Filtre

Vlot en goed geleverd

Iphone 5 van mijn vrouw was helemaal op dus op zoek naar een refurbished. De naam Mobico had ik al eens horen vallen dus daar ook op zoek. Uiteraard ook reviews bekeken en dan lees je toch ook berichten van mensen die minder tevreden zijn. Maar het blijkt dat je dat bij andere leveranciers ook ziet. Toch een bestelling plaatsen dus en gekozen voor een model 8 zo goed als nieuw en de volgende dag geleverd. Dit bleek prima in orde. Toestel betaald via Ideal en de volgende dag geleverd met een nieuwe voeding en een beschermhoesje. Voor mij dus een betrouwbare levering.

Een goede en snelle service met bovenal een fantastisch IPhone 8 toestel.Chapeau!

Ik had een Iphone SE ,waar ik veel plezier aan heb gehad.Hopelijk gaat Iphone 8 hem overtreffen.Mijn dank voor de goede service en hopelijk op naar de volgende Iphone.

Wederom toptoestel geleverd!

Alweer de derde telefoon (een voor alle drie de kinderen) besteld bij Mobico, een iPhone 8 plus. Variant met lichte gebruikssporen besteld. Deze was, zoals de andere toestellen ook, nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Weer netjes snel en goed verpakt geleverd. Compleet met oplader, screenprotector en hoesje. Dus lekker compleet bij 1 adres, lekker gemakkelijk. Absolute aanrader wat mij betreft!

Aanrader!

Enorm tevreden! Ik heb er momenteel al 3 gekocht, voor verschillende familieleden, en zou het zo opnieuw doen!

Goede en snelle levering.

De door mij bestelde Iphone XR was snel geleverd en ziet er als nieuw uit. Uit ervaring weet ik dat Mobico goed materiaal levert. Mijn vorige Iphone is ook door Mobico geleverd en heeft mij jaren veel plezier op geleverd. Zeker aan te bevelen.

Geen communicatie

Defecte telefoon ontvangen. Hij ging niet eens aan. De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd. Ik wilde het toestel ruilen, maar heb hem nu maar geretourneerd en hoop dat dat sneller wordt afgehandeld dan de mails…

goede telefoon

Bedankt

Heel tevreden !

Ik ben zó tevreden met mijn aankoop ! Plus zeer snelle levering. Ik was blij verrast ! Dank u voor deze aangename ervaring.

heel goed

goede verzending + kwaliteit goed van het gekochte toestel

Toestel was als nieuw voor een prima prijs

Snelle levering en prima telefoon

Snel geleverd en telefoon conform verwachtingen (zeer goed). Een paar krasjes op de achterkant en een krasje op de screen protector aan de voorkant. Helemaal prima!

Mijn ervaring is een snelle levering en een net toestel. Al vaker aan aankoop gedaan en tot nu toe iedere keer een goede ervaring.

Zeer goed en snel

Hetzelfde toestel met de beschrijving. Binnen 24 uur bezorgd. Perfect!

snel & goede service!

vond de website makkelijk om te gebruiken en had m’n iphone binnen een dag. ik had eentje met lichte gebruikssporen besteld maar ik heb zelf niks kunnen ontdekken! erg tevreden :)

Super goed

Snelle levering en een mooie telefoon van goede kwaliteit.

slechte service na koop

Headphones van bestelde Iphone XR werken niet, lijkt probeem van de laadpoort te zijn. Kennelijk is dit niet gecontroleerd voor ze het toestel hebben opgestuurd. Kan gebeuren, foutje. Helaas is het een heel gedoe om de telefoon te laten repareren: het is niet mogelijk op afspraak het toestel te laten repareren. De fabrieksinstellingen moeten worden teruggezet, toestel moet worden opgestuurd en na ontvangst van de telefoon bij Mobico duurt reparatie zo'n 7 werkdagen. Dit vind ik echt een heel slechte service

Fantastisch!

Geweldig! Het scherm van mijn iPhone 8 plus was helemaal kapot en zo waren er meer dingen mis aan die telefoon. Ik heb de iPhone 11 besteld in nieuw staat en de volgende dag werd die zoals ze beloven, bezorgd. Hoesje en screenprotector werden meegeleverd en de screenprotector zat er al netjes opgeplakt. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

komen volledig de afspraak na

Ik heb 2 refurbished toestellen voor mijn kinderen aangeschaft. Als nieuw is ook echt als nieuw. Zelfs 2 keer een nieuwe accu in geplaatst. De levering was de volgende dag binnengekomen. Prima bedrijf!

Belicimo

Heel mooie i phone als nieuw en zeer snel geleverd. Piet

super

heldere website, makkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle correcte levering,telefoon echt niet van nieuw te onderscheiden, alom tevreden!

Zeer nette Iphone 8

Iphone 8 besteld. Zo goed als nieuw. Snelle levering en een goede prijs.

Goed voor elkaar !

Goed voor elkaar, prima toestel. Toestel was met lichte gebruik sporen maar is nauwelijks zichtbaar.

Topervaring

Ik ben Jamal Eerste bestelling bij Mobico was een snelle levering en de telefoon was goed verpakt. Zeker de moeite waard om nog eens te bestellen bij Mobico wees er bij

Nieuw maar niet nieuw

De telefoon was snel in huis. En wat was mijn dochter blij voor de verjaardag. Een mooi telefoon voor een goeie prijs.

Goede prijs kwaliteit.

Snelle levering, toestel tip top in orde.Beste prijs kwaliteit verhouding.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL