Niet de kwaliteit die beloofd wordt, langere levertijd, defecte telefoons
Bestelling geplaatst. Zou op voorraad zijn, echter na bestelling levering van 2-5 werkdagen. Na 9 dagen nog niets ontvangen. Telefonisch contact gelegd, telefoon niet op voorraad.
Upgrade (dus meer betalen) om een andere kleur te gaan ontvangen. Hebben we uiteindelijk maar gedaan, want we willen weer kunnen bellen.
Eindelijk telefoon in huis. Bleek defect te zijn. camera functioneert niet, oplaadpoort is defect, forse beschadigingen aan de behuizing.
Wederom telefonisch contact. Toestel mocht terug gestuurd worden.
Na een aantal dagen toestel retour gekregen na "reparatie".
Echter problemen waren niet verholpen! Camera nog steeds defect en behuizing forse schade.
Nogmaals telefonisch contact... (inmiddels hebben we bijna 2 uur aan belminuten gespendeerd...) en wederom toestel retour gestuurd.
Kregen vandaag te horen dat toestel omgeruild ging worden, maar betreffende toestel niet op voorraad is. Dus...
Of we wilde upgraden! Nog meer betalen, terwijl wij niet meer MB's willen hebben.
Ze beloven een goed toestel, helaas voor ons niet gelukt om deze in handen te krijgen...
Inmiddels zijn we 19 dagen verder...
Annuleren order is mogelijk. Echter... 10 werkdagen voordat we het bedrag terug ontvangen!!!