Filtre

Écht zo goed als nieuw

Ik heb de Iphone SE (2020) gekocht in de versie “als nieuw” en dit is precies wat je krijgt. Alsof ik een nieuwe telefoon heb aangeschaft. En dat voor een veel scherpere prijs. Erg blij mee!

Telefoon werkelijk niet van nieuw te onderscheiden

Perfecte website

Heel snel mijn goede telefoon.

Voor een zeer goede prijs en mooie telefoon. Niks te zien aan de telefoon, geen krasjes, niks! Screen protectie zat er al op, scheelde mij weer prutsen. Zeer tevreden.

Zeer goeie ervaring

Telefoon werkt uitstekend en hele goeie service!

Iphone 11 128 gb lichte gebruikerssporen.

Lang gekeken welke Iphone het moest worden en toen kwam ik op deze site. Ik heb de iphone 11 met 128 gb en lichte gebruikerssporen in het zwart besteld. Hij lijkt als nieuw! De batterijcapaciteit in 89%. Donderdag besteld en vrijdag in huis. Goeie service en 2 jaar garantie. Handig dat je er een hoesje bijkrijgt en er al een screenprotector op zit. Het hoesje was wel wat de dun. Maar wel handig. En ook fijn dat je er een lader bijkrijgt. Niet meer twijfelen waar je een telefoon moet kopen. Koop hem bij mobico: goedkoop en goede garantie!

Super snelle levering, correcte prijs en waar voor je geld

Ik was van plan om mijn oude smartphone te vervangen omdat die al meer dan 8 jaar oud was. Mobico heeft een heel duidelijke website, scherpe prijzen en ze leveren snel

Mobico-Topico!

Heel erg blij met de aankoop! Ik heb een iphone 11 gekocht zwart 128GB, met lichte gebruikssporen. Het was erg zoeken maar ik denk dat ik een enkel gebruik spoor heb gevonden, ze zijn dus heel netjes over de status van de mobiel. Verder was het een erg snelle service, in 1 dag in huis via PostNL. De screenprotector was er al netjes op bevestigd en kreeg alles netjes in een doos. Eindconclusie: zeer tevreden!

Waar voor je geld

Ik heb laatst de Iphone 11 pro in nieuwstaat besteld. 2 dagen later zoals verwacht is deze telefoon aangekomen. Hij was mooi verpakt en is niet te onderscheiden van een gloednieuwe telefoon. In het algemeen ben ik zeer tevreden en raad ik dit product aan.

Snelle en correcte levering!

GSM is snel geleverd en werkt perfect! Ik had een besteld met gebruikerschade, maar uiteindelijk waren er maar 2 kleine krasjes op, dus dit was een meevaller. In vergelijking met andere refurbished Iphones zijn deze zeker betaalbaar!

Ik haal altijd mijn iphone’s bij Mobico, en nog nooit een probleem gehad super blij ermee!

De telefoons zijn altijd in top conditie en nooit problemen mee gehad, ook super fijn dat je meteen een hoesje en beschermlaag erbij krijgt

Super!!!

I phonexs gekocht. En de volgende dag in huis. Top telefoon als nieuw en de batterij ook 100 procent. Duidelijke mails met factuur en verzending. Ook fijn t Gratis protectie glas en hoesje wat er bij geleverd is. Top!!!

Super mooi telefoons

Heb de iPhone 11 besteld ziet er prachtig uit en werkt top Zeer tevreden

Ik ben tevreden

Super blij met m’n nieuwe telefoon Heb er 1 gekocht in Nieuwstraat, hij is inderdaad nieuw! De levertijd was wel 2 dagen ipv 1 zoals op de site staat En de beschermhoezen die je er dan ‘ gratis ‘ bij krijgt, die was niet voor mijn telefoon, gelukkig had ik zelf al een beschermhoesje gekocht

Telefoon was er binnen 1 dag en werkt goed

Waarom nog anders

Geweldige telefoon Waarom nog een nieuwe kopen?

Voldoet aan omschrijving en snelle levering

Websitebezoek ging vlotjes de site is duidelijk en geeft goede informatie. Levering was snel en de telefoon voldoet aan beschrijving en san mijn verwachting . Dus in 1 woord tevreden top !

Op aanraden van mijn dochter bij mobico een I-phone 12 pro max gekocht . De volgende dag in huis en….als nieuw is ook echt als nieuw Super blij mee !

goede ervaring

website is duidelijk en telefoon is top

Mobico houdt komt z'n beloftes niet na

Mobico stelt tijdens het bestellen dat de telefoon op voorraad is. Nadat de bestelling geplaatst (en betaald!) is blijkt dat het product helemaal niet op voorraad is. Dan stelt Mobico binnen 5 werkdagen de aflevering geregeld te hebben en hierover te communiceren, binnen deze dagen horen we echter niets meer van Mobico. Na 5 dagen de service lijn gebeld: na 25 minuten in de wacht gestaan te hebben, zegt de medewerker dat de levering vertraagd is en dat er verder geen duidelijkheid is wanneer de telefoon aan gaat komen. Verder geen nieuws of andere alternatief aangeboden. Waarom werd er dan toch tijdens het bestellen aangegeven op de website dat het product op voorraad is ?!

Herhaal aankoop en wederom uiterst tevreden

Meerdere aankopen gedaan via deze firma en nog steeds uiterst tevreden.

Dit moet je meemaken

Ongelofelijk goed mooier dan dit kan je het niet krijgen. Ik hoop dat ze dat ook nog eens een keer gaan doen met MacBooks. Mensen ga zo door

Snelle levering nette telefoon

Snelle levering binnen 1 dag Telefoon ziet er als nieuw uit en wordt keurig geleverd met alles er op en er aan

Goeie levering

Goede en snelle levering, telefoon is goed aangekomen. Zeer tevreden!

Batterijconditie niet zoals beloofd

Ik kocht een refurbished iPhone 12 Pro Graphite in de conditie "Als Nieuw". Uiteraard begrijp ik het verschil tussen "Nieuw" en "Als nieuw", maar wanneer de website bij -Waarom Mobico?- uitpakt met "Altijd nieuwe of als nieuwe accu" dan verwacht ik een batterijcapaciteit die aanzienlijk hoger is dan de 90% van mijn toestel. Ik heb hierover ook een mail gestuurd maar kreeg geen antwoord. Ik zoek de volgende keer waarschijnlijk een andere aanbieder.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL