Filtre

Als er een probleem is wordt dit opgelost

Reeds enige telefoons besteld bij Mobico, ook wel eens problemen gehad met telefoons, maar deze worden steeds naar tevredenheid opgelost. Daarom ook voor mijn derde zoon een telefoon bij Mobico besteld

Top deal

Iphone X besteld , geleverde iPhone ziet er uit als nieuw.

echt top

Ik heb nog nooit zo’n snelle levering gehad, vlak voor het slapen bestelt en toen ik wakker werd had ik hem al binnen. Heb het bestelt in lichte gebruik sporen maar die zijn nergens te bekennen, het glaze plaatje zat er al super netjes op en het hoesje zoals word aangeven geleverd. niks op aan te merken echt top! (hoe de telefoon zelf is moet ik nog gaan beleven heb hem net binnen maar voor nu helemaal blij en dat voor een enorm lage prijs :)

Top kwaliteit én top service!

Mijn toestel donderdagavond besteld & vrijdagmiddag werd deze al geleverd! Dit is de tweede keer dat ik een toestel kocht via Mobico & opnieuw heb ik een toestel (Iphone 12 mini) in perfecte staat ontvangen! Niets beter dan een smartphone een tweede leven te geven. Saving money & helping to save the environment at the same time :-) Keep up the good work!

Doen en leveren wat je belooft, top!

Zeer tevreden over mijn telefoon, goede deal en snel geleverd, zoals aangegeven op site.

Mobico doet wat ze beloofd

Alle iphones die we in "nieuwstaat" hebben aangeschaft, waren ook allemaal echt als nieuw. En dat voor een mobicoprijs. Een zeer tevreden klant.

Geweldig bedrijf zou nooit meer overstappen

Fijne en snelle service met hele goede kwaliteit hem mijn telefoon al bijna 3 jaar en nooit geen problemen mee!

Prima refurbisched iphone

Door omstandigheden hebben we nogal eens een nwe telefoon nodig, en via Mobico komen we altijd weer aan een goede telefoon.

Super goede website!

Ik ben enorm blij over de service van mobico. De prijs is goed, de levering is snel, en de toestellen zijn als nieuw. Super!

Wel goed

Ik heb de iPhone se2020 telefoon gekocht als “als nieuw” hij is iets minder oke als ik dacht. Ik had verwacht dat de batterij wel goed was kwa percentage maar hij is 88%. Als ik me telefoon ging laden met de lader die ik erbij had gekregen kreeg mijn telefoon een soort kortsluiting waardoor die zijn eigen ding ging doen. Gelukkig dat ik hiervoor ook een iPhone had zodat ik gewoon een normale lader had.

mijn ervaring is heel goed, goede telefoon.

accu is goed en de telefoon werkt goed. Ook snel geleverd

Perfect in orde, vlotte levering

Prettig

Goede telefoon, in goede staat.

Super snelle en zeer correcte afwikkeling/verzending

Voor mijn vrouw een Iphone Xs besteld met groot -256 GB - geheugen. Ze is een echte Apple fan en toen ze het pakje openmaakte enorm blij en verrast met haar nieuwe phone. Het bestellen ging erg makkelijk en zoals beloofd volgende dag in huis. Gekocht als nieuw en idd ECHT als nieuw ontvangen! Geen krasje te zien. Al met al erg tevreden

In één woord perfect,bestellen leveren kwaliteit!!

Alleen maar positief, geen enkel minpuntje

positief verrast

ik was in eerste instantie wat sceptisch over de status zo goed als nieuw, maar hier was niets aan gelogen. de kwaliteit van het toestel is tot en er zijn geen gebruik sporen te vinden. top.

Erg blij met mijn nieuwe iPhone XS max !!!!!!!!

Duidelijke website met goede beschrijving van het product Snel bezorgd en alles klopt

Snelle levering en goede kwaliteit

snel geleverd en de iPhone ziet er goed uit.

snelle levering goeie iPhone

Ik bestelde de telefoon s avonds en de volgende ochtend was de iPhone er. Hele snelle levering. Ook ziet de iPhone er goed uit en werkt ook goed

Goeie aankoop zeer tevreden

Ik raad mobico zeker aan, ik durfde nooit telefoons te kopen die werden door verkocht. Maar ik ben zeker verbaasd. ik heb de telefoon in de staat lichte gebruiksporen gekocht en hij werk zo goed als nieuw. ik heb zelf de iphone 11 pro max gehaald. vrijdag besteld en zaterdag ochtend binnen gekregen. Ze houden zich aan hun beloftes.

Erg tevreden met mijn aankoop !

Snel geleverd.

Ronduit uitstekend

S’avonds besteld en direct de volgende dag in huis. Iedereen die ik het vertelde was ook verbaasd dat de telefoon zo snel geleverd was. Niet alleen de levering was uitstekend maar ook de kwaliteit van de telefoon die ik als zo goed als nieuw heb besteld. Betrouwbare website met geweldige kwaliteit en service!

snel en betrouwbaar

Ik heb vrijdag een I-phone 11 met lichte gebruikssporen besteld. De zaterdag kreeg ik die al geleverd. Ik zie geen gebruikssporen. Ik heb de I-phone direct geïnstalleerd en alles is vlot verlopen. Heel tevreden.

Een top telefoon in nieuwstaat. Geen krasje of gebruikersspoor te bekennen. Heel blij mee en meteen de volgende dag in huis! Super snelle service

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL