Filtre

Mooi, snel, scherpe prijs,

Mooie website met legio mogelijkheden, scherpe prijzen voor alle toestellen, snelle levering, alleen aftersales kan beter

Perfecte iPhone, inderdaad als nieuw

Juiste omschrijving, goede prijs en zeer snelle levering. Top

Geweldig!

Voor mijn dochter heb ik de refurbished iPhone11 bij Mobico aangeschaft. We hebben al ervaring met andere aanbieders van mobiels en zijn daar niet zo heel erg over te spreken. In tegenstelling tot Mobico; alles klopt; We hebben gekozen voor de status bijna nieuw en de geleverde telefoon heeft nauwelijks, voor ons geen zichtbare gebruikerssporen. Daarnaast echt service dat het gratis glazen beschermfolie al op de mobiel was gezet en fijn dat er al een hoesje meteen bijzit. Tenslotte was alles aanwezig in het doosje en hadden wij de telefoon binnen 2 dagen. Wij zijn zeer tevreden en zullen de volgende keer weer bij Mobico bestellen.

Super snel en duidelijk! Aanrader

Onlangs opzoek gegaan voor een nieuwe telefoon, al vrij snel de website gevonden en wat een duidelijk en overzichtelijke webpagina! Zonder moeite een nieuwe telefoon kunnen kiezen, besteld en met 2 dagen in huis. Geen enkel probleem ervaren, telefoon netjes ingepakt en alle benodigdheden zaten erbij. Super!!! Heel blij.

Geweldig!

Snelle levering, perfect toestel, makkelijk besteld. Krijg je er meteen een hoesje en screenprotector bij zodat je telefoon vanaf het eerste moment in je bezit beschermd is.

superblij met mijn refurbished iphone11 pro max

Het is toch te gek dat ik mijn droom telefoon, een iPhone 11 pro max, binnen 1 dag in huis heb. Meteen alles overgezet en mijn hartje maakt elke keer een sprongetje als ik mijn toestel zie. hartelijk bedankt voor jullie service.

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Mijn toestel werd heel snel bezorgd. Voor een refurbished telefoon vond ik de kwaliteit erg goed.

Helemaal top

Makkelijk besteld, goede prijs en snel in huis

Goede telefoon snelle levering

Ik heb bij mobico mijn iphone 11 pro max gekocht het was de goedkoopste en te vertrouwen ik zeg als je een refurbished telefoon nodig hebt zeker aan te raden

super!

Ik heb al vaker een telefoon besteld bij Mobico en raad het iedereen aan!

Verschrikkelijk

De tweede keer dat we hier een toestel besteld hebben. De 1e keer niets aan de hand. De tweede keer was echter verschrikkelijk slecht. Een toestel als nieuw gekocht. Bij aankomst laadde hij niet op en het beeldscherm bleef vast zitten. Gebeld. We mochten hem terug sturen. In de tussentijd is er een beschadiging aan de telefoon ontstaan, waardoor de reparatiekosten voor onze eigen rekening zouden komen. Daar kunnen we niets van zeggen en dat zij dan zo. We moesten 30 euro betalen voor een vooronderzoek om te kijken wat er aan het toestel mankeerde. Vervolgens krijgen we een, in onze ogen erg hoge, offerte voor reparatie (oa. 150 euro voor schermreparatie). Deze goedgekeurd, en vervolgens krijgen we een mail dat de telefoon is gerepareerd, maar dat 1 onderdeel niet gerepareerd is. Als we dit wouden zou het langere tijd duren (we waren inmiddels al een maand verder) en het zou duurder worden. Bellen met de klantenservice was niet prettig. Ik moest maar een mail sturen, want telefonisch konden ze het niet afhandelen. Een week na de verstuurde mail maar eens gebeld waar de reactie bleef. Dat waren ze voor het gemak maar even vergeten. Uiteindelijk een telefoontje ontvangen dat we gelijk hadden over het feit dat het raar is dat er ondanks een vooronderzoek ineens andere mankementen aan het toestel geconstateerd werden. Ze konden een kleine tegemoetkoming in de kosten toezeggen. Al met al een zeer teleurstellende en trage ervaring.

Het toestel werd niet, zoals beloofd, de volgende dag bezorgd. Desalniettemin kregen we hem snel. Toestel is perfect

Prima staat

Geen opmerkingen, ziet er als nieuw uit.

altijd top

al de vierde ervaring met Mobico, alles steeds erg duidelijk, supersnelle levering en service. Heel blij met mijn quasi nieuwe iphone!

Mooie deals en snelle service

IPhone x aangekocht op zaterdag en dinsdag geleverd in België. Toestel ziet er heel goed, werkte perfect. Zeer tevreden met onze aankoop!

Tot nu toe geweldig !

In het weekend een - zo goed als nieuwe - Iphone 8 64 GB besteld en dinsdag ontvangen. De telefoon ziet er inderdaad als nieuw uit met een nieuwe oplaadkabel, hoesje en pinnetje. Het beschermlaagje voor het beeldscherm was er al op geplakt. Ik moet de telefoon nog gaan gebruiken maar tot nu toe is alles prima ! Aanrader !

Uitstekende service.

Telefoon in de avond besteld en volgende dag ontvangen. Telefoon is niet van nieuw te onderscheiden. Zeer tevreden.

Product werd snel geleverd, goeie telefoon.

Nieuwstaat is nieuwstaat

Heel blij met mijn iPhone. Ziet er gloednieuw uit met goede oplader. Alleen was het bijgeleverde gratis hoesje te groot. Let er ook op dat je bij bestelling op vrijdagavond en in het weekend je pakketje op dinsdag ontvangt en dat het niet de volgende dag bezorgd wordt zoals in de banner op de site staat.

De service is goed

Hele fijne ervaring met de telefoons. Heb hier nu al meerdere telefoons gehaalt en weken alemaal prima!

Mooie telefoon

Voor een mooie prijs een goede telefoon!

Erg blij

Telefoon besteld 2 dagen later binnen. Zo goed als nieuw dekglaasje er al op gezet en een goed hoesje er bij. Erg blij er mee raad het iedereen aan

Grote stap vooruit van iPhone 6S

Na lang twijfelen toch de overstap gemaakt van de 6S naar de 11 pro max en zeker geen spijt van! De 6s had ik ook gekocht bij mobico en was eigenlijk nog goed , toch begon ik na meerdere jaren toch te verlangen naar een upgrade. Wat een toestel! WoW de camera!! Wel een aanpassing dat de Max zo groot is maar dit zal ook snel wennen. Ik koop sowieso enkel nog iPhone’s bij mobico Ik had vrijdagavond besteld en postNL zou zaterdag leveren, helaas was dit vertraagd en werd geleverd op zondag!

Gekregen wat ik bestelde

iPhone gekocht met lichte gebruikerssporen. Ziet er uit als nieuw. Gisteren besteld en vandaag geleverd. Snel geïnstalleerd en nu lekker genieten.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL