Filtre

Zeer snelle levering en kwalitatieve producten

Ruime keus van allerlei iPhones met zeer aantrekkelijke prijzen en het allerbelangrijkste altijd kwalitatief goed!

Tevreden met mijn aankoop

De iPhone voldoet aan mijn verwachtingen. De kwaliteit van het gratis hoesje en de screenprotector valt tegen.

Gisteren mijn iphone 11 besteld vandaag al in perfecte staat in huis!

Gisteren mijn iphone 11 besteld vandaag al in perfecte staat binnen. Super snel dus. Toestel ziet er uit als nieuw en werkt super. Blij mee!!

De goedkoopste!

Iphone x 256gb als nieuw besteld supersnel in huis en ziet er top uit gewoon de goedkoopste die ik kon vinden

Perfect als nieuw en 100% batterij

Na het laten vallen van mij IPhone moest ik snel een nieuwe hebben. Zonder telefoon ben je op dit moment nergens.. De volgende dag was hij binnen, in perfecte conditie en batterij zelfs 100% maximum capaciteit (was vorige keer 86%j. Echt top!

Topkwaliteit en snelle service

Voor de tweede keer bij Mobico een telefoon besteld en elke keer raak. De omschrijving van kwaliteit klopt (geen krasjes!), snel geleverd met alle beloofde accesoires. Beter dan nieuw want goed voor de planeet :)

Erg goed!

Goeie prijs en kwaliteit verhouding

Mooi fijne gebruikte telefoon, bijna niet van nieuw te onderscheiden!!

Prima ervaring, snelle levering van een mooie gebruikte telefoon maar bijna niet va nieuw te onderscheiden

erg goede service

erg goede kwaliteit

Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Smartphone in keurige staat.

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service. Klantenservice ook zeer kundig in het geven van advies. Toestel ziet er perfect uit en werkt naar behoren. Al met al erg enthousiast over Mobico, kan geen rare dingen verzinnen.

Mooi toestel, maar helaas zeer slechte batterij

Omdat ik eerdere telefoons ook had aangeschaft via Mobico, heb ik ook deze keer weer voor hen gekozen. Helaas ben ik deze keer veel minder tevreden. Het toestel heb ik gekocht als nieuw: en hij ziet er idd ook als nieuw uit. De batterijconditie is echter al 87%, waardoor ik mijn telefoon dus gedurende de dag al weer moet opladen. Helaas wist ik niet dat deze conditie behoort bij "als nieuw", anders had ik nooit meer bij Mobico gekocht. Het staat echter in de voorwaarden, dus zal het ermee moeten doen. Maar voor mij is dit wel echt de laatste keer. Als ik zelf de batterij moet gaan vervangen, wat ik wel ga doen, betaal ik bijna net zoveel als een nieuwe. Dus jammer, maar wel van geleerd.

Snelle levering, prima service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering, prima service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Snel bezorgd fijne telefoon.

Super snelle bezorging s’avonds besteld volgende dag in huis! Dit is mijn 3e telefoon hier vandaan en altijd erg tevreden

Good

Fast delivery , the product was at great condition .

Refurbished iphone 8

vlotte levering product werkt zoals het hoort

Werkt niet volledig

Volumeknop - werkt niet

Alles prima

Product voldoet aan verwachting, snelle levering.

Prima werkende gsm

Op andere plaatsen een product gekocht en was niet altijd wat er van verwacht was.

de iPhone is zeer netjes afgeleverd

iphone is keurig afgeleverd nieuwstaat is ook echt nieuwstaat. ook netjes 2 jaar garantie!!!

Mega fijn

Iphone 11 besteld op donderdag avond en vrijdag avond was de telefoon al binnen! Telefoon ziet er helemaal uit als nieuw en tot zover ook nog geen problemen mee gehad.

Helemaal tevreden

Prima website Snelle levering Product zoals beschreven

iPhone XR

Snelle levering, toen ik hem binnen had gekregen en naar de camera kwaliteit ging en mijn beeld was alles heel erg ingezoomd en lelijk raar kwaliteit. Uiteindelijk hun een mail gestuurd en ze zijn heel erg onduidelijk. Wou graag een nieuwe of laten maken maar hun telefoon nummer werkt ook niet.

Prima product voor betere prijs

iPhone 12 mini gekocht en voldoet prima! Snelle levering ook

Mooi aanbod en snel geleverd!!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL