Filtre

Uitstekende telefoon met super service

Ik heb een IPhone 11 besteld bij Mobico. De telefoon is zo goed als nieuw en werkt top. Daarbij zit er al een screenprotector op het scherm. En wordt er een hoesje bijgeleverd. Je kunt de telefoon dus gelijk in gebruik nemen. De telefoon is de volgende werkdag al geleverd dus echt een super service! Heb al twee keer bij Mobico besteld en zou het iedereen aanraden.

Super goeie ervaring, ze doen wat ze zeggen

Ervaring tot nog toe prima , besteld , volgende dag geleverd vlugger kon het het niet . Prima verpakking en alles wat ze zeggen zit erbij . De telefoon zat geen krasje op . Bedankt voor de goeie service Gr.Ineke

Aan alle verwachtingen voldaan

Omdat iphones ontiegelijk prijzig zijn heb ik voor refurbished gekozen. Van de vele webshops is Mobico het voor mij geworden. Het gebruiksgemak van de site, de voorraad waardoor vele keuze en de acties hebben hier voor gezorgd. En dan heb ik het nog niet eens over de prijs. Ook de verzending is snel verlopen. Het enige puntje daarbij was dat het gratis hoesje in de doos erbij zat waardoor deze half open is gegaan in de doos. Maar het feit dat het gratis beschermglaasje er al heel zorgvuldig op is gezet, weegt dit mooi af. Al met al een zeer prettige ervaring!

Snel en goed

Gisteren 2x een iPhone X bestelt voor onze tweeling en de volgende ochtend al in huis. De iphones zijn daadwerkelijk als nieuw, je moet zoeken naar lichte gebruikssporen. Onze dochters zullen geweldig blij zijn met dit verjaardagscadeau. Hopelijk kunnen ze nog jaren vooruit met deze telefoon en de batterij capaciteit. Tot nu toe is onze ervaring, mobico doet wat het beloofd.

Goede telefoon en snelle service

Vooralsnog is de iPhone XR heel goed. Lichte gebruikssporen zien we amper en de conditie van de batterij is ook goed. Snelle service.

Goed.

Gsm kreeg ik redelijk snel. Prima werkende telefoon, batterij aan 93% van oorspronkelijk dus zeker ok. Visueel geen gebruikssporen.

Supersnelle levering

Een mooie iphone 12 voor een heel schappelijke prijs

iPhone 12 gekocht en werkt perfect. Had 2 jaar geleden hier ook een iPhone 8 gekocht ook geen problemen mee gehad

Teleurstellend…

Ik bestelde bij Mobico een “als nieuw” toestel. Er stond aangegeven bij een “als nieuw” toestel dat hij bijna niet van nieuw te onderscheiden is en dat er mogelijk zeer lichte, oppervlakkige krasjes zichtbaar kunnen zien die vaak met het blote oog niet te zien zijn. Het toestel wat ik ontving was behoorlijk beschadigd en had zelfs een barstje in het scherm. Ook was het toestel erg vies. Hierdoor was ik niet tevreden over mijn product. Binnen een half uur zat het toestel weer ingepakt en was het onderweg te retour. Wat wel erg fijn is, is dat de verzending enorm snel was.

Steeds heel tevreden van de toestellen van Mobico.

Mijn bestelde toestel werd de volgende dag al geleverd. Ook een vorige keer was dit het geval wat ik heel aangenaam vind. De kwaliteit is heel hoog. Ik had een IPhone met lichte schade maar de schade was bijna niet zichtbaar. Er is ook een gratis hoes en screenprotector waardoor je het toestel onmiddellijk kan gebruiken. Absolute aanrader!

Prima kwaliteit prijs verhouding

Phone 11 in nieuwstaat gekocht is dus ook echt nieuw batterij capaciteit 100%, nu met gratis screenprotector (wat er al netjes op zat)en hoesje. Snelle levering volgende dag in huis. Dochter weer super blij.

Wederom weer perfect

Nu de vijfde iPhone aangeschaft bij Mobico. Snel geleverd voor een mooie prijs. Veel keuze in allerlei gradaties, voor ieders budget.

Fijn klantencontact

Na een eerdere klacht is mij alle hulp geboden om deze klacht op te lossen.

Ik had een iPhone XS besteld en hij kwam de volgende dag binnen om 11.50 hij zag er heel goed uit. Ik had lichte gebruik sporen besteld en de gebruik sporen zag je ook echt niet ik ben er heel blij mee.

Geweldig!!

Bestelling geplaatst en volgende morgen al geleverd met hoesje en screenprotector erbij. Batterijconditie 100 %

Is mijn 2de i-phone die ik bij Mobico aankoop en opnieuw zeer blij

Om 18u besteld, de dag erna om 11u in België al afgeleverd. Sneller kan niet. Toestel was helemaal zoals aangekondigd: in nieuwstaat. Batterij conditie is 91% en dit cijfer had ik liever wat hoger gezien. Nu, al bij al toch zeer tevreden met mijn nieuwe Iphone.

Super!!!

Ik heb de Iphone XR gekocht bij mobico en echt super service. Mooie telefoon en met de batterij geen enkele problemen, laad gewoon op tot 100%. Je moet er zeker kopen.

Supersnel en zeer goed

In de avond een nieuwe telefoon gekocht, waarnaar hij de volgende dag al was bezorgd en aan de specificaties voldeed zoals beschreven! Echte aanrader!

Top telefoon en service

Iphone 12 met lichte gebruiks sporen besteld omdat als nieuw niet op voorraad was. Na de snelle levering vond ik het toch teveel gebruikssporen hebben en retour gestuurd. Vlot mijn geld terug gekregen en inmiddels was de iphone 12 als nieuw op voorraad en deze besteld en deze ziet er perfect uit. Dit is de 4e iohone die ik bij Mobico heb gekocht en was altijd een perfecte telefoon.

Prima ervaring

Ik heb hier eerder een telefoon gekocht, een als nieuwe staat. Die was helemaal mooi. Nu heb ik weer een telefoon gekocht deze ook als nieuw, maar ik zie wel een aantal krasjes dus ik denk dat deze eerder in de categorie licht gebruikt gezien. Voor de rest top.

Snel en uitstekend

De telefoon kwam snel toe De gsm is splinternieuw geen enkele opmerking Kwam met doos en lader ben er heel blij mee Zeker een aanrader!!!!

Geweldig!

Helaas is mijn oude iPhone X kapot gegaan en heb ik wegens werk snel een nieuwe nodig gehad. Mobico had een iPhone 12 klaar liggen en heb aangegeven of deze op dezelfde dag nog verzonden kon worden. Diezelfde avond krijg ik een mailtje en de volgende dag is die in huis!

Zo goed als nieuw alleen batterijcapaciteit maar 88

Hele mooie telefoon, geen beschadigingen alleen jammer dat de batterij snel op gaat.

Second time buying Iphone through Mobico

Fast delivery and phone looks like new

Met mijn eerste salaris een refurbished telefoon gekocht en ben heel erg tevreden. Kwaliteit voor mijn zuur verdiende geld. Bedankt

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL