Filtre

Heb gekregen wat ik besteld heb iPhone Xr 128GB

Selecteren, bestellen en betalen op de website verliep moeiteloos, Donderdag besteld en zou vrijdag geleverd moeten zijn maar PostNl is bedroevend. Deze Xr 128GB in het rood ziet er uitstekend uit, je moet zoeken naar de lichte gebruikssporen. Batterij is vervangen geweest dus we zitten een jaar of twee goed. Prijs/kwaliteit/service zijn me ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ waard.

uitstekend

Telefoon ziet er goed uit, doet precies wat hij moet doen en werd snel geleverd! Heel tevreden!

Top product screenprotector zat erop en de hoes ook (gratis) telefoon doet het zoals omschreven

Klasse

Top producten voor een mooie prijs!

Voor mijn dochter een iPhone XS gekocht voor het nieuwe schooljaar. De iPhone was snel geleverd en niet van nieuw te onderscheiden, dus weer helemaal Top!! Dit is alweer de derde iPhone die wij bij Mobico gekocht hebben en zeker niet de laatste. Fijne service omdat er gelijk ook een screenprotector netjesgeplaatst is en daarbij ook nog eens een hoesje gratis mee geleverd. Op naar de volgende aankoop bij Mobico.....

perfecte staat

Ik kocht mijn iPhone XS in nieuwstaat. ik was heel ongeduldig om hem te krijgen, en het stelde niet teleur! ik was heel blij dat ik een hoesje en een screen protector erbij kreeg. Wat nog beter is, is dat de screen protector er al op zat zodat ik het zelf niet meer moest doen, want dat mislukt toch bijna altijd. ook kreeg ik mijn gsm de dag na bestellen binnen wat echt geweldig is. alles is hoe ik het verwacht had en meer! heb al van verschillende mensen over andere refurbished websites gehoord en die waren allemaal slecht dus ben superblij dat ik een betrouwbare site heb gevonden!! Bedankt Mobico!!!

vlotte levering, goed apparaat

zeer tevreden

Top aankoop

Ik heb al meerdere malen een bestelling geplaatst op mobico. En elke keer is het een goede aankoop. Heel goede service en goede kwaliteit!

Prima gsm

De telefoon werkt helemaal goed niks op aan te merken, alleen jammer dat de gsm niet al was opgeladen maar voor de rest is het perfect!

Hard stille goeie telefoon voor het geldt

iPhone XS 64 Gb voor de prijs is het een hele goeie telefoon geen spijt als je een telefoon zou kopen haal hier op de deze site je telefoon echt heel betrouwbaar

super mooie iPhone 11

Snelle levering. Erg mooie kleur telefoon! Ik ben er erg blij mee.

Top kwaliteit en snelle levering

Voor de 2e keer een refurbished iPhone besteld bij Mobico. Kwaliteit is top, meegeleverde accessoires ook dik in orde! Vandaag besteld, morgen geleverd is ideaal. Al eerder bij concurrenten besteld, maar liep daar steeds tegen teleurstellingen aan. Voor mij alleen nog maar Mobico!

Prettig toestel voor een goede prijs

Dit is mijn 2e telefoon via mobico en ik ben nu 2 keer zeer tevreden het toesrel werkt goed, was de volgende dag in huis en werkt naar behoren

Voldoet aan verwachting

De telefoon is zoals omschreven. Hij heeft lichte beschadigingen, maar deze zijn niet storend en werkt verder prima

Snelle levering , lage prijs, telefoon zo goed als nieuw

De telefoon wordt snel en compleet geleverd voor een zeer lage prijs.

Uiteindelijk kwam het goed!

Het bestellen en ontvangen van de telefoon ging prima. Helaas deed de simkaart het niet goed in de telefoon. Contact via klantenservice verliep netjes, ik kreeg nog wat dingen om uit te proberen en anders mocht ik de telefoon terug sturen. Helaas hielp niets, en toen kwamen we er ook nog achter dat de batterij in de nacht leeg liep terwijl er niets mee gedaan werd. Dus de telefoon terug gestuurd, en na ruim een week kregen we een vervangende telefoon. Nu werkt alles prima, en ben ik helemaal tevreden!

Echt een top telefoon en kwaliteit! Deze aankoop is zeker geslaagd bij Mobico.nl

Ik ben super blij met me nieuwe iPhone 11! Ik had mijn telefoon in de categorie ‘Nieuwstraat’ gekocht. Dat klopte helemaal, er zat geen een schrammetje op de telefoon. De batterij doet het ook heel goed en ik vind het fijn dat ze alvast het beschermlaagje op de telefoon hebben gedaan. De inhoud van het doosje klopte ook helemaal, dat vind ik heel fijn. Alleen het doosje waar me telefoon in werd geleverd zat een beetje los. Voor de rest helemaal top!

Top webwinkel!

Snelle levering, top service, en een top toestel! Im ben helemaal tevreden!

Over de gehele linie fantastisch

Top.

Better than expected

I got an iphone 11 from mobico because i broke mine in Netherlands and needed one asap! Got it shipped in two working days, i got the 3 star version which is sort of used but it looks brand new! the battery is 100% and it has no scratches, also got a case and all the accessories and it was grat price for amazing cindition! I couldnt be more satisfied with my purchase and I would for sure buy from here again!

Overzichtelijke en snelle service

S'middags de telefoon besteld en binnen de 24 uur in bezit, super fijne geregeld !

Mijn Samsung ging na 2 jaar en een maand kapot. Er zat 2jaar garantie op dus de beste keuze was wel om een nieuwe te kopen. Ik kwam via kennis op deze site terecht en heb toen meteen besteld. Eerst dacht ik dat refurbished echt niet zo goed zou zijn maar het is zo goed meegevallen er zat niet eens een krasje op. Ik ben nu zo blij ermee dus kom de volgende keer ook weer terug.

Super topp!!!!

Super fijne telefoon. Geen problemen mee. Alles na gekomen wat ze op de site zeggen. Echt helemaal top super blij mee!

Niets te wensen over

De allernieuwste, grootste en duurste iPhone, dat hoeft niet voor mij. Maar mijn stokoude 6 was wel toe aan een update, omdat steeds meer apps niet meer konden worden bijgewerkt. De iPhone SE (2020) die ik heb uitgezocht, heeft hetzelfde handzame formaat van mijn oude model en past daardoor in de broekzak. Hele belangrijk. De SE (2020) was leverbaar in de conditie 'als nieuw'. Ik vraag me af wat er nóg beter zou kunnen. Niets: deze refurbished SE ziet er volkomen nieuw en perfect uit. Bovendien in één dag geleverd, precies zoals beloofd. Wat zou ik dan nog te wensen over hebben?? Niets toch?

Makkelijk

Goed en makkelijk. Goede kwaliteit en snel geleverd

Geen marktplaats meer

Prijs goedkoper dan marktplaats en hier met garantie!! Normaal ga ik altijd eerst op marktplaats kijken of er iets in de buurt te vinden is. Prijs viel me wat tegen en dus ging ik verder kijken en vond Mobico voor een prijs die ver beneden de gemiddelde marktplaats prijs ligt. En de zekerheid van een 100% accu, nieuw snoertje, lader en dat alles met garantie ook nog. Kortom voor mij geen marktplaats meer!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL