Filtre

Ik heb een gerefurbished iPhone 8 gekocht. Ondanks de ‘lichte gebruikssporen’ kon ik hier zelf niks van merken, de telefoon zag er als nieuw uit. Het hoesje en de screenprotector zijn ook en handige extra.

Als nieuw!

Mijn dochter had een nieuwe iPhone willen 11 kopen, maar had niet voldoende geld gespaard. Ik probeerde haar over te halen om een refurbished te kopen, maar dat zag ze eerst niet zitten. Haar redenatie, 'dan zitten er vast krasjes op'. Uiteindelijk heeft de prijs haar toch overgehaald om bij Mobico te bestellen en wat blijkt, de telefoon is als nieuw en voelt volledig als nieuw. Dochterlief was helemaal verrast over de professionele inpakwijze in een mooi doosje, inclusief snoer. Ze vroeg mij, 'weet je zeker dat deze niet nieuw is?' Ze heeft geen spijt!!!

Toestel als nieuw en direct geleverd, top!

redelijk goed

ipone 8 plus aangekocht onder status zo goed als nieuw maar er zaten putjes onderaan op het frame van de gsm + batterij conditie 84 naar mijn mening mocht dit zeker 90 zijn. de gsm is met een lege batterij geleverd hij starte zelfs nog niet op dit kan beter. de gratis screenprotector is van een zeer laag kwaliteit en zat in de doos van de gsm zonder een folie op het plakkend gedeelte dat op het scherm moet komen dus met resultaat veel stof onder en luchtbellen + deze pasten ook niet goed.

Fijn geholpen, toestel snel binnen

Ik heb even telefonsich contact gehad en ik heb hier duidelijke en fijne hulp gehad. Hierdoor beter mijn keuze kunnen maken… Toestel was zelfs met de kerstdagen zoals beloof de dag erna in huis. Wat een feestje

Super toestel, snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt en toestel ziet eruit als nieuw! Met oplader dus helemaal blij mee

Geweldig wat je met deze telefoon allemaal kan doen

De telefoon heb ik nodig voor bediening van mijn hoorapparatuur en afstandbediening voor rolstoeltoegankelijk huis. Duur maar nodig. Al de toepassingen van de telefoon zijn teveel om op te noemen. Ik ben veel nieuws aan het ontdekken

Snelle levering en een goed product

Hele snelle levering, goede service!

Telefoon was de volgende dag al binnen! Ik had een Iphone 12 pro in “als nieuw” staat, en dat is hij zeker ook! Batterijcapaciteit is iets minder als verwacht maar gewoon nog voldoende.

Super goede survice

Snelle levering, en toestel werkt super!

Heel erg slecht!

De enige reden waarom ik een voldoende geef is omdat mijn beoordeling anders word verwijderd! Toestel besteld, levertijd was 2-5 dagen. Na 3 weken nog steeds geen toestel. Vandaag eindelijk binnen gekomen is het in de verkeerde kleur. Op de pakbon is de goede kleur doorgekrast en een andere kleur opgeschreven met pen. Duurt allemaal erg lang en aan de telefoon weten ze je ook niks te vertellen over de status van je bestelling. Ook op mailtjes reageren ze niet of heel laat.

"Snelle levering"

Snelle levering, ben er blij mee, allehoewel het overzetten van de gegevens niet helemaal verliepen zoals ik zou willen. Maar dat kan ook aan mij liggen. Verder prima toestel. Hoop er voorlopig veel plezier aan te beleven. Iedereen fijne feestdagen gewenst. Groet Josee de Jongh

Top service! Mooie telefoon

De site is erg duidelijk, de levering binnen 4 dagen in deze drukke periode. En de telefoon werkt prima!

Topservice!

Supersnel geleverd en niet te onderscheiden van een nieuwe aan de beste prijs op de markt!

Perfect!

De gouden Iphone 8 besteld (als nieuw). Deze is echt splinternieuw, geen krasje te bekennen!! Ik vond het eerst een beetje spannend om een refurbished telefoon te kopen maar ik kan het iedereen aanraden.

Mobiel ziet er netjes uit en werkt goed!

Levering was erg snel, netjes verpakt.

Uitstekende service

Twee maal een iPhone XR als nieuw besteld. De levering was snel en zoals aangegeven. Ik had een vraag over de levertijd en ook aan de telefoon ben ik goed geholpen. De telefoons waren inderdaad als nieuw met een batterij van 98%. Ik zou hier zo weer een refurbished iPhone aanschaffen

Top toestel

Ik vind het een goede ervaring de bezorgtijd was niet kang en het toestel ziet er goed uit ik ben er erg blij mee en kan weer een paar jaar vooruit. Als ik dan weer aan vervanging toe ben weet ik waar ik mijn telefoon ga kopen. Goeie kwaliteit voor minder geld.

Helemaal blij!

Ik ben helemaal blij met mijn refurbished Mobico-telefoon! Had er eentje besteld met lichte gebruikerssporen, maar ik zie helemaal niets. Hij ziet er uit als nieuws. Heel erg blij mee en ik raad het dan ook iedereen aan om een mobiel bij Mobico te bestellen.

2de gsm en super tevreden over Mobico

Snelle levering, perfecte gsm

Snel en goed, heel tevreden.

waar voor je geld.

bestellen en op tijd binnen en ook nog goed.

Heerlijk duidelijke site en snelle levering!

Ik was bang dat de telefoon niet op tijd binnen zou zijn, maar de dag van bestelling werd alles al bevestigd, een dag later was 'ie binnen. Top! Product voldoet keurig aan de omschrijving

Donderdagavond besteld en vrijdag is de telefoon al geleverd. We hebben en zo goed als nieuw Iphone XR 256GB Zwart besteld en voldoet volledig aan de verwachtingen. De batterij is nog zeer goed en er zijn nauwelijks gebruikssporen zichtbaar. Betaling via Afterpay ook netjes geregeld. Conclusie: Zeer tevreden en zeker aan te raden om hier te bestellen.

Razendsnel en accurate levering

Perfect product en zeer fraaie uitvoering.Helemaal gaaf en ben er erg blij mee

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL