Filtre

Mega snel en perfecte telefoon!

Bizar, rond 14.00 de telefoon besteld en hij was de volgende dag om 13.00 binnen. Gekozen voor de telefoon met lichte gebruikssporen, net zoals die van mijn andere dochter en mijzelf, en wederom niets aan de telefoon te ontdekken. Wij blijven onze telefoons bestellen bij Mobico!

Helemaal perfect!

Helemaal niks om op aan te merken. Hele snele levering en een top service. Ik heb de Iphone 12 pro 256 GB besteld. Je krijgt er een gratis oplader + hoesje bij! Telefoon ziet er als nieuw uit en werkt perfect. Super tevreden!

2 keer slecht product geleverd

Ruim optijd een product besteld zodat ik een week voor vakantie een goede telefoon in het bezit zou hebben. Bij instellen van de Iphone X 64 gb space grey bleek de FaceID camera niet te werken. Klantenservice gebeld, moest deze opsturen. Van eigen geld nog een iphone X SPACE GREY gekocht omdat ik nogsteeds een telefoon nodig had. Deze is in de verkeerde kleur geleverd en met meer beschadigingen dan "lichte gebruikerssporen". Klantenservice gebeld, geen begrip voor de situatie en 0 tegemoetkoming. Terwijl dit alles niet mijn fout was.

niet top

Door een storing bij post nl werd de iPhone niet geleverd. Ik heb 2 maanden na betaling nog steeds niet het geld van mobico teruggekregen. Gelukkig antwoorden ze wel nog op mails en lijken ze ermee bezig te zijn.

Snel geleverd. Ik heb gekozen voor lichte gebruikssporen en dat zijn ook echt maar héle lichte gebruikssporen. Prijs kwaliteit echt top, snap niet waarom je nog een nieuwe zou kopen.

Geweldig en snel

Ik heb me telefoon zondag besteld en was dinsdag al binnen. Je merkt echt niet dat die gebruikt is het enige wat ik jammer vind is de batterij maar 88 procent maar eigenlijk mag ik niet klagen wat het is een super telefoon.

Snelle en perfecte service!

Telefoon met gebruikersschade gekocht, maar deze is echt minimaal en bijna niet te zien.

ik ben heel erg blij met het toestel.

Alles verliep perfect en ik ben er heel erg blij mee.

Te duur voor een iPhone met een versleten batterij

In de verpakking zat het scherm direct tegen de deksel van het doosje aan, niet zo schokbestendig dus. De oplader en het kabeltje waren geen echte Apple producten. Daar heb ik minder goede ervaringen mee. Ook zat er geen pinnetje bij om het sim laadje open te maken. Het zgn. gratis te slappe hoesje met screenprotector zijn echt geen 30 euro waard. Bij een drogist in de buurt heb je voor een tientje een betere. Al met al viel alles wat tegen, maar goed. Veel erger vind ik dat de batterij conditie nog maar op 86% staat. Onder de 80 is deze volgens Apple aan vervanging toe. Dit gaat dus niet lang meer duren. Als ik het geld voor een nieuwe batterij (70) optel bij de aanschafprijs (550) zit ik al op de huidige nieuwprijs voor een iPhone 11 met 128 GB. Geen aanrader dus.

Fijn

Voor het eerst een iphone besteld hier , snel binnen, fijne service en geen krasje niks erop. Ik ben eel ook voor de nieuwstaat gegaan. Zeker een aanrader

Ik ben er mega blij mee ik raad dit zeker aan

Ik heb afgelopen week een I phone xs ontvangen! Ik ben er mega blij mee, ik heb hem gekocht in de staat: zo goed als nieuw” hij bevalt goed er zit geen 1 krasje op en dat voor 399 euro! Verder super handig dat er ook een hoesje en screen protector bij zit. Ik raad de I phone Xs zilver met 64Gb zeker aan!

Een positieve ervaring

iPhone X gekocht en voldoet tot nu toe aan de verwachtingen.

Supersnelle en goede service

Mijn refurbished mobiel zondag besteld en nu al in huis .Kon alles goed volgen via de track en tracé

Zeer betrouwbaar

Afspraak nakomen

Dit is de 2e keer dat ik een iPhone bij MOBICO aanschaf naar volle tevredenheid

Goede iPhone en snel ontvangen

De refurbished iPhone 11 die ik had besteld voor mijn dochter was een nabestelling, maar alsnog snel en in prima staat ontvangen. Wat zij wel heel jammer vindt, is dat de screenprotector die er gratis bij zat er al opgedaan was. Ze wilde namelijk net als bij een nieuwe iPhone, het toestel eerst bewonderen als een echte nieuwe. Dan valt het tegen als de screenprotector er al op zit. Vast goed bedoeld, maar ik vond dat ook wel vreemd. Het pinnetje om de simkaart eruit te halen miste, maar dat was geen probleem. Het gratis hoesje was wel een heel goedkoop ding, maar ja dat kopen we wel zelf.

Kwaliteit

Perfect geleverd heel blij er mee!

Snel

Snelle levering. Dochter heel blij ermee!

heel goed

Snelle service, snel thuisbezorgd zoals de website zei en de telefoon is in perfecte staat zonder een krasje erop. topservice

Top website, snelle levering en gewoon top producten heel tevreden!

Goede telefoon, lijkt zo goed als nieuw

Leuk dat je er een hoesje en screenprotector bij keer, goede service Er zitten geen krasjes op het scherm en de achterkant, alleen aan de zijkant een klein stukje lak eraf dat was ook het enige.

2de aankoop bij mobico en 2 maal erg tevreden

Ik heb sinds 2019 mijn toestellen bij mobico gekocht. Ze zijn erg goed en passen perfect bij de beschrijving die je krijgt bij aankoop. Prijs kwaliteit is top.

Een goed gevoel bij deze deal

Goede omschrijving product en conditie daarvan, snelle levering, voldoet volledig aan mijn verwachting! Prettig zakendoen!

Top service!

Ik kocht een iPhone met lichte gebruikssporen voor mijn mama, toen ik hem ontving was er nagenoeg niets aan. Hij kan bijna doorgaan als een nieuwe iPhone. Batterij 100%! Een maand later kocht ik een iPhone voor mezelf, ook weer zo goed als nieuw. Deze batterijconditie was 86% maar de iPhone gaat wel 2 dagen mee.

Goede telefoon en goede service

Geleverd zoals aangegeven op de site echt binnen 24 uur in huis

26 Databankweg