Filtre

Goed!

Makkelijk te bestellen, iPhone XR 64 GB snel in huis.

Dit is al de tweede keer dat ik een telefoon heb besteld via Mobico. Wederom een goede aankoop. De telefoons zijn als nieuw en doen voor mij niet af van een nieuw toestel!

Mijn ervaring met Mobico is ok!

Het eerst geleverde toestel had kuren dit werd door mobico zonder omhaal omgeruild voor een ander toestel

Wederom zeer goed!

Inmiddels voor de 5e keer een refurbished IPhone besteld bij Mobico. Deze keer was het een IPhone 11 Pro met lichte gebruikerssporen. De telefoon ziet er zeer netjes uit. Het bestelproces is heel duidelijk en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van je order. Onze dochter had er lang voor gespaard en het is zeker geen teleurstelling geworden. Ze is enorm blij met haar nieuwe telefoonl! Ga zo door Mobico!

Erg goed en duidelijk

Ik vind dat de prijzen bij mobico zo goed zijn. Ik vind het fijn dat je ook keuze hebt met hoeveel schade je aan je telefoon wil. Ik heb nu mijn telefoon ‘als nieuw’ en ik ben er echt super tevreden mee. Wel staat er dat de telefoon morgen word geleverd, maar ik had hem besteld op zaterdag en hij kwam pas dinsdag binnen. Maar in het algemeen vind ik het echt een ontzettend goede site om een tweedehands telefoon te kopen. (Fijn dat hierbij wel een stekker in werd gedaan, ipv alleen een draadje, klasse!)

Beste prijs goed product

Beste prijs goed product

Zeer goede service en wat je bestel ook snel geleverd super bedrijf

goede service en wat je bestel ook snel geleverd super was mijn eerste keer

snelle service, had een product besteld (kado voor mijn zoontje)

zeer tevreden. Mobico is eerlijk over het product en komt overeen met de prijs.

Top telefoon!

Iphone X refurbished, met lichte gebruikerssporen (waar dan?!). Blij, blij met m'n nieuwe I(phone). Snelle service en te gekke telefoon. Dank u!

Na een mis communicatie tussen Mobico en mij, kwam het bedrijf met een snelle en goede oplossing. Goed afgehandeld!

Snel geregeld, top!

Refurbished IPhone 8 Plus besteld. Snel binnen en netjes verzorgd. Een echte aanrader via Mobico.

Mijn dochter is helemaal blij met haar nieuwe iPhone 8. Ziet er netjes uit en een supersnelle levering.

Eerder geleverd dan aangegeven, niet van nieuw te onderscheiden!

De levertijd zou 2 a 3 dagen zijn maar de telefoon werd toch na 1 dag geleverd. De telefoon ziet er echt nog perfect uit!

Ik heb een refurbished iPhone XR aangeschaft. De staat werd omschreven als nieuw. En dat klopt helemaal. De telefoon ziet er top uit. Batterij percentage 87 % dus prima

Goede producten, eenvoudig bestellen en snelle levering

Keurige telefoon, model met lichte beschadigingen maar amper beschadigingen te zien, eigenlijk zgan. Goede batterijduur Telefoon werd geleverd met de screenprotector al geplakt wat heel fijn was en een doorzichtig hoesje waardoor ook de mooie kleur zichtbaar bleef. 's avonds besteld, de volgende middag al in huis. Keurig verpakt. Dik tevreden

Uitstekende service en een perfect product de IPhone X 64 GB Zilver.

Ik raad iedereen aan om met Mobico in zee te gaan. om producten van deze firma te kopen. Slogan: Je krijgt waar voor je geld Vandaag besteld morgen in Huis

Mobico is uitmuntend

Dit is al de tweede iphone die we als gezin hebben aangeschaft bij mobico en wordt zeker niet de laatste. De telefoon is in keurige staat en wordt binnen 24 uur geleverd met screen-protector, hoesje, pinnetje en zelfs een lader. Naast de gunstige prijs is het ook fijn dat je een goed product hergebruikr ipv als maar verspilt door nieuw te kopen. Kan echt iedereen van harte aanraden om bij mobico to kopen.

snelle levering(volgende dag)goed verpakt niet van nieuw te onderscheiden. Prachtig toestel.

Kan niet beter.

Geweldigggggg

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie een telefoon heb gekocht, en ik moet eerlijk zeggen voor de prijs en wat je krijgt is het echt topppppp. Blijf zo doorgaan!!, en mijn eerst volgende telefoon koop ik 100% weer bij jullie!!

Positief verrast en helaas ook negatief

Gisteren hebben we een iPhone 8 64GB zilver besteld in de staat: met zichtbare gebruikerssporen. Het is een tijdelijk toestel, dus verwachtingen hoefden niet hoog te zijn. Kleine krasjes waren prima, zoals we zouden verwachten. Alles verliep snel. Vandaag geleverd. Het was goed verpakt en alle accessoires zaten erbij. Bij het uitpakken bleek er het een wit model te zijn (op pakbon zilver). Ok, de kleur maakte niet zoveel uit, gaat toch een hoesje in. De achterkant zat vol met lichte krassen, zoals verwacht. Echter, op het scherm zit een diepe kras van zo’n 2 cm horizontaal. Dit was niet conform de bestelling! De iPhone is verder technisch in orde. Accu 100% ! En werd leeg geleverd, dit kwam professioneel over, want een nieuwe accu moet eerst helemaal ontladen zijn voordat je hem oplaad. We hebben ervoor gekozen om voor de kleur en diepe kras geen klacht in te dienen. De prijs was ernaar, maar niet helemaal conform verwachting. Als dit niet was gebeurd, een dikke uitmuntend. Nu door de negatieve en positieve punten een ‘voldoende’.

Fijne iPhone SE 2020 gekocht bij Mobico.nl

iPhone werd heel snel geleverd, alles uitstekend verpakt en in zeer goede staat. beschermfolie was er al opgeplakt. Erg fijn! Er wordt ook een stopcontact stekker erbij geleverd, dit doet Apple met nieuwe iPhones niet meer. Ik zie geen onderscheid met een geheel nieuwe iPhone.

keurig verpakt geleverd

Netjes doosje, jammer dat de screensaver er nog niet op zit, in tegenstelling tot meerdere reviews. iPhone stond niet in fabrieksinstellingen maar was al geactiveerd. resetten en klaar.

Slecht en kinderachtig.

Onlangs een in 'nieuwstaat' zijnde iPhone XS gekocht. Vanaf dag 1 werkte de speaker heel slecht. Ik kon de beller niet of nauwelijks verstaan. Dus niks gecontroleerd en niks getest. Voor mij een hele heisa om het toestel nu al leeg te halen en terug te sturen. Dan maar een iPhone 11 Pro in 'nieuwstaat' besteld. Bij het openmaken van de doos zit er geen hoesje bij en ook geen screensaver. Hoe kinderachtig. Het wordt wel beloofd. Deze dus maar elders besteld. Na 4 telefoons waarvan er 2 slecht werden afgeleverd door Mobico is dit de laatste. Wees gewaarschuwd.

Héél vlotte en correcte levering

Alles ziet er als nieuw uit. Heel snel geleverd. Super tevreden.

Helemaal tevreden met iphone8

Voor een heel redelijk bedrag een goed functionerende iphone 8 in huis gekregen. Batterij is ook nog goed, dat heb ik eerder bij een refurbished mobiel (elders aangeschaft) wel anders gezien. Was van de categorie 'gebruikt' maar voelt voor mij zo goed als nieuw.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL