Filtre

Teleurstellend

Iphone 7 ontvangen - op het eerste zicht zag het er goed uit, tot ik ermee probeerde te werken Na instalatie merkte ik oa dat de camera helemaal niet werkte

Helemaal top

Hey Ik vind het helemaal top omdat hij goed op tijd kwam en gelijk aanging. Helemaal blij mee! Bedankt voor de goede telefoon!.. Groetjes mij

Toppers

Wij zijn met 5 pers thuis,allemaal naar een iphone overgeschakeld en ja allemaal van mobico,omdat juist hier de toestellen betaalbaar zijn! Je hebt alles in de hand,je bepaald of je toestel al dan niet nieuw is,zo bepaal je tevens ook u betaling. Voor mijn vrouw (haar eerste iPhone) heb ik net de iPhone 10 xs besteld,heel mooie prijs en en in nieuwstaat ontvangen. Mobico is betrouwbaar,heel snel in levering en correct in afhandeling.

Een super snelle bezorging en een goede telefooon

-een snelle bezorging -een goede telefoon -goede lader, hoesje, etc.

Vlotte verwerking goed materiaal van hun woord

Zeer tevreden over mijn iPhone 8 Plus

De telefoon als Nieuw gekocht en hij ziet er inderdaad goed uit. Hij werkt naar behoren en uit eerdere ervaring met een aangekochte telefoon, levert mobico goede service op de garantie. Prijs is de laagste onder de aanbieders.

Super mooie Iphone. Alles ziet er goed uit!

Gewoon goed geregeld

Dit is alweer de vierde toestel wat we bij Mobico hebben gekocht. En zeker een goede prijs kwaliteit van de toestellen die we al gekocht hebben bij Mobico De eerste i phone wat we bij Mobico hebben gekocht was een I phone 7 Max opgehaald is de store zelf wat een goede service en uitleg we hebben gehad. Daarom zijn we terug gekomen bij Mobico toen mijn vrouw en mijn zoon een andere i phone nodig hadden die hebben een i phone 11 en i phone XR aangeschaft Hierbij was de afhandeling online maar dit was tot in de puntjes verzorgd vandaar dat ik ook bij Mobico een i phone XR nu heb aangeschaft Mobico daar kan je echt een telefoon kopen de service en afhandeling is gewoon weg super!!!

Snelle levering en perfecte kwaliteit!

Inmiddels de derde bij Mobico gekochte telefoon en alle keren een mobiel gekregen die aan alle verwachtingen voldeed. Heel blij mee!!

Goeie kwaliteit

Telefoon heel snel geleverd, geen schade te zien! Ziet er goed uit heel blij mee

Super snel en heel netjes

Net website met correcte informatie. Toestel netjes en snel thuis. Top

Waanzinnig geweldig

Werkt gewoon nog 100%. Een beetje krasjes op de zijkant bij zichtbare gebruikssporen. Voor een heel laag bedrag een waanzinnig goede iPhone XR

Is de best winkel

Echt goede service en snelle levering

Goede ervaring

Nou belooft is belooft hoesje met oplader gekregen en doen wat ze beloven eerste keer refubist en werkt super echt aanrader

Super toestel ontvangen van Mobico

Ik ontving mijn IPhone 10 (nieuwstaat) binnen de 24u na bestelling! Waauw … Ik deelde vandaag de prijs mee aan mijn collega en hij kon het niet geloven, na hem te bezichtigen was ook hij overtuigd om zijn volgende aankoop bij Mobico te doen. Doe zo verder!

Niet van nieuw te onderscheiden

Ik heb voor het eerst een refurbished iPhone gekocht en hij werkt fantastisch! Alle extra's zaten erbij, oplader, kabel, screen protector en een hoesje. Erg tevreden met mijn telefoon, volgende wordt ook weer een refurbished bij Mobico

super nette telefoon!

had eerst de verkeerde telefoon besteld netjes mijn geld terug gekregen en daarna gelijk een nieuwe besteld, de volgende dag was de telefoon in huis.

Top telefoon

Ik ben erg blij met het kiezen voor MOBICO, telefoon doet het goed en koste me bijna niks!!

snelle aflevering en top product

Iphone 8 besteld licht gebruikt gekozen. Binnen 1 dag was de telefoon binnen en lijkt als nieuw. Ik had verwacht dat er meer gebruikerssporen op zouden staan. Voor de eerste keer bij Mobico besteld, maar nu al meer dan tevreden.

Geweldig apparaat…

Splinternieuw geen enkel krasje. En wat dacht je van de gratis snoertje en stekker… Met vriendelijke groet Pierre de producent van de lekkerste Droplikeur/shot van Nederland

Perfect!

All went well, delivered even faster than promised, and at Christmas time :) I am very happy with my new (refurbished, but like new) phone!

Vlotte levering doen wat ze beloven toestellen als nieuw!

Vlotte levering doen wat ze beloven toestellen als nieuw! Mobico beveel ik daar om voor 100% aan. snelle service! Groet Eddy Bremer

Snelle levering, top kwaliteit

Zeer tevreden. Snelle levering, telefoon ziet eruit als nieuw.

Prima telefoon, als nieuw!

Iphone met matige gebruikerssporen besteld. Deze zag er puntgaaf uit! Werkt zeer goed en naar behoren. Goede service. Mijn man is er erg blij mee!

Een geweldige telefoon, precies dat wat ze zeggen ALS NIEUW. Service Perfect. Voor 23:59 besteld de volgende dag in huis. Mobico DOET wat het zegt.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL