Het probleem, ik heb niet gekregen wat ik besteld en voor betaald heb. Het toppunt van geduld? Mobico een mail sturen en wachten op een antwoord, die krijg je gewoon niet. Bellen naar hun is een drama, er staan altijd wel 5 to 6 mensen voor je in de wachtrij, ook geen goed teken dat er zoveel klachten zijn. Ik heb uiteindelijk maar gewacht tot ik iemand kreeg, die vertelde me dat ik niemand kon spreken die mijn mail behandelde maar dat ze er voor ging zorgen dat ik dezelfde dag antwoord ging krijgen, dat gebeurde ook en helaas met onjuiste informatie en met een wedervraag, die wedervraag heb ik gelijk beantwoord. Je raad het vast al, weer geen antwoord gekregen, na een week wachten maar weer gaan bellen, en hetzelfde spelletje werd herhaald, ik zou dezelfde dag antwoord krijgen. Ik ben nu al 1,5 week bezig contact/een antwoord te krijgen, maar tevergeefs. *Hier een update na het debakel van hierboven. Ik werd na de slechte review van hierboven gebeld door de manager klantenservice en na zeer vriendelijk en behulpzaam overleg is er een goede oplossing gekomen. Over deze benadering ben ik erg te spreken, ik werd erg goed geholpen en ik heb nu een toestel waar ik heel tevreden mee ben. Ik blijf van mening dat de reactietijd van klantenservice veel lang duurt zonder concrete antwoorden/oplossingen en als je belt sta je veel te lang in de wacht. Als hier wat aandacht aan gegeven wordt gaat het wel goed komen.
Original anmeldelse
Het probleem, ik heb niet gekregen wat ik besteld en voor betaald heb. Het toppunt van geduld? Mobico een mail sturen en wachten op een antwoord, die krijg je gewoon niet. Bellen naar hun is een drama, er staan altijd wel 5 to 6 mensen voor je in de wachtrij, ook geen goed teken dat er zoveel klachten zijn. Ik heb uiteindelijk maar gewacht tot ik iemand kreeg, die vertelde me dat ik niemand kon spreken die mijn mail behandelde maar dat ze er voor ging zorgen dat ik dezelfde dag antwoord ging krijgen, dat gebeurde ook en helaas met onjuiste informatie en met een wedervraag, die wedervraag heb ik gelijk beantwoord. Je raad het vast al, weer geen antwoord gekregen, na een week wachten maar weer gaan bellen, en hetzelfde spelletje werd herhaald, ik zou dezelfde dag antwoord krijgen. Ik ben nu al 1,5 week bezig contact/een antwoord te krijgen, maar tevergeefs. Maar ik ga door al moet ik er naartoe rijden. Komt er ooit een 2e keer Mobico, nee absoluut niet!!
ik ben erg te vreden met de alles hoe ze hier mee om zijn gegaan ik heb een telefoon gekregen waar ik super blij mee ben!!
Snelle levering en goed product zoals omschreven op de website. Heel tevreden
iPhone 8 Plus gekocht. Toestel oogt als nieuw voor een goede prijs.
Makkelijk te bestellen en goed verstuurd
Heb zondag een appel 11pro besteld is dinsdag geleverd en zoals beschreven als nieuw zou zo uit een winkel van nieuwe gsm kunnen komen top
ik had de iphone xs in nieuwstaat besteld maar batterij percentage was jammer genoeg maar 96% voor de rest was alles in orde
Zeer tevreden snelle levering en gsm gelijk splinter nieuw
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe IPhone
Snelle levering en geleverde iphone voldoet aan de eisen (als nieuw).
In het weekend een ‘nieuw’ toestel uitgezocht en dinsdag had ik ‘m in huis. Helemaal perfect, alsof ik echt een nieuw toestel besteld had. Ideaal dat ik de keuze had diverse toestellen met diverse opslagmogelijkheden, dat er volop keuze mogelijk was in de kleur van het toestel èn dat ik kon kiezen hoe ik wilde dat de cosmetische staat was. Echt een aanrader!
Heel blij mee. Boven vereachting mooi nog
’s Zondags bestelde ik een iPhone 11 met lichte gebruikssporen. Volgens de website was hij in voorraad. Dit was mijn 2de iPhone die ik bij Mobico bestelde, en dat doe je alleen als je zeer tevreden bent. Mijn eerste was een iPhone 6s. Op dinsdag na het weekend kwam Post Nl met een pakje aan de deur. (op maandag wordt er bij ons geen post bezorgd. En inderdaad het was mijn nieuwe iPhone, keurig verpakt en ik zeg inderdaad nieuw want ik kon de gebruikssporen niet vinden. Compleet met de toegezegde gratis accessoires zoals Hoesje, Screenprotector, Oplader, USB kabel en Uitdrukpen. Als ik met mijn “nieuwe” iPhone net zo lang doe als met mijn vorige, ben ik dik tevreden.
Mijn telefoon kwam op tijd, was prima verpakt en precies zoals beschreven. Eenmaal uitgepakt bleek ik een perfecte nieuwe iPhone te hebben. Ik wilde mijn iPhone 7 plus vervangen met mijn bestelde 8 plus. Toch ben zo blij met Mobico dat ik waarschijnlijk even door gaat sparen en een iPhone 11 pro bij Mobico zal kopen. Je weet niet wat je online koopt en het is soms link. Toch twijfel ik niet dat een andere iPhone even perfect zal zijn als mijn nieuwe iPhone 8 plus. Echt aanbevolen.
Ik zou mijn telefoon op dinsdag bezorgd krijgen. Dit stond duidelijk vermeld op de site, vandaar mijn bestelling. Het betrof een verjaardagscadeau. Had de Zondag besteld en gelijk betaald. Na gebeld te hebben was het dinsdag nog niet eens verstuurd.! En en kreeg ook geen duidelijk antwoord waarom niet Dus ben benieuwd wanneer en of de telefoon komt.
Iphone besteld de volgende dag in huis.
De telefoon ziet er nog super netjes uit. De levering was snel
Pouya - manager van de klantrelatie bij Mobico - is een wereldgozer. Chapeau voor hem en het serviceteam van Mobico. Nadat ik eerst zeer ontevreden was met de kwaliteit van een eerdere reparatie en de daarna ontstane mankementen ben ik uitstekend en volledig geholpen, en ook nog eens razendsnel. Binnen 1 week na verzending had ik mijn mobiel terug na volledige reparatie. Lang verhaal kort: Klasse service! Niet verwacht en dat maakt het extra fijn.
Original anmeldelse
In eerste instantie dacht ik dat mobico goede service leverde toen ze mijn scherm hadden gemaakt. Nadat bleek dat het scherm helemaal niet goed bleek gemaakt en mijn telefoon mankementen bleek te hebben die daarvoor nog niet aanwezig waren kreeg ik vervolgens radiostilte nadat ik vroeg om een oplossing.
Een erg degelijke telefoon die stevig aanvoelt met een premium design, maar ook redelijk zwaar. Loeisnel en een goede camera. Het scherm heeft mooie kleuren en is scherp genoeg. Met de batterij doe je zo'n 1,5 á 2 dagen met normaal gebruik.
ideaal dit. Voor minder een hele goede telefoon. Perfecte service. Èn je krijgt er nog eens meer bij dan als je hem in de Apple store o.i.d. Koopt. Helemaal blij
Iphone 8 gekocht, als nieuw geleverd
als 2 keer mijn t telefoon hier besteld , nog nooit wat raars meegehad !
Snelle service. Telefoon werkt super de iPhone 11 128GB
Heel erg blij met mijn aankoop, de telefoon zelf werkt helemaal perfect en ziet er nog als nieuw uit! Het beschermlaagje zit er ook goed op.
Mijn 2e iPhone hier weg gehaald, in perfecte staat. Super levering.
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL