Filtre

In één woord geweldig.

Via onze dochter aan Mobico gekomen, echt super snel bezorgd, zonder problemen alles overgezet, en de I-Phone is niet van nieuw te onderscheiden. Dus in één woord geweldig. Ook voor de volgende keer MOBICO.

Blij met de telefoon

Ik krijg mijn iPhone snel en hij werkt heel goed.

Mooie telefoon en snel geleverd

Ruim assortiment en snelle levering

Fan-tas-tisch

Zeer goeie service online en goed geholpen. iPhone voldoet aan alle eisen en werkt naar behoren!

Netjes geregeld!

iPhone 8 als nieuw besteld, super geregeld! Inclusief hoesje en screen protector (die was al aangebracht)

Super iPhone 8

Wat een geweldige site, ze verkopen wat ze beloven. De iPhone ziet er goed uit en je krijgt er een gratis hoesje en screenprotector bij. Mijn zoon is er blij mee. Ik was getipt door een collega die ook al zo blij was met haar iPhone.

perfect

Ik had mijn telefoon besteld, wat erg gemakkelijk ging omdat de website erg duidelijk is. Ik kreeg daarna gelijk de facture van mijn telefoon en ik werd op de hoogte gesteld wanneer ik de bestelling zou ontvangen.

Echt een top site

Ik heb het besteld en de volgende dag binnen en op de opslag klopte en er zat een nieuwe batterij in ze houden zit aan de beloftes die ik heb aan gegeven bij de bestelling echt een top site er zit ook een oplader bij ik ben er erg blij mee! Ik raad je het aan.

Aankoop iphone xs max

Heel goede kwaliteit! Zeer tevreden over mijn

De service van Mobico is prima. De bestelling wordt snel op orde gemaakt. Het gekochte product ( Iphone 8 plus) is refurbisch. Hier is nauwelijks iets van te merken.

Zeer slecht

Ik hier geen telefoon kopen! Ik heb de telefoon net meer dan een half jaar. Vandaag een andere telefoon gekocht omdat de telefoon die ik bij mobico heb gekocht een iphone xs. Nu hellemaal niks meer deed alleen aan de oplader wou die nog opstarten. Nu bij een erkend reparatie bedrijf hebben ze de telefoon open gehaald. Ze gebruiken rotzooi de accu en het beeldscherm is van heel slechte kwaliteit. De accu werd niet herkend door de telefoon. Daar ook over gebeld maar dat hoorde zo zeiden van klantenservice. Mensen koop geen telefoon bij dit bedrijf echt niet doen. Ik waarschuw jullie koop niet een telefoon bij mobico Mvg dirk jan de vries

Snelle verzending telefoon zag er als nieuw uit

Ik kreeg het pakketje binnen in 1 dag, de telefoon zag er als nieuw uit ook zat er een telefoonhoes bij en een oplader ook en beschermlaag die zat al op de iPhone.

Totale rust

Lekker m’n telefoon besteld en de dag daarna kwam hij al binnen. Helemaal top alles erbij zelfs een gratis hoesje en screen protector. Gewoon geen gezeur.

geweldig snelle levering van de I-phone 10

Maandag heb ik de bestelling gedaan, betaald en kreeg meteen de factuur, track/trace bericht dat dinsdag de telefoon al tussen 1000 en 1200 uur zou worden bezorgd. Inderdaad werd de telefoon geleverd plus een bevestiging dat deze geleverd was. Mooie telefoon zonder gebruikssporen in doosje met oplaadkabel, steker en pinnetje voor het plaatsen van de chip. Alles perfect verpakt. Ik ben uiterst tevreden en kan de aanschaf van een ge-refurbished I-phone via Mobico van harte aanbevelen.

Product zoals verwacht en snel geleverd.

Het product kwam zoals verwacht binnen. Erg lichte beschadigingen op de behuizing waar je geen last van hebt als je een hoesje en glasplaatje erop hebt.

product voldoet aan mijn verwachtingen en de beschrijving, snel en zorgvuldig geleverd

Supermooie iPhone 8

Mijn dochter is heel blij met haar iPhone 8 Met lichte gebruikerssporen die er naar mijn mening niet zijn. De accu is ook goed met een capaciteit van 97%. Kortom ik ben zeer tevreden. Zeer snelle levering.

iPhone 11 Nieuwstaat ontvangen en hij is ook echt niet te onderscheiden van een splinternieuwe! Het bestellen was makkelijk en op tijd geleverd! Kleine tip voor de verzending, alhoewel in de track and tracé stond dat er getekend moest worden voor ontvangst stond dit niet op het pakket en heeft de postbode het voor de deur gelegd en is weggereden (lang leve de ring deurbel) gelukkig waren we gewoon thuis omdat mijn dochter met smart zat te wachten. Geen kritiek maar hopelijk een eenmalige actie en doe vooral je voordeel als organisatie met deze informatie richting post.nl Al met al, zeer tevreden over Mobico!

De bezorging was erg goed, ik kon hem al snel ophalen zoals beloofd, ook mijn Iphone 11 refurbished werkt goed! Hij loopt niet vast en doet geen vreemde dingen. Al mijn vorige telefoons heb ik ook hier gekocht! Echt een top webshop!

Goede Iphone

Dit is de tweede keer heb ik van Mobico besteld. Veel keuzes, snelle levering, goede producten, goede prijs. Echt aanraden.

Mobico heeft er een tevreden klant bij.

Refurbished Iphone 8 plus. Perfect geleverd in een uitstekende staat. Meer dan tevreden.

Prima toestel

Super zelf geleverd en geregeld

Het toestel is zeer boven mijn verwachting.( iPhone 11) Ik heb een gekocht met licht krasjes. Eigenlijk zie ik helemaal geen krasje dus echt top. Ook werkt de telefoon super en instellen ging ook super gemakkelijk. Ook de accu is van goeie kwaliteit ik had hem lager verwacht maar is gewoon 100% goed dus daar ben ik ook heel blij mee. Dus echt aanrader om hier je tweedehands telefoon te kopen!

Snelle levering. Prima prijs.

voor de tweede keer

heel blij voor de tweede keer in een korte tijd een telefoon voor mijn zoon besteld. Erg tevreden mijn zoon van 13 is met zijn vorige telefoon gaan zwemmen tja daar kunnen ze niet tegen. Dan maar een nieuwe bestellen. zou mooi zijn als hij zijn aankoopbedrag terug kan winnen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL