Filtre

Telefoon als nieuw

Ik heb een refurbished iPhone XR besteld met lichte gebruikerssporen. Ziet er als nieuw uit en doet het perfect. Met snelle bezorging, zeker een aanrader!

Tevreden klant

Zeer snel bezorgd, alles zoals beloofd

Fantastische service bij een een super aankoop!

We hebben een Iphone 11 pro gekocht. Fantastisch! Toestel wordt binnen 1 dag in nieuwstaat geleverd ! Aanrader!

Helemaal top!

Zeer snelle levering, iPhone (gekozen voor 'lichte gebruikersporen') was echt zo goed als nieuw, ik had de mazzel dat batterij niveau 100% was. Geleverd met screenprotector die er heel netjes op zat. Gratis meegeleverde transparante siliconen hoesje is van matige kwaliteit, maar daar heb ik al zelf een nieuwe voor gekocht. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed! Kortom; zeer tevreden.

Tevreden klant

Na een iPhone voor mij zelf en voor mijn vrouw nu ook één voor mijn zoon besteld. Erg tevreden over de geleverde toestellen en goede service.

perfect

gloed als nieuw, goedkoop en snel in huis.

Snel geleverd maar scherm is kapot en de batterij is niet helemaal fris meer

Ik heb voor mijn zoon een Iphone XR besteld en op de site stond vermeld dat wanneer de accuconditie onder de 85% is, deze vervangen wordt. Hierover contact opgenomen en deze kon vervangen worden. Heb ik nu nog niet voor gekozen omdat hij al ingebruik was. Nu toch retour verzonden, omdat er een hinderlijk mankement op het scherm zit. Pixel is dood en op die hoogte kan je niet goed klikken en slepen. Hopelijk wordt deze snel gerepareerd/vervangen. Voor het retourneren moet je wel zelf de verzendkosten betalen. Ze leveren wel tegen een betaalbare prijs een iphone.

Top kwaliteit iphone niks mis mee

Zeer tevreden van de zeer snelle service. Toestel in uitstekende staat ontvangen.

Bestelling vlot gemaakt op Mobico, en toestel in goede orde ontvangen. Apparaat werkt naar behoren.

Supersnelle levering

Telefoon eind van de dag besteld en de volgende dag al in huis! Zoon is heel blij met zijn Iphone. En met screenprotector en hoesje geleverd die beide al op/om de telefoon waren aangebracht. Ook een vraag via email werd vlot en netjes beantwoord.

Erg blij met mijn nieuwe iPhone XS van Mobico

Ik koop vaker een iPhone via Mobico en het bevalt altijd goed. Naast de iPhone krijg je ook nog een hoesje + screenprotector erbij. Bovendien word je bestelling de dag erna nog besteld!

Supersnel en niet duur!

Na een zeer slechte ervaring bij een andere aanbieder van refurbished iphones ben ik uiteindelijk vanwege de goede reviews en uitstekende prijs bij Mobico uitgekomen. 's avonds besteld en levering de volgende dag! Zowel ikzelf als mijn dochter zijn erg blij met de nieuwe iPhone X!

Iphone xs

Het bestellen hier was heel erg gemakkelijk en overzichtelijk. Er was goede service. En de prijs is nergens goedkoper Er was een snelle levering ook ondanks ik heel erg achrteraf woon. Mijn telefoon was in goede staat en doet het na 3 kwart jaar nog steeds als niew. raad zeker aan om ook hier uw refurbisched iphone te kopen

Supersnelle levering !!

Zo fijn, s ‘avonds besteld, volgende dag voor 12 uur in huis

Duidelijke overzochtelijke site, snelle levering, en toestel is in super staat!

Een aanrader voor iedereen

Snelle service Goede voorwaarden Prima prijs Voldoet aan verwachting.

De avond ervoor besteld en volgende dag binnen. Prima levering van een goed uitziend product

'Weer' bovenverwachting, top aankoop via Mobico!

Iphone XS (als nieuw) 64gb dark/gray, besteld op maandag 1 november. Levering: 2 tot 5 dagen stond er. Dinsdag 2 november werd de telefoon al geleverd. Bij de bestelling gevraagd of ze de screenprotector erop willen zetten, deze zat erop (top service). Accu zit op 100% en ik kan de telefoon niet betrappen op een krasje en/of oneffenheidje. Mooi dat ze de telefoon ook met adapter en doorzichtig hoesje leveren. 'Weer' bovenverwachting: 2,5 jaar geleden Iphone 7 gekocht, langs de zaak gegaan vanwege kleine miscommunicatie. Vanwege de miscommunicatie toen der tijd kreeg ik een upgrade en een telefoon in nieuw staat. Tot nu toe weer zeer tevreden. Iphone XS top ding, mooi formaatje, superbeeldscherm en top camera.

Makkelijk en snel

Heel relaxed een mobiel uitzoeken. Enorm snel geleverd. Heel goed.

Snelle levering en goede service

De Iphone X van het weekend bestelt en vandaag in huis. Lekker snel en handig!

Enorme aanrader : Geweldig en supersnel !

Op vrijdag aan het eind van de middag mijn telefoon besteld. Gekozen voor een prachtige rode iPhone XR 128 gb met ‘lichte gebruikssporen’. Tot mijn grote verrassing kreeg ik gelijk diezelfde avond al bericht dat de telefoon al verstuurd was en de volgende middag al geleverd zou worden. Zaterdag aan het begin van de middag was hij al binnen ! Ik had gekozen voor een telefoon met ‘lichte gebruikssporen’, maar moest zoeken naar die gebruikssporen. De telefoon ziet er echt uit als nieuw. Ben er superblij mee. Mobico, heel hartelijk dank voor de goede en zeer snelle service.

Perfect toestel

iPhone 11 Pro MAX besteld en dezelfde week nog geleverd gekregen. Perfecte staat aan een zeer mooie prijs! MOBICO valt zeker aan te raden!

Mijn eerste Iphone, met duidelijke meerwaarde

Heel handig toestel, makkelijk in gebruik. De camera is van heel hoge kwaliteit. Grote meerwaarde voor mezelf is ook de duur van batterij, zelfs bij meerdere uren schermtijd.

Netjes zoals het hoort

Plaatste een bestelling en de volgende dag binnen. Ook was mijn product zorgvuldig en goed verpakt daardoor niet beschadigd door verzending. Mobieltje zelf was in zeer goede staat, als nieuw, maar niet van nieuw te onderscheiden!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL