Slechte ervaring
Helaas ben ik teveel op de goede reviews gaan vertrouwen en heb ik een telefoon gekocht bij Mobico. De aankoop ging goed en de verzending was niet binnen de beloofde dag in huis, maar een dagje later, geen probleem verder. Uiteindelijk de telefoon een dag later terug moeten sturen omdat de microfoon kapot was. Ok, kan gebeuren, maar leuk vond ik het niet. Ik moest namelijk zelf de verzendkosten betalen. Nu vind ik, dat wanneer ik een niet werkend product heb ontvangen van de leverancier en dit binnen 1 dag kenbaar maak, niet heel chique. Uiteindelijk uit coulance een antwoordnummer gekregen. Telefoon opgestuurd en die was vrij snel binnen en nagekeken en kreeg ik bericht dat de telefoon die ik had niet op voorraad was, maar wel kon ik met bij betaling een nieuwe telefoon uitzoeken. Ik gelijk gemaild met de vraag of ze wat uit coulance konden betekenen voor mij. Maar nooit meer een reactie gehad op de mail. Ook niet op een eerdere mail die ik inmiddels twee weken geleden verstuurd had met een andere vraag. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen en ze zouden er gelijk een glasplaatje bij doen.... De telefoon binnengekregen en er zat geen glasplaatje op. Die zouden ze opsturen... en dat hebben ze gedaan van een hele andere telefoon Komen niet hun afspraken na!!!!. Ik had een telefoon in nieuwstaat gekocht en de accu daarvan was 86% en dat staat in de voorwaarden dat dat mag. En dan betaal je ook nog extra. En de accu was precies de reden waarom ik een nieuwe telefoon kocht,. Maar ik heb de telefoon teruggestuurd en ben naar de plaatselijke telefoonwinkel gegaan en heb daar hetzelfde toestel gekocht in keurige staat en ben super geholpen. Het enige pluspunt is dat ze gauw het geld hebben teruggestort.En verder is de klantenservice echt waardeloos. Reageren niet op mailtjes en ook telefonisch lastig te bereiken. En als je dan iemand aan de telefoon hebt, word je niet echt fijn/vriendelijk geholpen. Al met al, ik raad niemand aan om hier wat te kopen.