Filtre

Top prijs kwaliteit verhouding!

Mijn iPhone kwam helemaal netjes aan. Jammer alleen dat hij een dag later bezorgd werd dan de website beloofde.

Prima telefoon

TOP SITE!

Het bestellen ging soepel. Bestelling kwam na 2 werkdagen aan. Geen gebruikssporen op de telefoon. Er zat een hoesje, een lader, kop en screen protector bij. Echt top!

Super goede kwaliteit!

De kwaliteit is goed, geen schade, alleen soms een melding van dat mijn telefoon leeg is maar dat is het niet.

Een telefoon waar niks is om op te merken

Ik vind het een erg fijne telefoon, de camera is ook erg mooi. Het instellen van de telefoon ging ook erg makkelijk. De telefoon ziet er ook mooi uit, en er zijn ook geen beschadigingen. Het pakket kwam binnen 2 werkdagen binnen.

Excellence. Simply Delivered!!

In 1 woord: uitmuntend! Vanaf de eerste klik tot de levering een top ervaring. De website is zeer helder en alle informatie die ik zocht was snel te vinden. Van product omschrijvingen tot kwaliteit garanties. De check-out was snel en simpel, en ik werd daarna keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de zending. En levering binnen 24 uur! De telefoon is exact zoals omschreven: Als Nieuw! Geen krasje te bekennen, alles werkt (en de gratis screen protector en oplaadkabel was een mooie bonus) :-) Ik raad iedereen Mobico aan: Waar voor je geld. Bedankt.

Prima refurbished Iphone, snel geleverd

Snelle levering, buitengewoon goed verpakt en met screenprotector en hoesje ontvangen. Telefoon uiterlijk als nieuw. Prima service!!!

Geweldig!!!!

Snelle levering. Duidelijke side, veel keuze. Goede prijs kwaliteit verhouding. Je zou gek zijn om nieuw te kopen, als je bij Mobico een IPhone zgan kan kopen, en hiermee maar liefst honderden Euro's kan besparen. Ik raad iedereen aan om bij Mobico te kopen. Ga zo door.

Goeie service en goeie kwaliteit

Top!!

Snelle levering & iphone ziet er goed uit!

Zeer netjes goede en snelle levering

Zeer tevreden ze doen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis I phone besteld zeer netjes geleverd in doosje met nieuwe oplaad stekker en snoertje telefoon als nieuw Zeker een aanrader Henk

Slecht levert kapotte telefoons

Koop een telefoon levering is top maar!! pak je telefoon uit zet hem aan en... niets gewoon dood. bellen naar service is om moedeloos van te worden kan pas in de middag en dan heb je gelijk 11 wachtende voor je.

Snelle service en telefoon van top kwaliteit

Nadat mijn telefoon was gestolen, heb ik een refurbished model bij Mobico besteld. Goede kwaliteit telefoon, lage prijzen en snelle service! Echt een aanrader!

Een goede ervaring

Snelle levering goeie telefoon zeer tevreden

Snel en netjes

Zaterdagavond mijn telefoon besteld en dinsdagmiddag keurig geleverd. Als nieuw had ik gekozen, mijn eerste Iphone \o/ De telefoon is ook als nieuw! Siliconenhoesje en screenprotector zijn goed.

Makkelijk bestellen en keurig op tijd geleverd

Wij waren op zoek naar een iPhone en kwamen via Google op deze site terecht. Makkelijk een telefoon gevonden, besteld en de volgende dag in huis! Keurig

Zo goed als nieuw

iPhone x ziet er zo goed als nieuw uit. De bestelling op zondagmiddag gedaan en dinsdagochtend geleverd.

Prijs/kwaliteit = top!

De iPhone zou zichtbare sporen hebben, maar ik heb enkel een klein krasje kunnen opmerken. Software matig is de iPhone als nieuw!

Hele snelle levering en de telefoon ziet er perfect uit

Telefoon ziet er top uit

Op tijd en top kwaliteit

Mooi toestel, fijn geholpen!!

iPhone 11 Pro besteld via Mobico. Goed geholpen en vriendelijke service. Het toestel ziet er goed uit en is super snel. Heel tevreden mee!

binnen 1 dag ontvangen

ik heb mijn telefoon bij mobico gekocht. telefoon was zeer goed verpakt.

Heel fijn

Hele snelle levering erg goede telefoon.

Ik had mijn telefoon kappot en was opzoek naar een nieuwe telefoon en kwam dit tegen. Echt serieus geen grap maar het is echt super afgeleverd met alles en geen schade niks. Ook een duidelijke website en goeie prijzen voor het product. Zeker een aanrader!

Gewoon goed

Vlotte , nette levering.