Filtre

Uitsteken service

2 telefoons gekocht bij Mobico. Levering binnen 2 dagen em kwaliteit zoals beloofd op de website. Klantcontact is zeer vriendelijk. Je ontvangt reacties binnen een paar uren zelfs. Bedankt en succes verder!

Geen service, slechte communicatie, verkeerde verwachting

25 november twee telefoons besteld. Er wotrdt aangegeven dat je telefoon binnen 2-5 werkdagen geleverd wordt. Na het verstrijken van de dagen hoor je niets. Je belt en mailt tevergeefs. 3 decemeber een sorry mailtje met geen inhoud, alleen dat ze wederom verwachten dat de telefoon binnen 2-5 werkdagen geleverd gaat worden. Inmiddels 1 telefoon binnen. Voor de ander vandaag maar weer eens gebeld. Ook nu, na 30 min aan de telefoon wachten kunnen ze niets en wij maar wachten. Verkeerde verwachting geschept. Communicatie laat te wensen over. Het lijkt me dat ik niet de enige ben, alleen doen de reviews anders vermoeden.

Top service, levering zoals afgesproken

Mooie telefoon, met bijbehorende spullen en snelle levering. Telefoon ziet er top top top uit . Prachtig cadeau van mobico voor onder de boom. Blij!

Vlotte levering

Na een heel vlotte levering, is mijn pa blij met zijn gsm. Hij voldoet aan alle eisen.

Uitstekende service

Zondag besteld en zoals beloofd dinsdag in huis en een dol blije zoon. Zijn eerste iPhone en hij geloofd nog steeds niet dat het refurbish is het ziet er splinter nieuw uit zegt ie steeds. Dank voor het mooie product ik zal jullie zeker aanbevelen

Snelle levering en alles perfect in orde

nog beter dan verwacht

alles gekregen wat ik verwachtte en ik kreeg er gratis een hoesje + screenprotector bij die er ook al op zat. geweldig! ik zou dit zeker aanraden voor de mensen die misschien nog twijfelen.

Zeer snelle levering

Gisteren avond besteld en vandaag al ontvangen . Was zeer blij om te zien dat de screenprotector al op de gsm zat . Zeker een aanrader

Zeer fraaie refurbished Iphone

Duidelijke site met makkelijke interface om tot de juiste keuze te komen. Na bestelling de volgende dag al binnen en dat in deze drukke tijd van het jaar. En als kers op de taart ook nog hoesje bij gekregen, zo weet je klanten te verrassen. TOP.

Ik raad het niemand aan!!

Ik raad het niemand aan om hier een telefoon te bestellen. Dat vind ik jammer want had er veel vertrouwen in nadat ik de beoordelingen ging kijken. Maar niks bleek waar te zijn, bij mij in ieder geval. Als er staat op voorraad zou je bestelling de volgende dag geleverd worden, dat is onzin!! Ik heb 3 weken op mijn bestelling moeten wachten zonder er iets van te weten. Ik mocht zelf overal achteraan gaan, mails worden niet beantwoord of gestuurd kwa waar je bestelling blijft of wat dan ook. Ik dacht ik ga eens bellen want op de aantal mails die ik heb verstuurd had ik geen reactie op. Aantal keer gebeld word je in de wacht gezet, dik een uur wachten en dan krijg je er niet veel uit. Ik zou een mail krijgen en verder was er niks. Oké, ik dacht kan ik wacht week later nog steeds niks gehad dus weer gebeld. Aardige man aan de telefoon zou er meteen achterna gaan. Paar dagen later kreeg ik een mail, top zou je denken! Ik heb een iPhone 11 pro max als nieuw besteld. Helaas zie ik veel gebruikte sporen en niemand die weer op mijn mails reageerd. Heel jammer want de beoordelingen van andere zijn top! Dus hoopte dat dit bij mij ook zou gebeuren, want een mobiel hoord goed en perfect moeten geleverd worden want hier doe je jaren mee, maar helaas. Ook is mijn bestelling niet helemaal goed geleverd want er zit geen Screenprotector op en geen hoesje erbij geleverd, en ook hierop geen reactie op de mails. Jammer maar helaas! Geen goede beoordeling van mij, en ik raad het zeker niemand aan om hier snel een mobiel te kunnen bestellen want ze komen niks na.

Heel blij met de snelle levering en de mooie producten

Wij hadden een 5-tal nieuwe telefoons nodig voor onze monteurs. Deze waren zeer snel uitgezocht op de overzichtelijke site, daarna besteld en zeer snel geleverd. Fijn bedrijf met goede service.

Zo blij met mijn nieuwe rode iphone

Wat een verschil met mijn iphone 6. Zo blij dat ik voor een mooie rode iphone 11 gekozen heb. Meerdere apps die nu wel werken. En in 2 dagen tijd was hij er, thuis geleverd. Wat een goede service van Mobico. Dankjewel !

Iphone 8 snelle levering en een als nieuw uitziend toestel

Op aanraden van mijn dochter toestel besteld bij Mobico dit i.v.m. ruime sortering, gunstige prijs en snelle levering. Bij het uitpakken lijkt het of ik een nieuw toestel gekregen heb, het ziet er puik uit voor een gebruikt apparaat. Klasse! En hij doet het nog goed ook.

Supersnelle levering en heel erg tevreden mee.

Mooi toestel.Ik ben er erg blij mee!

Snelle levering en betrouwbaar

Had een refurbished telefoon gekocht en telefoon werkt als nieuw.je krijgt oplader en stekker erbij. Alleen was me telefoon in de verkeerde kleur geleverd. En na 1x bellen met ze was het meteen opgelost. Zeker een aanrader

Geweldig!

Snelle service Goede communicatie Goede kwaliteit producten!

Echt een aanrader! IPhone xr met lichte gebruikers sporen gekocht.. Hij ziet er als nieuw uit! Werkt prima!

Ik heb bij Mobico vaker besteld. Goede prijs, kwaliteit en service. Aanrader

heel slecht

Afspraken niet nakomen verschillende beloftes doen en niet na komen. Telefonisch slecht bereikbaar . Vrijdag zou na telefoon gesprek en bestelling in andere kleur omdat zwart niet leveerbaar was gezegd dat deze vrijdag gelijk zou op gestuurd worden en we track en trace zouden krijgen weer niets ontvangen!!!!! Vandaag weer proberen te bellen aan gezien mail ook niet wordt beantwoord maar weer 11 wachtende voor,...... 2 telefoons gelijk besteld 1 correct geleverd 2e echt een drama !!!! Ga er vanuit dat mijn recensie toch niet geplaatst wordt !!!!!!

Geweldig!

Hij kwam helemaal mooi aan, ik heb de witte iPhone XR besteld met lichte gebruikssporen en naast een mini krasje aan de zijkant als nieuw! Dit is m’n 2e telefoon die ik hier bestel en zeker niet m’n laatste! Zeker aan te raden.

Heel goed!

Klantvriendelijk! Telefoon werkt super en nauwelijks te zien dat er gebruikssporen op zitten. Batterij is 100% wat ook echt heel fijn is.

Een in één keer werkende telefoon, als nieuw.

Topper!

iPhone XS Max 64 Gb.

Ik heb een iPhone XS Max besteld en de dag erna al in mijn bezit. Telefoon ziet er super uit, niet van nieuw te onderscheiden. Hier wordt ik helemaal vrolijk van!!

Heel tevreden

Netjes geleverd en mooi toestel in nieuwstaat! Enorm blij mee.

Zeer blij met mijn nieuwe Iphone 11

De ene dag besteld en de volgende dag werd de nieuwe Iphone 11 al bezorgd. Mijn oude IPhone 6s (ook van Mobico) deed het nog prima maar ik was toe aan een nieuwer model. Altijd spannend of alle gegevens naar de nieuwe Iphone konden worden overgezet. Maar dit lukte me prima. Ik ben niet de jongste meer maar het is me gelukt. Ik ben zeer blij met het grotere scherm en de telefoon werkt prima. Hij doet alles wat je van een goede telefoon mag verwachten. Ik ben zeer tevreden en kan Mobico zeker aanraden. Een hele mooie telefoon voor een mooie prijs. Tot nu toe ben ik helemaal tevreden en blij met deze aankoop.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL