Filtre

fijne telefoon voor een mooie prijs

Ik heb een refurbished 8 iphone gekocht bij Mobico. Er zouden zichtbare gebruikerssporen op zitten, maar dat valt reuze mee. Ziet er geweldig uit en kreeg ook nog een screenprotector en hoesje erbij. En oplaadkabel. Dikke pluim en tot nu toe erg tevreden. Ook over de snelle levering.

Ze leveren wat ze beloven

Het is altijd spannend wanneer je een hoop geld gaat uitgeven via internet bij een organisatie waarvan jezelf nog geen enkele ervaring mee hebt opgedaan. Gelukkig heeft men gedaan en geleverd wat je ervan mag verwachten, meer dan dat zelfs ! Van mij krijgen ze een dikke 10 plus !

helemaal tevreden

de telefoon werkt goed, ziet er goed uit en was ook heel snel geleverd.

Het duurde even, maar inmiddels mooie telefoon ontvangen en netjes geholpen!

Net als nieuw, batterij tot maximale capaciteit, geweldige en snelle klantenservice

Ik heb nog nooit een refurbished telefoon gekocht en wist niet wat ik kon verwachten. Ik besloot de klantenservice te bellen om naar de garantie te vragen voordat ik bij Mobico bestelde. Klantenondersteuning was snel en zeer behulpzaam. Ik voel me goed dat ik de komende twee jaar op iemand kan vertrouwen als er iets gebeurt. Ik kocht een Iphone 11 pro max voor Kerstmis en Mobico had de goedkoopste optie beschikbaar. Ik vond het ook leuk dat het de enige website was met de optie "Nieuwstaat". Ik kreeg mijn telefoon de volgende dag en het zag er precies uit als een nieuwe iPhone. Ik kon geen krassen vinden en de batterij was op zijn maximale capaciteit. Geen klachten. Zeker weer kopen van Mobico.

Prima telefoon, als nieuw

Het fijne bij Mobico is dat je zelf kan kiezen hoeveel gebruikssporen je accepteert bij je aangekochte telefoon. Wij kozen voor "als nieuw", en ja, de iPhone ziet er uit alsof 'ie nooit eerder is gebruikt. We zijn er erg blij mee.

Super telefoon

Ik heb een iPhone 8 Plus gekocht en er stond met lichte gebruikers sporen. Ik pakte hem uit en het leek een nieuwe telefoon! Nu een paar weken in gebruik en ben er super blij mee!

Prachtige Iphone 8 plus

Telefoon ziet er als nieuw uit. Werkt goed. Netjes verpakt en snel geleverd.

Mobico staat inmiddels op mijn netvlies

Gewoon een duidelijke website, waar je snel de juiste keuze kunt maken. Echt een aanrader hoor.

Top product

Ik heb een product ontvangen waarvan de de prestaties beter zijn dan verwacht.

Zeer goede aankoop

Zeer goede aankoop voor een degelijke prijs, dit is nu de 3de aankoop in onze familie en telkens heeft Mobico dit perfect afgehandeld en de extra’s waren steeds in orde

Keurig! En snelle levering.

De dag na het bestellen kwam de telefoon al binnen. Goed verpakt. De telefoon ziet er keurig uit. Precies wat ik het verwacht!

Betaalbaar en goed

Ik heb de iPhone XR 128gb red als nieuw gekocht als kerst cadeau voor mijn zoon. Snel en netjes geleverd. Mijn zoon is er erg blij mee. Nu zag ik alleen na het installeren dat de batterij capaciteit maar 88% is. Dat valt me wel vies tegen voor een toestel die zo goed als nieuw moet zijn.

Geen goede ervaring

Naast een leveringstermijn van wel 3 weken stelde ik bij mijn iPhone 12 uit de categorie ‘als nieuw’ vast dat er krassen in het scherm zaten. Daarnaast werd een oplader bijgeleverd van slecht 5W voor oudere iPhone modellen, in plaats van de correcte oplader (20W) voor een IPhone 12. Mobico voldeed niet aan hun beloftes & mijn verwachtingen.

Goeie snelle service

Kwaliteit en prijs zijn goed

Wat een snelle service!

Ongelooflijk hoe snel de levering gebeurt! Alles veilig en netjes ingepakt. Product komt overeen met de beschrijving. Niets dan lof!

Heel goed, alleen het opladen wat minder

Ik vind het een hele goede website, mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. Het was goed verpakt en er was niks aan het pakketje ingedeukt. Toen ik de doos opende zag ik gelijk mijn iPhone en een hoesje. Het hoesje was heel dun en niet beschermend. De telefoon kwam aan met 10% batterij. Het overzetten van alle gegevens ging ook heel makkelijk. Toen ik de telefoon voor de eerste keer wou opladen ging hij tot 72% en niet hoger. Toen hing de telefoon de hele nacht aan de oplader en toen was die de volgende ochtend maar 52% procent. Ik neem hier nog contact over op met mobico. Voor de rest vond ik het een klantvriendelijke website.

Snelle service perfecte levering

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop van de iPhone. In zeeer goede staat, fijn dat er een hoesje bij zit en wat een service, het beschermglas al op de telefoon

Toestel idd als nieuw, keurig op tijd geleverd!

Prima, snel en betrouwbaar.

Goede en snelle levering.

Vandaag mijn iphone 11 pro Midnight green ontvangen! En dan wordt er geadverteerd met nieuwstaat !!!! Nou ik mag jullie vertellen dat de gsm inderdaad in nieuwstaat is , zelfs de accu!!!!’ Mobico is in mijn ogen een topbedrijf, Dus zeker tot een volgende keer. Mvg Jack

Snelle levering verrassend zeker nu met kerst!

Goede ervaring inmiddels met Mobico. Snelle levering en prima telefoon.

Good

Good

Heel snel geleverd en goed verpakt, topkwaliteit!

Heel makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Goed verpakt om schade te voorkomen tijdens het transport. Heel mooi toestel. Heb een iPhone 12 pro met de conditie “ als nieuw “ gekocht en dit is het ook. Het toestel is niet te onderscheiden van een nieuw toestel. Topkwaliteit en bij Mobico doen ze wat ze zeggen. Doe zo verder!! Groeten, Jens

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL