Filtre

Exact als vermeld

Ik heb mijn telefoon snel binnen gekregen, net zoals aangegeven was er maar lichte schade (een paar kleine krasjes op het scherm die alleen zichtbaar zijn als het licht het scherm raakt. Verder doet de telefoon gewoon alles goed.

Zeer snelle levering en zonder gebruikssporen

s Avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Wij hadden gekozen voor de optie met lichte gebruikssporen maar we kunnen de sporen met een vergrootglas nog niet vinden. Fantastisch!!

Bestelling en verzending: duidelijk en snel

Makkelijk om te bestellen en snelle levering.

Helemaal goed…!

Ik heb een iphone 7 aangeschaft omdat dit nog een old-school toestel is. De volgende dag had ik hem in huis. In perfecte staat, volgens afspraak. Het installeren was zo gebeurd. De iphone werkt vlekkeloos. De batterij heeft een erg lange duur. Kortom een perfect apparaat voor een fractie van de nieuwprijs. Mobico: TOP…!

Heel goede kwaliteit en goedkope prijs

Ik heb net een nieuwe telefoon gekocht voor de goedkoopste prijs, je ziet nauwelijks schade en is even snel als een net nieuw gekochte iphone.

Snel, eerlijke prijs en ontvangen zoals beloofd

Vandaag besteld morgen ontvangen. Eerlijke prijs en product zoals beschreven

nice phone

nice phone

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Netjes in een doos met de protector er al opgeplakt! Alleen jammer dat je er een hoesje bij krijgt van een iphone 12 mini inplaats van een pro. En had verwacht dat als je nieuwstaat koop dat de batterij beter dan 95 procent was deze was helaas 89.

Top telefoon, waanzinnige staat, snelle service

Handige en overzichtelijke site, veel keuze en uiteindelijk een tiptop in orde telefoon ontvangen in nieuw staat!

Had geen betere website kunnen kiezen voor het kopen van mijn iPhone 12 Pro Max

De website van Mobico is super fijn en heeft een goede gebruikerservaring. Binnen no-time had ik het perfecte toestel gevonden, volledig naar mijn wensen en zo goed als nieuw. Na het bestellen kreeg ik direct een bevestigingsmail met de melding dat mijn nieuwe telefoon de volgende dag al werd bezorgd. En dat klopt, zojuist heb ik het pakketje uitgepakt, de telefoon ziet eruit als een gloednieuw toestel, super blij mee. Ik kan Mobico 100% aanraden als je op zoek bent naar een Refurbished telefoon.

Super service!

Ik kocht een iPhone X zilver in Nieuwstaat. Hij werkt perfect! Ben er super blij mee :)

Snel en netjes

Een mooie nieuwe telefoon voor een hele scherpe prijs.

Maandag 7 februari een iPhone X besteld, 8 februari om 9.30 al in huis. Deze zag er zeer goed uit, niet van nieuw te onderscheiden. Alles keurig verpakt en het hoesje en screen protector keurig in de doos. Het toestel heeft een prachtig mooi scherm. Mijn vrouw is er zeer content mee. De volgende bestelling is voor mij zelf.

heel tevreden

snelle levering, telefoon zit er nieuw uit en doet het uitstekend!

Drie keer op rij, doen wat ze beloven!

Inmiddels al de derde telefoon die ik hier aanschaf. Conditie is altijd conform omschreven en een betere prijs kwaliteitsverhouding ben ik tot nu toe niet tegengekomen. Telefoons ook altijd de dag na bestelling ontvangen! Kortom doen wat ze beloven!

Zeer betrouwbaar, vlotte, vriendelijke service.

Ik bestelde een IPhone XS waarop onmiddellijk reactie kwam. Zeer vriendelijke en professionele dame aan de telefoon. Levering verliep vlot. Zeer tevreden over mijn aankoop.

Beter dan verwacht!

Ik bestelde een iPhone 8 voor mijn dochter van 12. Omdat zij niet altijd even zuinig is op haar spullen ging mijn voorkeur uit naar een telefoon met lichte schade. Ik kreeg echter een telefoon waar geen krasje opzat. Daarnaast een gratis screenprotector. Het hoesje is echt van minimale kwaliteit, maar wel fijn dat je het erbij krijgt. In de avond besteld en de volgende dag in huis. Het was de goedkoopste die ik kon vinden, met de meeste extra service. Met andere woorden; ze doen wat ze beloven! Ik blij en mijn dochter blij!

Zeer behulpzaam

Nadat er zich een fout had voorgedaan bij mijn bestelling heeft een heel vriendelijke dame contact opgenomen met mij en me gelijk geholpen. Ter compensatie ontvang ik zelfs een nieuw toestel ipv met zichtbare gebruiksporen zoals ik besteld had. Ik ben blij dat alles in orde is en zal hier zeker vaker bestellen!

Alles werkt perfect helemaal als ik verwacht had

Ja prima telefoon ik heb de iPhone X gekocht en dacht misschien zie ik wat gebruik sporen maar zie ik helemaal niet top telefoon! Zeker een aanrader

Tot nu prima!

Wel bijzonder dat mijn telefoon bij buren is afgegeven…wellicht lag dat aan de bezorger en vertrouw ik mijn buren…

Topservice

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Snelle service en goed verpakt. Iphone X ziet er als nieuw uit.

Super goede service.

Top voor elkaar. Erg vlotte levering

Mooi toestel

Snelle levering , mooi toestel ontvangen. Ik ben er blij mee .

On time

On time en een website die makelijk is te navigeren. En een goed product.

Snel ontvangen

Snel ontvangen