Filtre

Betrouwbare site: goede kwaliteit voor een goede prijs

Eerst had ik een iphone 11 besteld, maar achteraf wou ik toch liever een iphone x. Was geen probleem, ik kon de iphone 11 terugsturen. Geld teruggekregen, een iphone X besteld bij Mobico en de volgende dag ontvangen. Alles werkt prima, beter voor het milieu en de site heeft een ruim aanbod voor een lage prijs.

Boven verwachting mooie telefoon

Blij met deze IPhone. Lekker snel, ziet er als nieuw uit en ligt lekker in de hand.

goed en snel

de site is overzichtelijk met veel goede filter mogelijkheden. je selectie en zoektocht naar het juiste gewenste toestel maakt dit makkelijk. inclusief de mee geleverde accessoire kam Mobico er ook het voordeligste uit. het enige minpuntje dat ik heb is dat er in het toestel geen originele "Apple accu" zit.

Goede vlotte service

Nette prijzen en goede service, Meerdere keren hier al iPhone gekocht, Één keer probleem mee gehad, direct opgelost. snelle en goede service, Ronald

Geweldige iphone 8 zgan!

Snelle en goede levering! Iphone ziet er zo goed als nieuw uit. Met een beschermplaatje en de originele oplader (nieuw).

Subliem

Tweede keer een refurbishd iPhone ik Mobico aangekocht ! Mobico doet wat het belooft : als nieuw toestel én volgende dag levering binnen het voorziene tijdslot !! Suuuper ! Dank

altijd top kwaliteit

Snelle levering, top gsm voor een lage prijs

Uitstekend!!

Ondertussen de 4e iphone besteld. Snel geleverd, nette iphone voor een mooie prijs!! Iedereen aan te bevelen!

Compleet en wat je mag verwachten

Mobiel komt na wat ze zeggen

Prima’s telefoon snel geleverd

Prima refurb telefoon alleen jammer dat schermbeschermer kapot werd geleverd

Duidelijke informatie en snelle, goede levering!

Duidelijke informatie en snelle, goede levering!

Heel fijn contact! Goede levering en product ook goed.

iPhone XS MAX als nieuw.

Mijn IPhone XS max zat zelfs een nieuwe batterij in 98 procent. Ik ben heel tevreden met deze telefoon. Vorige bij een ander gekocht. Niet tevreden moest zelfs een nw batterij in.

Top model

Werk goed

Goede telefoon, goede prijs

Gezocht op een Thuiswinkelwaarborg aangesloten refurbished reseller. Met goede reviews een iPhone Xr gekocht voor onze dochter: Op de duidelijke Mobico website een keurige iPhone voor een nette prijs gevonden. De communicatie is keurig en de levering super snel! Een aanrader!

Leverbetrouwbaar

Derde keer dat ik een refurbished iPhone koop via mobico, kwaliteit is goed en leveren snel!

Perfect!

Doen wat ze vertellen

top service

Al meerdere toestelletjes gekocht bij Mobico. Enkel maar goede ervaringen. Ook al eens toestel met defecten gehad, maar wordt steeds adequaat opgelost. Prima communicatie en snelle afhandelingen. Na verzending het pakketje steeds ontvangen binnen de 24 uur, ook in België.

Snel soepel en goede kwaliteit

Ik had een nieuwe telefoon nodig en besloot voor de 2e keer eentje uit te zoeken bij mobico. De vorige heeft bijna 3 jaar zorgeloos gewerkt dus ik heb vol vertrouwen weer hier besteld. Binnen 24 uur had ik mijn iPhone XS met alles er op en er aan. “Lichte gebruikerssporen” was de omschrijving maar het ziet er uit als nieuw. Helemaal top!

Snelle levering, nette telefoon

Stond lichte gebruikerssporen, wij zien ze niet. Dik tevreden

Mijn telefoon was kapot en ik had snel een nieuwe nodig. Omdat ik het geweldig vind dat toestellen tegenwoordig gerecycled worden wilde ik een refurbished toestel. Mobico had goede aanbiedingen en een duidelijke website. Toestel besteld mét gebruikers sporen. Volgende dag in huis, keurig verpakt en gebruikssporen waren nauwelijks te zien. Tot nu toe werkt het toestel perfect. Aanrader!

Snelle en nette levering.

Snel geleverd, en je krijgt wat is beloofd.

Prima service en kwaliteit.

Snelle levering en kwaliteit zoals omschreven (als nieuw).

prima en snel geleverd

prima en snel geleverd

Echt hele goede telefoon voor het geld dat je betaalt

Ik heb een iPhone XS Max gekocht met lichte sporen. Ik heb nog nergens sporen gezien. De telefoon werkt als nieuw.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL