Filtre

Snel geleverd en volgens afspraak geleverd

Een prettige ervaring. Ongezien een gebruikte telefoon kopen ja dus gewoon bij Mobico.

Loïs, super

iPhone XR als nieuw besteld, super geen 1 krasje, zeker een aanrader als je een iPhone wil meer niet te duur

Goede en snelle levering ..

Goede en snelle levering van mijn iphone 8 plus..

Top service, zeker een aanrader

Mijn telefoon was stuk gegaan, binnen een dag had ik voor een hele redelijke prijs een nieuwe IPhone X binnen via Mobico. Hierbij werd ook een oplaadsnoertje en een hoesje geleverd. Top service. Telefoon had ik besteld als licht gebruikt, maar hier is bijna niks van te zien. Zeer aan te raden.

Kreeg een keurig ingepakte telefoon. Precies op het tijdstip zoals afgesproken. Telefoon ziet er uit als nieuw. Zijn er zeer content mee.

Goed snel geleverd en verder niks mis mee

Ik raad het aan om het hier te kopen want het is goedkoop word snel geleverd en het product word geleverd zoals het gezegd wordt

kopen gaat goed maar heb je echte service nodig dan heb je pech

Kopen van een telefoon gaat super. Snelle levering etc. Maar dan... Toestel voor reparatie ingestuurd, eigenlijk voor offerte ivm waterschade, voor de verzekering. Wacht al een maand op mijn offerte. Telefonisch maar 3 dagen te bereiken van 12 tot 17 en dan bel je om 12.15 uur krijg je nog steeds bandje dat ze niet bereikbaar zijn. En wat ik dan ook heel erg vind: Ze zeggen stuur je telefoon maar aan ons terug ivm je garantie maar bij waterschade vervalt de gehele garantie ook als ze de telefoon maken. Dus dan had ik net zo goed naar de Mediamarkt kunnen gaan voor mijn offerte. Nee echte service bieden is niet het sterkste punt van dit bedrijf... Helaas. Telefoon verkopen dat kan iedereen maar echte service dat is niet hun prio.

topgsm

supersnelle service, enkel de lader doet het niet

Blij!

Zaterdag mijn telefoon kapot laten vallen. Nieuwe besteld van mijn spaargeld. Dinsdag al een nieuwe gebruikte telefoon in huis van Mobico. Perfect, blij mee!

Beter dan verwacht

IPhone 8 besteld voor mijn dochter in de categorie “lichte gebruiksporen”. Ik wist dat ik dan sporen moet accepteren, en standaard een batterijconditie van minimaal 85%. Telefoon ‘s avonds besteld, volgende dag geleverd. Ziet er uit als nieuw, batterijconditie 100%. Mijn dochter is er heel blij mee.

Prima telefoon, prima prijs

Ik heb hier 2 keer een telefoon besteld, een keer in 2017 en een paar dagen geleden. Bij beide keren was de telefoon precies zoals ze hebben gezegd en dit voor een goedkope prijs.

Snel geregeld en telefoon in perfecte staat

Eerst was ik sceptisch over het kopen van een refurbished iPhone. De iPhone binnen een dag ontvangen, geen gebruiksporen te vinden batterij capaciteit was nog 99%. Zo goed als nieuw dus, maar wel een paar honderd euro goedkoper!

Iphone 11 pro MAX 512

Ik kocht een nieuwe iPhone 11 Pro Max 512 gb, stuurde het snel, MAAR ik bestelde een nieuwe telefoon voor 859 €, maar de batterij was voor 95% versleten, waarom zou ik 100 € te veel betalen als een gebruikte telefoon toch wordt verzonden

• Вы бы порекомендовали нас? No

Dit is de 3e keer dat ik hier een telefoon bestel. Snelle levering, goed product en bij vragen ook goede service.

Wacht al een paar dagen op mijn iPhone XS

Ik heb maandag 27 september een iPhone XS besteld en heb nog steeds niks binnen naar gister gebeld te hebben zeiden ze dat er een nieuwe lading moest komen omdat die nabesteld was waar blijft dan die voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis ik ben benieuwd of die überhaupt nog gaat komen zo niet dan ga ik een klacht indienen

Super goede service, snelle levering en top product

Zondag heb ik mijn nieuwe iPhone besteld, dinsdag binnen gekregen. Alles netjes ingepakt en alles erbij. Super service en heel snel! Echt een aanrader!

Goed gelopen

Gewoon Goed! Betaalbaar! en waar voor je geld!

Ik heb een Iphone 11 pro hier gekocht en de volgende werkdag al geleverd met een hoesje erbij en een screenprotector erop geplakt. Zag er als nieuw uit, hoewel er stond lichte gebruikssporen, maar ik heb ze nog niet kunnen vinden. Zelfs 30 dagen bedenk tijd en 2 jaar garantie. Wat wil men nog meer. Op marktplaats staan ze zelfs voor dat geld en meer te koop, zonder garantie en je weet niet of alles nog goed werkt. Dus gewoon Top Mobico!

Telefoon is in nette

De telefoon ziet er netjes uit zo op het blote oog geen beschadigingen. De batterijconditie is 89% dus dat is ook prima. Verder nog niet gebruikt, mijn zoontje zal er blij mee zijn.

Zeer tevreden met mijn iPhone

Ik heb mijn iPhone snel na mijn bestelling ontvangen. De iPhone was netjes verpakt en zat samen met een oplader in een doosje. Mijn “zo goed als nieuwe” telefoon zag er echt als nieuw uit en ik ben er zeer tevreden over. Op het scherm van de telefoon was een screen protector aangebracht, dit vind ik een echt pluspunt. De meegeleverde oplader, werd echter wel erg warm en laadde mijn telefoon niet erg snel op. Het is dan ook geen officiële Apple-oplader. Dit had voor mij wel iets duidelijker vermeld mogen worden, zodat ik hier rekening mee had kunnen houden, door eventueel een Apple oplader aan te schaffen. Ondanks dit minpunt ben ik erg tevreden over de service van Mobico.

Zeer goede service

Ik heb nu in totaal 4 telefoons bij mobico gekocht en er nooit problemen mee gehad, de levering is duidelijk de facturen krijg je snel binnen en de verzending is ook heel snel! Telefoons zijn van top kwaliteit ( ligt er ook aan welke je hebt aangeklikt)

Helemaal super!

Na lang twijfelen toch een telefoon besteld. Volgende dag al in huis en super netjes ingepakt. Doosje compleet met een hoesje, telefoon en oplader. De screenprotector zat er al op! Telefoon gelijk gebruikt en erg tevreden. Hele fijne telefoon en goede service. Enorm aan te raden! Het gaat bij mij om de iPhone 11.

Top telefoon voor een lage prijs

Heb deze site gekregen via een vriendin en ging eens kijken want had een nieuwe telefoon nodig, toen ik eenmaal op deze site kwam had ik geen betere kunnen wensen!

ziet er super uit

Zeer snelle levering, ziet er mooi uit ik ben heel tevreden

Erg tevreden

Mijn refurbished iphone 11 pro is aangekomen zonder enig krasje. Ik had dan ook gekozen voor licht gebruikt, maar hij lijkt splinternieuw. Heel blij met mijn aankoop. Erg fijn en veilig ingepakt door het piepschuim in de doos. Korthom, heel erg bedankt!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL