Filtre

Snelle levering, zeer correct toestel

Het toestel is in heel goede staat. Als nieuw zoals vermeld op de website van Mobico. We bestelden op zondag en konden dinsdagnamiddag al alles configureren. Topservice!

10 out of 10!

Zeer tevreden over mijn toestel, precies zoals op de website beschreven en snelle levering! Enige verschil wat ik merk in tegenstelling tot een nieuw toestel is de lagere prijs :) Top!

Snelle service, en alles zag er keurig uit

Telefoon snel geleverd zag er nog uit als nieuw.

Superblij!

Ik ben al jaren klant bij Mobico. Steeds hele goede producten voor de beste prijs! Heel het gezin is Mobico-fan!

Zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product

Aangezien ik onverwachts een nieuwe telefoon moest kopen en daarom snel terecht kwam bij refurbished modellen, ben ik verschillende sites met elkaar gaan vergelijken. Mobico kwam het beste uit de bus, ze hadden voor mij namelijk het gewenste model + nog fijne, gratis extra's erbij. Ik heb net mijn nieuwe refurbished telefoon binnen en ben er super blij mee!

Fijn toestel dat naar behoren werkt

Mooie iPhone XS. Van de lichte gebruikssporen is niets te zien. Snelle levering. Telefoon werkt snel en de batterij is net nieuw. De klantenservice heeft mij goed geholpen toen het vorige toestel - ook XS- na een paar weken kuren begon te vertonen (scherm viel uit). Goede service dat ik mijn geld terugkreeg en het toestel kosteloos kon terugsturen. Gelukkig is dat nu niet nodig.

Goede ervaring

Ik heb een iPhone 12 128GB Groen - Als nieuw gekocht en kreeg hem snel in huis. Ziet er netjes uit, alles doet het volgens mij goed. Schermbeschermer van glas zat er al op en hoesje (geen heel stevig hoesje) eromheen. Snelle nette service van Mobico voor een goede prijs.

Tevreden over telefoon en levering

Ik ben tevreden over de iPhone die ik besteld hebt want hij ziet er bijna nieuw uit, voelt als nieuw en was niet duur. Eerst had ik een iPhone in een andere kleur en staat besteld maar na een aantal dagen werd ik gebeld omdat die niet meer op voorraad was. Ik kreeg een aanbod van een in een andere staat met tien euro korting. Ik was tevreden met dit aanbod en kreeg hem snel geleverd. De iPhone was inclusief een oplader, hoesje en screenprotector die er al opzat.

very good value

virtually unblemished and (so far anyway!) in excellent working order.

Zo moet dat

Correcte communicatie en snelle levering. Correcte productbeschrijving. Dit is reeds de achtste telefoon die ik bij Mobico bestel, dus zeker een aanrader!

Erg netjes!

Telefoon doet het uitstekend, ziet er goed uit! Hoesje wat erbij zit is niet erg beschermend (scherm en camera steken ietsje boven het hoesje uit waardoor het alsnog beschadigd kan worden). De oplader is niet erg sterk, maar het USB-kabeltje is prima. Beschermlaagje is netjes aangebracht. Over het algemeen erg tevreden!

Boven verwachting goed!

iPhone Xr met zichtbare gebruikers sporen besteld voor mijn zoon. Kreeg zelfde dag een mail dat deze kleur niet op voorraad bleek. Telefonisch een andere kleur uitgezocht en 10 euro korting gekregen ter compensatie. De telefoon heeft kleine gebruikerssporen op de behuizing (hoekjes en zijkanten). Geen zichtbare krassen en/deukjes. Simpel transparant hoesje erbij geleverd en al voorzien van een tempered glass. Helaas bedekt deze niet de randen van de telefoon, maar beter iets dan niets. Erg tevreden over bestelproces, prijs/kwaliteit en verzending.

Mijn bestelde toestel kwam een dag later door drukte bij PostNL, dat was wel jammer. Maar het toestel zelf zag er helemaal gaaf uit en functioneert als nieuw. Ook bij vragen reageert men een dag later, heel netjes. Helaas met een ander bedrijf een hele slechte ervaring, dus dit was een hele opluchting. Blij met Mobico!

Super telefoon

hele snelle levering en telefoon zag er zo goed als nieuw uit

Super fijne website heb hier al mijn iphones gekocht en ze werken perfect

De gebruikssporen kloppen met hoe ze worden beschreven

Super snelle en goede service.

Duidelijke omschrijving, goede kwaliteit en alles goed verzorgd en bezorgd.

Mijn ervaring prima

Het ging eerst een beetje rommelig maaar na effe bellen ging alles goed

Mobiel zoals verwacht en vrijwel geen krasjes. Lijkt als nieuw!

Redelijk goed

Het was volledig nieuw product beschreven .. maar het was niet zo. Telefoon zelf doet goed.

Tevreden over mijn aankoop met een snelle levering

Mijn smartphone werd snel geleverd en kwam toe zoals beschreven. Zo goed als nieuw + schermprotector en hoesje in een mooi doosje met bijhorende oplader. Tot nu toe geen problemen aan een degelijke prijs.

Positief. Foutje meteen hersteld!

Telefoon geleverd met max accu capaciteit van 83%. Terug gestuurd en binnen een week een vervangend toestel met max accu capaciteit gekregen van 93%.

Heel erg blij!

Eerst was ik erg sceptisch over refurbished iPhones. Toen belande ik op de website van Mobico, hier wordt heel grondig uitgelegd wat het allemaal inhoud. Goede service en garantie op je iPhone! Super dit!

iPhone 12 binnen 1 dag geleverd met oplader (!) , screenprotector en hoesje

Hoe perfect is dat. Vragen werden binnen 1 uur beantwoord. Top service Mijn vorige iPhone ook hier gekocht. Zeer goede klanten service en contact

ik ben hartstikke blij met me telefoon

Hij is snel geleverd en hij is zo goed als kras vrij

Toestel doet het goed en alles zat erbij. Kon ze goed bereiken via de mail.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL