Filtre

Netjes en snel geleverd….

iPhone 11 Pro via Mobico aangeschaft. Zo goed als nieuw levering. Telefoon zat geen krasje op en de accu nog 100% goed. Ik heb wel eens anders via andere site’s meegemaakt. Heel erg tevreden top…

Dikke vette prima

Ja top

Goede snelle nette levering

Super snel en makkelijk besteld

Niks van gebruikssporen, als nieuw.

Super mooie telefoon

Heel blij mee!!!

Keurig aangekomen

Fijne overzichtelijke website, en de iphone die ik bestelde is keurig aangekomen. Wel een dagje later dan beloofd. Maar ach, een kniesoor die daar op let. Er zat ook een gratis hoesje en screenprotector bij zoals beloofd! Naar de screenprotector had ik eerst nog gezocht. Maar die hadden ze er al keurig opgeplakt. Dat vond ik een fijne service (mij lukt dat nml nooit zo goed!)

Ik had een iPhone XR besteld met conditie als nieuw ik krijg hem dan ook echt als nieuw binnen scherm krasvrij achterkant ook het enige beschadigingetje was bij de oplader paar van die puntjes batterij was ook in bijzonder goede staat zeker een aanrader

Matige kwaliteit en niet wat is beloofd

Iphone 11 aangeschaft. Kreeg de telefoon thuis gestuurd met 83% baterij. Vervolgens op eigen kosten teruggestuurd ter vervanging. Kreeg ik vandaag een nieuwe opgestuurd. Op de eerste plaats kwam de telefoon zonder doos en op de tweede plaats heb ik nu een exemplaar met 86% batterij kwaliteit ontvangen. Dit was mijn 5e telefoon bij mobico en ik heb al eerder toestellen terug moeten sturen vanwege een te lage batterij kwaliteit. Deze ervaring doet echter de deur dicht daarom nooit en nooit meer!

Na een tip kwam ik bij mobico terecht voor refurbished iPhones. Toen heb ik mijn iPhone pro 11 besteld. Een dag later in goede staat ontvangen, en nu al een week fijn in bezit.

Snelle levering. Ondanks ik koos voor een telefoon “zo goed als nieuw”. Had deze telefoon toch 2 kleine duidelijke krasjes op het scherm. Voor mij categoriseert dit niet onder “zo goed als nieuw”.

Prima telefoon opgestuurd gekregen. Het was ook binnen 24 uur al binnen.

Al het goede in een keer.

Via Mobico en Post NL wordt je in een veelvoud geïnformeerd dat de Iphone 8 er aan komt, zeer terecht. Via mijn jongste zoon was de overdracht in een uur gepasseerd, vergeet de 5 en op naar 8. Prima gedaan!

redelijk

telefoon is in prima staat alleen was zijn batteryhealth bij bezorging al 82%

Niet werkende iphone gekregen SCHANDE

Toestel wil niet opladen moet het terug sturen maar geen antwoordnummer dus zelf betalen. Het toegestuurde toestel wordt gerepareerd, dat is slecht het was toch nagekeken door experts. Omruilen is wat moet gebeuren. Slechte zaak dit. En met heeeel veel spoed een andere sturen die Perfect is die wel door een expert is nagekeken Groeten Stef de Vrind bestelnummer 275571 Bovenstaande is wat er gebeurd is, ondertussen mede dankzij een medewerker die echt zijn best heeft gedaan het uit te zoeken zijn de fouten hersteld en hoop ik dat het nooit meer gebeurd. Naar tevredenheid opgelost met dank aan de medewerker waarvan ik de naam niet meer weet. Met vriendelijke groet Stef de vrind

2de slechte aankoop

Ik heb al twee keer gekocht bij hen de eerste keer werkte de microfoon niet na 2 weken hebben ze dit gefixt. nu bij de tweede aankoop geraak ik niet op snap zonder dat mijn account blokkeert als ik bel moet ik meer dan 4 minuten ik wacht staan en als ik mail antwoorden ze niet.

Super service!

Heb hier al paar keer een telefoontje gekocht voor mijn kinderen en doen het super goed

iPhone 11 binnen 24 uur geleverd.

Ik heb het toestel nu een halve dag. Voor zover als ik nu kan beoordelen, werkt het naar behoren. De iPhone ziet er als nieuw uit, zoals was afgesproken bij de bestelling.

Zeer goede en snelle service!

Ik heb inmiddels drie iPhones aangeschaft bij Mobico. Allen in een dag geleverd en werkelijk nieuw!

Pakket snel en netjes binnegekregen. Top

Mobico een aanrader

Het gekozen product overtrof mijn verwachtingen , had dit niet verwacht. Gemakkelijke website met goed overzicht , de levering zoals geplant was Ok ,,, meer moet het niet zijn ,,, tevreden klant.

Super service, snel ontvangen en perfecte telefoon

Dag erop was de telefoon binnen.

Snel en goed

snel geleverd en als nieuw terwijl ik niet voor de beste keuze was gegaan

Kwaliteitsservice

Ik heb recent een refurbished IPhone XS besteld bij Mobico. Deze werd de volgende dag al geleverd. De Iphone was goed verpakt in een aangepast doosje met de nodige accessoires alsof het een nieuwe telefoon was. Hij was direct bruikbaar en was helemaal in orde zoals beschreven op de website.

Supersnelle levering

Ik heb een refurbished IPhone XS 256GB gekocht. Ik heb gekozen voor “als nieuw” en inderdaad geen krasje te zien. Er werd ook een screenprotector op geplaatst en daarbovenop zat er een transparant hoesje bij. Super makkelijke website, je vindt er alle info die je moet weten. En, misschien wel het belangrijkste; vandaag besteld en de volgende dag (‘s middags) al geleverd. Het is voor mij de tweede keer dat ik bij Mobico bestel en zal zeker niet de laatste keer zijn. Ik beveel mobico zeker aan bij mijn vrienden.

Flekkenloos

Het bestellen ging heel makkelijk goeie kwaliteit

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL