Filtre

Slecht

De telefoon heb ik ontvangen met een kapotte lader en verkeerde maat hoesje en screensaver. Nu begint de telefoon ook al kuren te krijgen. Hij valt zomaar ineens uit zonder waarschuwing over de batterij. Ook ondanks dat deze goed is opgeladen. Nu nog maar afwachten hoe dit wordt opgelost.

Geweldige site, laagste prijzen

Ben al jaren klant, altijd de beste prijzen en snelle service

Refurbished? Nieuw!

Ik heb een refurbished telefoon aangeschaft. Alleen het doosje was niet origineel. Een puntgave telefoon, erg blij mee.

Excellent

Product as described. Fast delivery.

Fantastische telfoon werkt goed en snel binnen gekregen

Goeie prijs voor deze telefoon werkt goed en en snelle levering

Iphone 7

Snel mijn Iphone 7 gekregen 2 dagen via post NL. Wel wat lichte beschadigingen op de achter kant tegen gekomen. Verder werkt de telefoon goed. Mooi hoesje + screen protector erbij voor niks. Dus top bedrijf.

Snel besteld en geleverd als nieuw is echt als nieuw

Bestellen simpel en snel, fijn dat er ook een schermprotector en hoesje bij zit en oplaad accessoires. Telefoon is in topconditie - als nieuw is ook echt als nieuw. Kom zo snel niet op een -punt.

3 x scheepsrecht

Daar dit de derde keer was dat ik een mobiele telefoon bij Mobico gekocht heb zal ik ditmaal een review achterlaten waarin ik het bedrijf bedank voor de vlotte levering van dit keer van een Apple iPhone XS die er net als vorige toestellen prima uitzag zoals beschreven in de website. Mocht ik er voor bekenden meer nodig hebben dan kom ik zeker terug.

Avond bestelt& was all in de ochten thuis TOPP SERVICE

Heel blij

Ik heb voor mijn dochter een iPhone 8 gekocht met lichte gebruikssporen Ik heb op meerdere sites wel eens een 2e hands telefoon gekocht, maar heel eerlijk is dit de eerste keer dat ik tevreden bent. De telefoon doet het goed en hij lijkt gewoon als nieuw. Dus een hele tevreden klant.

Alles was goed en lekker snel!

Ik heb as blij met de snelle levering en de goedkope prijs. Ik kreeg er zelfs alvast een hoesje en al gemonteerd beschermglas bij.

iPhone besteld volgende dag in huis zag er prima uit

Mijn gsm is in hele goede staat.

De gsm was op de geplande dag geleverd en was in goede staat.

kapotte Iphone

bij opstarten van de Iphone XS, blijkt het scherm niet te werken. Na indienen klacht keurig opgepakt door mobico en uiteindelijk goed opgelost door een nieuwe IPhone te leveren die wel goed voldoet.

Telefoon zo goed als nieuw

Telefoon gekocht die 'zo goed als nieuw' is bij Mobico. Na ontvanst verrast door de staat van de telefoon. Deze leek net nieuw uit de verpakking. Werkt perfect en ziet er ook nog eens perfect uit!

Niet geheel tevreden.

Een iPhone 11 Pro Max besteld, zag er op het eerste gezicht erg goed uit. Maar snel bleek de batterij vrij slecht en dat het geluid tijdens het bellen kapot was. Contact gehad met de klantenservice maar die leek het niet heel serieus te nemen. Ik moest de mobiel maar opsturen en dan zou er naar gekeken worden, de verzendkosten kan ik zelf betalen en mijn mobiel ben ik blijkbaar een tijdje kwijt. Het lijkt mij dat dit niet is hoe het hoort als er zo'n product wordt gekocht.

Ik ben heel erg blij met de telefoon

De telefoon werkt super goed, het is een enorme vooruitgang op mijn vorige telefoon en alles werkt naar behoren

Ben zeer tevreden. Mijn refurbished iPhone is als nieuw. Met gratis hoes een scherm protector bij geleverd. Qua levering: besteld en volgende dag in huis. Top.

Helemaal top

Ik heb de lila iPhone 11 (64gb) met zichtbare gebruikssporen besteld. Was erg benieuwd maar hoefde gelukkig niet lang te wachten want de volgende dag was de iPhone al in huis! De gebruikssporen zijn zeker aanwezig maar dat was natuurlijk te verwachten. Het is alleen op de behuizing, het beeld en de achterkant zagen er beide prima uit! Er werd ook een hoesje en screenprotector bijgeleverd!

Geweldige service

Veel websites met elkaar vergeleken en Mobico was de goedkoopste. Ik heb de iPhone 11 128 GB gekocht voor 514 euro in de conditie lichte gebruikssporen. Verwachte dat het sketchy zou zijn voor deze prijs maar de telefoon kwam de volgende dag in perfecte staat aan met één minuscuul krasje. Er zat al een screenprotector op en er werd een simcard pin, iPhone draadje en stekker bijgeleverd. Al met al ben ik er heel blij mee.

We zijn heel tevreden over de aankoop van iPhone X. We werden op de hoogte gebracht wanneer het toestel verzonden was. We werden op de hoogte gebracht wanneer het toestel ging geleverd worden. We hadden bij de aankoop van het toestel gekozen voor zichtbare schade. Maar toen we in het bezit waren van het toestel zag je enkel aan de rand van het toestel dat deze beetje afgesleten was, waarschijnlijk van in een broekzak te zitten, echt minimaal. Voor de rest geen schrammetje/krasje zichtbaar. Een mooie screenprotector lag erop dus konden we er direct mee aan de slag. Echt top!!! Is niet onze eerste keer dat we bij jullie een mooie iPhone aankopen dus ik kan het alleen maar aanraden.

Absolute aanrader!

Ik heb altijd fijne ervaringen gehad met Mobico. Dit is nu al de vierde keer dat ik mijn telefoon koop via deze site en ik ben nog steeds absoluut tevreden. Super snelle levering en producten zoals beschreven. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Ruime keuze, snelle service

Ik bestelde meerdere (en verschillende types) refurbished iPhones. De keuze was reuze, meer dan bij andere aanbieders is mijn indruk, zowel in types als in bijvoorbeeld geheugen. De bestelling werd conform afspraak geleverd.

***** super snelle levering, mooie telefoon !

Goede ervaring, super snelle levering, mooie en goede telefoon ! Geen negatieve punten !

Perfecte telefoon volledig volgens de opgave

De telefoon voldeed helemaal aan de kwaliteit zoals was aangegeven. Keurig afgeleverd in een mooi doosje met alle accessoires. Keurig!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL