Filtre

Zeer tevreden over de gehele transactie

Gisteren mijn IPhone XS besteld, vandaag op tijd afgeleverd. Toestel functioneert zoals verwacht. Zeer tevreden over het toestel en de verdere afhandeling. Top Mobico!

Mooie telefoon

Mooie telefoon, alleen beschermhlas zitten 2 grote krassen op. Erg jammer

Zeer goede kwaliteit

Zeer tevreden met het toestel, ik zou vrienden of fam dit zo aan raden

Snel bezorgt en goede prijs kwaliteit verhouding

Helaas niet de volgende dag in huis maar dat kan komen door de drukte rond om postNL verder zag de iPhone er netjes uit

Snelle service, telefoon in nieuwstaat

Snelle service! Binnen een dag had ik de telefoon in huis. De iPhone X ziet er als nieuw uit en ook de batterij conditie is nog helemaal goed! Dit is bij een eerdere refurbished telefoon bij andere aanbieder anders geweest waardoor ik vrij snel een nieuwe batterij moest plaatsen. Ben hier dus super blij mee!

Fantastisch!

Na positieve reacties te hebben gehoord over Mobico van van kennissen en vrienden, ook zelf besloten om een nieuwe telefoon aan te schaffen refurbished. iPhone 12 Pro Max besteld als nieuw en na 1 dag al binnen! Niet te onderscheiden van nieuw. Geen enkel krasje zichtbaar en batterijcapaciteit 98%. Zeer zeer tevreden en kan het iedereen aanraden!

Snelle levering en een hele mooie goede telefoon

Het bestellen ging heel makkelijk en duidelijk

Twee iphone 11 besteld en volgende dag kon ik er al van genieten

Genieten van mijn iPhone na bestelling. Gewoon goed en dat is leuk !

Snel geleverd top service :) :)

Snel geleverd zoals altijd

Zeer goed, een aanrader!

Ik kocht een toestel in nieuwstaat, absoluut niks op aan te merken, inderdaad als nieuw maar dan aan een hele aangename en aantrekkelijke prijs! Bestellen en leveren ging heel vlot, alles is heel netjes en goed verlopen, verpakt en verzorgd… alleen maar heel blij met mijn keuze en aankoop… dankjewel!

Prachtig toestel

Voor het eerst bij Mobico een refurbished telefoon gekocht (als nieuw). Deze is idd als nieuw te beschouwen. Mooi dat er tevens al een bescherming op en om de telefoon is bijgeleverd. Batterij heeft ook een 100% conditie. Mooie service en goed werk.

Snel en goede kwaliteit product!

Ik heb een telefoon besteld telefoon dag ernaa binnen en ziet er uit als nieuw! Ook de telefoon werkt als nieuw batterij kan ik 1,5 dag mee! Er blij mee!

Een eerste indruk kun je maar een keer maken...

Op internet Mobico gecheckt op referenties e.d., ziet er goed uit. Ik durf het aan een iPhone SE2020 te bestellen. Vlotte verwerking van bestelling en levering. Uitsekend op de hoogte gehouden via e-mail en track en trace. Doosje ontvangen, schuimpjes verwijderd, een blanco wit doosje komt te voorschijn. Het deksel steekt een cm boven doos uit. Erin zit de iPhone een beetje los in het doosje, doordat een (slap) hoesje er (ongevraagd) bij geleverd is sluit de deksel niet. Aanzetten... batterij volledig leeg. Dat valt mij vies tegen, ik hou niet van diep ontladen batterijen. Opladen, alles over zetten. Vervolgens werkt alles wel prima hoor. De max. batterijcapaciteit is 87% t.o.v. nieuw, dat lijkt in orde, voorlopig.

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop

Heel vlug geleverd en alles zoals besteld !

Snelle levering, I phone top

Op de site ging de bestelling super vlot. Nog op dezelfde dag kreeg ik bericht dat de gsm werd verstuurd. En de dag erna werd het geleverd zoals beloofd. Wij raden iedereen aan om hier uw nieuwe toestel te kopen aan de vele voordelige prijzen. Zelf al verschillende toestellen aangekocht en steeds goede service gekregen.

Helemaal top

Twee dagen een refurbished zo goed als nieuw iphone gehaald. De telefoon ziet er splinternieuw uit en doet het perfect. Het feit dat er een screenprotector en hoesje bij werden geleverd is heel handig. Ook was de telefoon heel goed en snel geleverd. Hele fijne service

Nette telefoon en snel geleverd

De telefoon ziet er keurig uit, compleet met net doosje, snoer en hoesje. Snel geleverd. Bestel nu voor de derde keer hier.

Gisteravond besteld, vanmiddag in huis. Super snelle levering en goede kwaliteit telefoon!

Goedkoop en toch een top product!

Van een vriend hoorde ik over Mobico, aangezien ik een nieuwe iPhone wilde kopen ben ik me verder gaan verdiepen. De recensies over dit bedrijf zijn zeer goed en hebben me doen besluiten om hier mijn iPhone te kopen. Alle verwachtingen zijn waar gemaakt, ik ben sinds vandaag de trotse eigenaar van een iPhone 11 pro max die super snel in gebruik kon worden genomen. Als nieuw!

Snelle service en goede kwaliteit

Heel snel een mooie goede telefoon in huis en ook nog bijdragen aan een duurzamere wereld.

Mooie telefoon maar nog mooier is een super blije dochter!!

Was op zoek naar betaalbare complete Iphone X. Gekozen voor Mobico. Scherp geprijsd en supersnel geleverd. Hele blije dochter!

Keurig toestel

Nieuwstaat besteld en toestel ziet er daadwerkelijk als nieuw uit! Netjes met nieuwe oplader&kabel geleverd

top deal

Ging allemaal heel soepel en snel en heb een mooie iphone!

Mooi toestel, snelle service en leuke promotie!

Toestel is in mooie staat, en werkt zoals het hoort. Snel geleverd met een hoesje en bescherm glaasje als leuke promotie! Geen gedoe omdat ook nog te bestellen! Top!!

Snel geleverd en uiterlijk van de telefoon zoals verwacht.

Voor de tweede maal via jullie een telefoon gekocht. Wederom snel geleverd en uiterlijk van de telefoon in goede staat.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL