Filtre

Snel en goed

Afgelopen zaterdagavond iPhone X besteld met lichte gebruikers sporen. Mobico was de goedkoopste en je krijgt nu ook een beschermglas en hoesje cadeau erbij. Dinsdag kwam de telefoon binnen. Wat ook erbij stond toen ik bestelde. De telefoon ziet eruit als nieuw zag geen zichtbare krassen. Batterij is ook goed. Hij werkt prima mooie foto’s. Hoesje wat je cadeau krijgt is wel wat slap maar prima. Alleen beschermglas zat er al op had netter erop gezet kunnen worden. Verder zeer tevreden.

iPhone niet van nieuw te onderscheiden, alles zoals beschreven

Mobico doet wat ze beschrijven op hun website : Correcte en stipte levering Deftige verpakking Screenprotector (gratis) al perfect geplaatst bij aankomst Nieuw hoesje en oplader er gratis bij geleverd. Wij kopen niet meer nieuw en komen zeker terug bij jullie volgende keer. Jan

Top, snel geleverd!

Vorige week vrijdagavond een iPhone 11 pro green besteld. Zaterdag binnen en hij is perfect

Super apparaat en keurig verzorgd

Keurig verwerkt en ziet er keurig uit

Telefoon gecrasht in Duinrell. Bij mobico een iPhone XR besteld een hele duidelijke site en ze doen wat ze beloven Zeker een aanrader.

perfect!

Mobico Het is de goedkoopste refurbished site die ik kon vinden.de gsm die ik heb bestelt werkt perfect! Heel tevreden!

Echt als nieuw

Snelle levering en telefoon als nieuw super blij mee Aanrader

Tegenvallend

Snelle levering van de telefoon. Na opladen geprobeerd de gegevens van mijn oude telefoon over te zetten naar de nieuwe…..toen werd het beeldscherm zwart en reageerde nergens meer op !?!?

Een IPhone mini met maximaal resultaat

Vanwege de kosten heb ik gekozen voor een refribushed met lichte sporen. In werkelijkheid niet van nieuw te onderscheiden. Geweldig.

Top je krijgt waar voor je geld

Ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit. Je krijgt een mooie mette mobiel met goede accu.

Dit is een top gsm

Ik had iphone 8 maar die werkte niet meer zo goed dus het werd hoog tijd voor een nieuwe. Tegenwoordig is een nieuwe gsm niet te betalen dus daarom heb ik op mobico een iphone x gekocht. 2 dagen later kwam het aan en het leek alsof het nieuw was. Geen kras of iets op het scherm of de randjes. Ben heel tevreden met deze gsm

Geweldig!

Heb een iPhone XS Max gekocht. De volgende dag had ik hem al in huis. Hij ziet eruit als nieuw met een screen protector er al op en een beschermingshoes erbij. Alles werkt goed. Ik ben zeer tevreden.

Had ik eerder moeten doen

Zeer snelle levering en een mooi en goed toestel. Overzichtelijke site, kortom goede ervaring en voor herhaling vatbaar

Snelle levering Volgens afspraak Extra’s als volledige oplader Sceenprotector er al op

Hele goede aankoop, de iphone x grey doet het perfect alsof hij nieuw is.

Ik heb zoals ik al zei de iphone x 64gb grey/black gekocht. Hele goeie levering, ik heb de telefoon binnen 1 dag binnen gekregen. Er zitten geen krassen in hij doet het goed hij loopt niet vast en maar voor 300 euro en normaal 800. Ben er super blij mee.

accuraat en snel

product klopt bij omschrijving snel geleverd en compleet.

Besteld en de volgende dag al in huis. De smartphone is echt helemaal netjes en werkt uitstekend: snel en de batterij is nog 100 procent

Fatastisch

Snelle levering en goede werking van de iphone SE 2020.

Dikke vette 10! Telefoon snel geleverd en doet t helemaal naar behoren. Gratis hoesje en screenpotector erbij gekregen! Alles volgens afspraak, wat wil je nog meer?!

Snelle levering. Telefoon super

iPhone XS besteld. Met lichte gebruikerssporen. Ziet er uit als nieuw. Met nieuwe batterij. Glasplaat zat er al op geplakt. Helemaal goed. Altijd een crime. Hoesje is geen bescherm hoesje dus die opnieuw besteld. Zeer tevreden

De service is ronduit fantastisch

De iPhone X die ik besteld had gaf wat problemen met de batterij. Iphone teruggestuurd, netjes op de hoogte gehouden van de status. Conclusie er werd een andere iPhone opgestuurd. Maar ik ging net met vakantie. Geen probleem daags na de vakantie werd de iPhone bezorgd. Direct bij terugkomst van vakantie nog een iPhone X besteld, wederom hele snelle levering. Kortom helemaal top.

Zeer teleurstellend!

Ik heb op 21 juli een bestelling geplaatst. Voor een iPhone de eerste dag had ik al last van dat de toestel heel snel uitviel met 70 procent en dan weer aan ging met 20 procent hier voor heb ik ook meerderen mailtjes gestuurd geen reactie terug ontvangen! De toestel gaat nu al helemaal niet meer aan ik wil gewoon een oplossing of mijn geld terug!!!! Ik heb ook een paar keer gebeld geen gehoor. Aankoop via internet of telefoon wordt ook wel koop op afstand genoemd. Omdat u het product van te voren niet goed kunt beoordelen, heeft u bij koop op afstand een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen de termijn kunt u laten weten dat u het product wilt retourneren en u krijgt dan binnen 14 dagen uw geld terug, ook de bezorgkosten. De koopovereenkomst wordt dan ontbonden

Zeer correcte prijs en supersnelle afhandeling en levering

Product op donderdag besteld ( vanuit het buitenland ) en daags nadien in de voormiddag geleverd . Al 4e toestel dat we aanschaffen via Mobico en steeds zeer correcte prijs en juiste omschrijving van product en status . Top service !!

Snel bezorgd, en de telefoonkwaliteit komt overeen met beschrijving

Voor de derde keer een refurbished telefoon besteld naar volle tevredenheid. Twee keer een software probleem gehad, maar zonder problemen meteen verholpen door gratis vervanging van telefoon

Oplichters

Binnen 2 tot 5 werkdagen krijg je de telefoon Na 5 werkdagen contact opgenomen Krijg je doodleuk te horen dat het weer binnen 2 a 5 werkdagen moet komen. Annuleer je de bestelling... Moet je 5 dagen wachten totdat je je geld terug hebt!!!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL