Filtre

Doen wat ze beloven

Iphone binnen 24 uur in huis en zo goed als nieuw. De staat van de iphone is zoals beschreven. Super service dat de screen protector er al netjes op zit

Geweldige kwaliteit en service!

Betrouwbare site. Doet wat het belooft. Omschrijvingen kloppen precies. Het is al m’n tweede iPhone via mobico

Prachtige iphone

Ik heb een iPhone8 plus aangekocht, ben er zeer blij mee is van nieuw niet te onderscheiden SUPER Op een maandag besteld en op dinsdag al aan de deur geleverd door post NL hele goede service toppie.

Super toestel en snelle service

Prima toestel en toebehoren!

zeer snelle levering

zeer snelle levering , in de namiddag besteld en de dag erna s'middags al DPD aan de deur , en nu onze Iphone xr uit testen...

Unbelievably like new!

This was not the first time I ordered n iPhone from Mobico. Putting fast order processing, and next-day delivery aside, I was surprised with the quality of the phone I received. The screen and body had NO SCRATCH, and I received a charger, a plastic bumper, and a screen protector for free. I would suggest buying refurbished iPhones from Mobico and save the environment and your pocket at one shot ;)

Het was een zeer positieve ervaring.

Ik had verschillende reviews gelezen en was toch overtuigd. Ik heb de iphone voor mijn dochter gekocht en ze is er heel blij mee. Snelle levering, mooi ingepakt en het toestel is zoals gezegd niet beschadigt van buitenaf.

Goede iphone

Een goede iphone die precies werkt zoals staat aangegeven netjes verpakt en alles erbij geleverd zoals op de site staat aangegeven

iPhone 8 Plus in nieuwstaat besteld Bestelling volgende dag netjes en verzorgd ontvangen. Toestel is hagel nieuw!!! ben er super tevreden mee Zal Mobico zeker aanraden aan familie, vrienden en kennissen

Prima product en levering

De Iphone XR ziet er heel mooi uit en werkt goed. Ook de levering is op tijd geweest.

iPhone XR, Snelle goede levering, goede prijs

iPhone XR besteld, snel ontvangen. Gratis hoesje en screenprotector. Jammer dat het hoesje een beetje vervormd is waardoor het niet mooi aansluit aan de telefoon. Hoesje wordt dus ook niet gebruikt, had zelf nog een hoesje liggen, dus geen probleem. Gekozen voor lichte gebruikssporen, geen sporen of krasje te zien op het scherm en aan de achterzijde. Ziet er verder netjes uit. Batterijconditie van 87%, beetje aan de lage kant, denk ik zo..

Zeer tevreden over mijn aankoop. Ik zou het andere zeker aanraden!

Hele mooie telefoon. Snel geleverd

Keurige levering

Telefoon geleverd gekregen zoals verwacht. Keurige prijs.

Bijna alles top

Snelle goede levering Goede prijs Bijgeleverde screenprotector was al kapot bij levering

Super snelle service

Binnen 1 dag was mijn telefoon binnen en zag er nog top uit!

Goede uitleg op de website. Veel aanbod en snelle levering

Toppieee

Lijp goedkoop

Hele snelle levering en mobiel idd als nieuw!

iPhone XR, Snelle levering

iPhone XR besteld, snel ontvangen. Gratis hoesje en screenprotector. Jammer dat het hoesje een beetje vervormd is waardoor het niet mooi aansluit aan de telefoon. Gekozen voor zichtbare gebruikerssporen, kleine kras op het scherm en aan de achterzijde bijna geen krassen. Ziet er verder netjes uit.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb meteen de eerst volgende werkdag mijn nieuwe telefoon binnen gekregen. Het ziet er nog helemaal nieuw uit.

Het overtreft alle verwachtingen, in een woord to

Via de zoon besteld omdat hij met zijn gezin heel goed tevreden waren, Op zijn advies de iPhone XS Max besteld, gewoon geweldig, Ik zal het iedereen adviseren

Perfecte telefoon

Telefoon als nieuw en netjes en snel geleverd

Ik ben blij dat ik bij mobico.nl heb besteld

Snelle levering Top klantenservice Makkelijke website en overduidelijk Top product Fantastische webwinkel.

Goede kwaliteit, goede prijs.

Ik heb de iphone XR gekocht en er stond bij zichtbare gebruikssporen. Het enige wat ik gevonden heb is een heel klein krasje op het scherm. Als dat het is, ben ik heel tevreden als je ook kijkt naar wat ik er voor betaald heb ten opzichte van de nieuw prijs. De telefoon is helemaal in orde, werkt goed, snel en heeft een goede batterij.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL