekocht. De telefoon was snel geleverd en doet het erg goed! Er zitten bijna tot geen krassen op ! Blij met mijn aankoop voor een goede prijs.

Snelle levering, quasi nieuw toestel

Snelle levering, toestel in quasi nieuwstaat.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL