Filtre

Supersnelle levering

Precies als beschreven, snel ontvangen, top!

Prima IPhone X

Voor het eerst een IPhone X gekocht bij dit bedrijf. Gekozen voor nieuw staat. De telefoon ziet e als nieuw uit dus volledig waargemaakt wat er beloofd is. Een aanrader!

Ik heb de iphone X nu al 2 dagen en het is pefect. Ik kreeg de iphone met een protective hoesje en een glazen screenprotector. Ze geven er zelfs een oplader bij die normaal niet meer wordt gegeven. Ik kocht de iphone in nieuwstaat en het lijkt daadwerkelijk zo! Geen krasjes niks! Top bedrijf

Zgan telefoon voor scherpste prijs

Ik heb een iPhone se gekocht en gekozen voor de beste staat: compleet met oplader en hoesje het gevoel van een splinternieuwe telefoon, met garantie, maar dan voor een tweedehands prijsje! Een iPhone blijft even wennen na jarenlang android gebruik, maar de start is goed. Snelle levering ook! Erg tevreden.

Zeker het geld waard

Heel fijn in gebruik. Hele mooie kleur en amper gebruikerssporen. Erg blij met mijn aankoop.

Goede telefoon!

Batterij is goed, hoesje en screenprotector werden erbij geleverd. Hij is ook erg snel! Ben er blij mee!

Accu slecht en niet telefonisch nooit bereikbaar

Ik heb een eerdere maal een dure iPhone gekocht, helaas was de accu al op 86 procent. Eenmaal ( mail :( ) contact gehad werd er aangegeven dat dit bij de voorwaarden staat. Helaas, ik had bewust een ‘ nieuwstaat’ gekocht maar dit maakt dus niet veel uit. Inmiddels heeft deze mobiel ( na 4,5 maand ergernis dus een nieuwe accu uit eigen zak betaald er in gekregen). Nu we mobico toch een ‘tweede kans ‘ wilden geven wilden we weer een nieuw staat mobiel kopen, dit keer hebben we bij de opmerkingen duidelijk aangegeven dat we een goede accu wilden. Wat schetst onze verbazing…. Wederom een accu van 87 procent, hij is binnen ‘2 uur’ normaal app gebruik al op 50%. We probeerden naast de mail mobico te bellen maar helaas wederom de voicemail. Vorig jaar geen gehoor gehad in alle pogingen en nu wederom niet. Alleen bereikbaar zijn via de mail is echt heel erg jammer, zo duren oplossingen onnodig langer en frustreer je klanten. We hopen dat dit veranderd!!!

Goede telefoon, werkt snel en voor een prima prijs.

Prima telefoon voor een prima prijs

Tweede toestel alhier besteld.Goede keuze mogelijkheden duidelijke productomschrijving. Prima levering.alles is goed te volgen. Een aanrader!!!

eerlijk

telefoon verzonden binnen de beloofde termijn. Altijd objectief zijn maar op dit moment lijkt alles perfect en eerlijk. ook het feit, en dat is voor een bedrijf een kleine inspanning, dat men de moeite doet een screenprotect en eenvoudig hoesje bijleverd is heel correct. Dus op dit moment alleen goede/positieve ervaring! Hopelijk is er geen probleem, is er dat toch zal de waarde echt kunnen getoest worden. Maar met deze gang van zaken hebben we het volste vertrouwen.

Ik had mijn Iphone x gister besteld en de volgende dag was die al bij mij aan de deur hij werkt ook perfect batterij werkt ook nog perfect

Absoluut tevreden

Telefoon volgende dag al thuis ontvangen. Snelle levering en een mooie telefoon +hoesje en screen protector. Telefoon als nieuw besteld maar ik vraag mij af of de telefoon niet gewoon nieuw is Super tevreden! Zeker een aanrader.

Precies Wat ik zocht

Snelle levering, duidelijke antwoorden op mon vraag

Alles klopt

Alles klopt, van de bestelling tot en met het functioneren van de mobiele telefoon. Eenvoudig je keuze kunnen maken voor een refurbished toestel. Snelle, en duidelijkheid, omtrent tijdstip van levering. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle levering, de goedkoopste en een goede telefoon.

Prijzen voor een iPhone XS vergeleken op internet, daarna besteld, de volgende dag geleverd. Het toestel zag er keurig uit, als nieuw. Het is mijn eerste iPhone dus even wennen. Jammer dat er geen handleiding bij zat maar alles is te vinden op internet. Dus tevreden.

Gisteren IPhone 11 ontvangen. Erg tevreden!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Mijn telefoon laadde plots niet meer op. Door Mobico heb ik Binnen een dag een nieuwe telefoon voor een zeer schappelijke prijs. 2e keer dat ik bij hun besteld heb.

Verschrikkelijke service en klantendienst

Al 2 weken aan het wachten op mijn gsm. 15 euro betaald om met de klantendienst te bellen (na 40 minuten in wacht te staan). Ontving pas na 3 dagen pas een antwoord via mail. Mijn oorspronkelijke bestelling kwam maar niet aan, bij Mobico zelf. Ik heb zelf contact moeten opnemen na een week en heb een andere kleur gsm moeten kiezen, die wel direct leverbaar zou zijn. We zijn 3 dagen later, nog steeds niets. Er moet een onderzoek gestart worden naar PostNL, omdat het pakket er nog niet is. Ik heb dit laten weten aan Mobico via mail, maar natuurlijk nog geen antwoord. Bij PostNL weet niemand raad. Verschrikkelijk gewoon. Ik begrijp niet waarom er zulke goede recensies zijn. Ik hoop dat ik de enige ben die dit meemaakt, niemand zou dit moeten meemaken. Honderden euro's ut mijn portefeuille zijn ergens onderweg, kwijt in een depot, en met twee weken vertraging.

Alles geleverd zoals beschreven

De telefoon werd snel geleverd

NOOIT EEN IPHONE HIER KOPEN

Ik heb mijn iPhone X twee keer opnieuw moeten retour sturen en nu een derde keer omdat ze steeds een defect toestel terugsturen! Technische dienst daar? Bestaat die wel? Ik geloof er niets van! Enkel standaardmails die ze uitsturen die ik elke keer opnieuw terugkrijg met als antwoord dat de batterij vervangen is, terwijl er helemaal niets mis was met mijn batterij, maar met mijn scherm! Conclusie, ik ben nog nooit zo ontevreden geweest over zo’n verschrikkelijke slechte service als hier! Koop hier NIETS!

voor service en kwaliteit ga je naar mobico

goede service n kwaliteit en voor een betaalbare prijs heb je een goede telefoon.

Super ervaring

Snelle bezorging, telefoon als nieuw… Top bedrijf ik raadt het iedereen aan. Vanaf nu bestel ik alleen bij Mabico

Goed verpakt, snel geleverd en nog ook nog eens goede kwaliteit iPhones. Perfect!

Gister de iPhone Xr - nieuwstaat besteld , vandaag binnenkern wauw ! Echt als nieuw

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL