Filtre

Super snelle levering, geleverd zoals beloofd

Hele snelle levering, goed product.

Super, ziet er mooi uit en super service!

Echt de moeite waard om via mobico te investeren in een toch wel prijzige telefoon voor een mooiere prijs. Daarnaast is de levering bizar snel. kortom ik ben erg tevreden met mijn nieuwe iPhone 12 mini.

Beste optie!

Ik heb nu al twee keer een refurbished iphone gekocht bij Mobico voor een hele goede prijs. Beide keren werk(t)en ze perfect en gingen ze een lange tijd mee. Je kiest zelf hoe nieuw of oud je iphone eruit ziet en de batterij is sowieso nog in top conditie! Mobico is voor mij een van de beste opties om een refurbished gsm te kopen en ik zal hier nog vaak terugkomen ;)

Ik had dit echt nodig toptelefoon binnen gekregen

Ik heb een top ervaring

Het is een top service voor relatief weinig geld heb je een super telefoon. Hij was de volgende dag al bezorgd dus kortom echt top

Super service en snelle levering!

Had twee mobiels besteld door een eigen fout. Dag daarna geleverd en de ander kon meteen terug. Alles werd automatisch meteen afgehandeld en bedrag teruggestort. Vriendelijke mensen aan de lijn en heb een superwerkende mobiel! Wist ik dit maar eerder. Zeer tevreden!

Fijne prijs voor goede IPhones

4 jaar geleden kocht ik bij Mobico mijn eerste refurbished IPhone. Hier was ik toen al erg over te spreken, aangezien je voor een mooie prijs een goede refurbished telefoon krijgt met twee jaar garantie. Van deze garantie heb ik ook gebruik gemaakt met top service! Na een uitstapje van twee jaar bij Samsung, wilde ik graag weer terug naar Apple dus heb ik een IPhone 11 Pro Max besteld, wederom bij Mobico. Ook hier ben ik weer super tevreden over. Het product lijkt nog als nieuw, ondanks dat ik gekozen heb voor ‘zichtbare gebruikssporen’. Ik zal Mobico ten zeerste aanraden, omdat je de veelal dure Apple producten voor een lagere prijs kan krijgen met even goede kwaliteit. Daarnaast vind ik twee jaar garantie een erg goede deal voor een refurbished product.

Zeer trage levertijd zonder communicatie

Mobico heeft er meer dan één maand over gedaan om de telefoon te leveren die er binnen 5 werkdagen had moeten zijn. Hierover was ook geen contact met Mobico te krijgen, niet telefonisch (wij zijn op dit moment niet bereikbaar..., terwijl je wel tijdens de door hun aangegeven openingstijden belt) en ook per mail duurt het iedere keer een aantal dagen voordat zij terug reageren met een boodschap die géén antwoord gaf op de gestelde vragen.

Tevreden

Ik heb het bestelde toestel snel ontvangen. Het toestel is inderdaad zo goed als nieuw.

Totaal niet klantvriendelijk

Mails worden enkel beantwoord als het in hun voordeel is, maar anders hoor je weken niets of zelfs helemaal niets. Valse belofte op site, lichte gebruiksporen klopt niet!!!! Veel geld kwijt voor gsm die nog geen jaar heeft meegegaan.

Mooie telefoon voor een redelijke prijs

Een mooie iphone voor een betaalbare prijs netjes verstuurd binnen 1 dag en onder goede voorwaarden verstuurd en geleverd.

Top, snel en goed.

Super klantgericht

Prima toestel voor een mooie prijs

De vorige keer bij Mobico een Iphone 7 gekocht in nieuwstaat en dat was hij ook in de originele Apple doos en was ook nieuw. Werkt nog steeds prima . Nu een blauwe XR 64 GB besteld en ook netjes op tijd geleverd volgens afspraak. Ook deze in nieuwstaat besteld alleen wat ik een beetje jammer vond is dat deze een batterij heeft met 92 % ik had verwacht dat deze ook 100% zou zijn. verder ziet deze eruit als nieuw geen krassen te zien rondom dus een mooi toestel. Deze had ik besteld voor mijn vrouw als cadeau misschien dat ik binnenkort er ook een voor mezelf ga bestellen wie weet

Teleurstellend

Telefoon kwam vol met krassen en deuken aan terwijl er stond lichte gebruikers sporen. Eerder ook besteld toen ging het wel goed.

Snel, goed geregeld, betrouwbaar

Ik heb een Iphone 11 pro max besteld en heeft het snel volgende dag gekregen.

simpel uitmuntend

gisteren een telefoon besteld en lag vanmorgen al op de mat. besteld als nieuw en is ook als nieuw. ook een hoesje en beschermlaag die er al op geplaatst is ontvangen.

prima toestel.

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe telefoon. Hij werkt prima. Ik zal niet meer twijfelen om nogmaals bij jullie een volgende aankoop te doen.

Super snel en top ook super blij met hoesje en bescherm glas !!

super

telefoon besteld,'volgende dag stip op tijd gearriveerd wat wil je nu nog meer!

snel, veilig en voordelig

Thuiswinkel Waarborg geeft vertrouwen.

Nette en snelle levering van Iphone 11

Goede en vlotte levering van bestelde iPhone, 's avonds rond 8 uur besteld, morgenvroeg rond 11 uur had ik hem in huis.

De telefoon kwam zoals ik verwachtte, netjes en goed zoals ik het wilde. Perfect met screenprotector en hoesje.

Snelle levering, prima telefoon en goede service

Zie boven

telefoon zag er zeer goed uit en ook de batterij capaciteit was op 99%.

De beste refurbish shop!

De beste marktprijs, Na 1.5 dag al geleverd, zonder gedoe en geen gebruikerssporen!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL