Filtre

Supersnelle levering

Binnen 24 uur na de bestelling was mij iPhone 11 geleverd. Ik had gekozen voor lichte gebruik sporen. Alleen op de achterkant zag ik een paar krasjes, voor de rest als nieuw. Ben er blij mee!

Gewelsig

Ik heb mijn laatste gsm hier ook gekocht en die was even fantastisch. Super tevreden over mijn aankoop.

Bestelling krijg je zoals besteld. Netjes verpakt, dag na bestelling al geleverd. Super service. Prijs-kwaliteit top!

Snelle levering van hetgeen dat is omschreven

Mijn dochter haar iPhone 11 was precies zoals stond omschreven 'lichte gebruikssporen' dit zouden kleine sporen op de rand kunnen zijn en een krasje op het scherm. En zo was het precies. Fijn dat er een hoesje bij zat en het protectie glas er op gedaan. Door het hoesje zie je niets meer van de gebruikerssporen.

Tweede keer dat we hier kopen, weer helemaal in orde. Gsm in heel goede staat, niks gebruikssporen te zien. Snel bezorgd

prima toestel voor de prijs, niet te zien dat die gebruikt is

Snelle levering, top kwaliteit

Op dinsdag besteld en woensdag in huis! Ik heb een refurbished iPhone besteld en de kwaliteit is inderdaad als nieuw. Super blij mee!

Goede service!

Iphone besteld via Mobico. Was de volgende dag al binnen, alle accessoires zaten erbij, screenprotector en hoesje zelfs gratis. Telefoon ziet er nieuw uit, dus ben er heel blij mee!

Mijn dochter regelde haar eigen telefoon en ik hoefde niet eens te betalen

Snelle levering en alles zoals beloofd.

Geen verrassingen is zo fijn! Gewoon afspraak is afspraak. Eerlijk gezegd zie ik dat niet vaak meer. Het toestel is lekker groot en het overzetten van de data van de oude naar de nieuwe is een eitje! Voor zo'n digibeet als ik, is dat een verademing. Ik heb het zonder hulp zelf kunnen regelen van toestelselectie tot installatie. Geen vagen meer, alles is duidelijk en overzichtelijk. Mobico werd me aangeraden als prijsconcurrerend en inderdaad... geen goedkopere kunnen vinden. Hier spreekt een tevreden klant!

Heel goed.

Goede snelle levering en telefoon ziet er erg goed uit. Blij mee.

Heel goed geregeld.

Heb op mijn donderdag het ene toestel teruggestuurd en op maandag stond het geld alweer op de rekening. Andere besteld en ook keurig op tijd geleverd. Een dikke 10 waard

Telefoon werd de volgende dag al bezorgd! Ik heb de Iphone 11 met lichte gebruikssporen besteld, maar ik heb geen krasjes of wat dan ook. Echt top!

Super snel en top.

Makkelijk te bestellen en binnen 24 uur geleverd. Helemaal top. Mooie telefoon zonder enig krasje.

Voldoet helemaal aan de verwachting.

Zie hierboven

Ideale telefoon

Een ideale telefoon voor frequent gebruik. Niet te groot. Voldoende geheugen.

Onze favoriet voor refurbished iPhones

Onze kinderen (tweeling) zijn inmiddels 15 en sinds ze een telefoon nodig hadden voor de middelbare school hebben ze allebei herhaaldelijk nieuwe iPhones nodig gehad (telefoon laten vallen, gebotst, in de schooltas). We bestellen voor hen dan altijd een refurbished iPhone bij Mobico. Ze hebben verschillende prijzen, afhankelijk van de versie en externe gebruikerssporen.En onmiddellijke levering, plus goed klantencontact. Aanrader, heel blij mee!

Super site, wat er staat klopt en een snelle service

De I-phone 11 bekeken op de site. Zeer handig om te kijken wat er is, wat de bijpassende prijs is en hoeveel geheugen je wilt hebben! Betaling en levering gaan zoals het hoort, je kunt het pakket direct volgen en twee dagen later werd de telefoon keurig afgeleverd. De derde telefoon alweer in het gezin via Mobico! Ik zeg doen!

Zaaaaaalig

Een witte XS helemaal up cycled, mooi hoesje en lader en scherm goed beschermd! Snelle levering daags nadien. Heel tevreden! Aanrader!

Beter dan verwacht

Als er staat ‘gebruiksporen’ dan zijn het te verwaarloosde sporen. Zeer nette iPhones. Ik heb nu 2 gekocht, goedkoper dan Marktplaats.

Top aankoop!

Ik heb zelf al vaker telefoons gekocht bij Mobico ! Zeker een aanrader. Super goede service en mooie telefoons. Mijn iPhone 12 met lichte gebruikssporen leek als nieuw, alleen een paar kleine krasjes op de achterkant alleen. Zeker een aanrader dus!!

Goede duidelijke website

Als je een mobiele telefoon zoekt is er zoveel keuze dat je soms het overzicht mist. Als je dan op de site van Mobico komt wordt het je echt makkelijk gemaakt. Goeie overzichtelijke site.

Prima product zoals beschreven en netjes verzonden

Een iPhone gekocht ziet er super netjes uit! Netjes en optijd verstuurd, en keurig verpakt.

Super! Snel geleverd en goede kwaliteit

Telefoon goed betaalbaar. En goede kwaliteit zo goed als nieuw!

Hele fijne telefoon en het de beelscherm is helemaal krasvrij, maar de achterkant jammer genoeg niet. Ik heb de ene duurste optie gekozen en er stond dat de telefoon misschien krasjes zou hebben, maar die zouden niet zichtbaar zijn op het blote oog. Verder ben ik wel tevreden.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL