Filtre

Ik ben enorm tevreden

Ik heb bij dit bedrijf 2 telefoons gekocht waarover ik enorm tevreden ben. 1 voor mijn kind en 1 voor mijzelf en wat onwijs gaaf is is het feit dat er 2 jaar garantie op zit. Geeft een enorm veilig gevoel. Top, ik verwijs iedereen door naar deze winkel

Top service én toestel

Mijn IPhone XR werd netjes de dag na de bestelling geleverd. Hij ziet er gloednieuw uit en werkt ook perfect! Mijn volgende toestel bestel ik zeker via Mobico!

Snelle levering van de iPhone 11 pro. Telefoon ziet er nog goed uit voor een scherpe prijs. Mooi met hoesje en een screensaver die er al op zat

alles helemaal in orde :)

perfect!

Snel en goed

Heb een xs max besteld met lichte gebruiksporen. Er zaten zo goed als geen sporen op en de batterij was nieuw. Voelt als een gloednieuwe telefoon en de service was top.

Helemaal super !

Iphone is echt in een nieuwstaat ! Battery geeft 100% Snel geleverd met hoesje en screenprotector. Helemaal super !

erg goed

telefoon werd netjes afgeleverd.

Ben erg blij, de telefoon was erg snel geleverd en in een goede staat

Mijn ervaring met Mobico is uitstekend!

De ervaring die ik heb met Mobico is alleen maar positief! Ik heb nu al 4 keer een iPhone besteld op deze site, en elke keer ben ik erg blij met de goede service, snelle levering en de perfecte staat van mij nieuwe iPhone. Ik zal hier mijn volgende apparaat ook zeker bestellen!

Precies zoals ik had verwacht!

Snelle levering en het toestel ziet er precies zo uit als dat ik verwacht had. Geen zichtbare beschadigingen en het toestel werkt verder heel goed.

Fantastisch!

Voor een nieuwe IPhone de website bezocht. Ruim aanbod tegen concurrerende prijzen. Keuze gemaakt en het hele besteltraject verliep snel en vlekkeloos. Na de bestelling prima op de hoogte gehouden. Bestelling werd geheel volgens afspraak geleverd. De status van de telefoon was perfect. Ondanks de keuze voor een toestel met lichte beschadigingen, was het alsof het toestel nagenoeg nieuw was. Slechts een enkele kleine beschadiging ter grootte van een speldenprik was zichtbaar. Met bijgeleverde cover niet zichtbaar. Batterijduur nog even afwachten maar tot nu toe geheel tevreden.

Ik heb mijn gsm binnen de 24u ontvangen! Hij was verpakt en ik heb er een gratis hoesje + screenprotector bij gekregen!

Alles prima gegaan!

Heb in eerste instantie een toestel besteld met lichte gebruikerssporen. Vond de gebruikerssporen te zichtbaar. Retour aangemeld en als nieuw besteld. Alles prima afgehandeld!

Snelle service zonder gedoe!

Levering zoals beloofd, niks op aan te merken. Blij met mijn 'nieuwe' telefoon!

top telefoon

snel en goed geleverd

Waar voor je geld! Goede service!

Iphone xs besteld met lichte gebruikssporen : slechts 1 minikrasje op de behuizing dus perfect in orde. Batterijcapaciteit à 85% (ook zoals beloofd). Na paar dagen toch een probleem gedetecteerd aan batterij, contact genomen met klantendienst, perfect geholpen bij retour en nu terug gsm ontvangen met nieuwe batterij in! Geweldige service! Zeer tevreden!

zeer goede ervaring

Al meerdere keren een iphone besteld. Ook nu weer een snelle levering, toestel is prettig in gebruik.

Vriendelijk mensen! Top bedrijf

Ik heb al een paar toestellen bij jullie gehaald voor mijn meiden, zeer tevreden, kreeg zelf een nieuwe omdat in haar garantie de camera stuk was!! Heel erg tevreden klant ;)

Snelle levering van een keurig product!

Wij hebben onze bestelling zeer snel ontvangen. En de iPhone XR is ook nog eens een keurig product. Super service.

Super iPhone XS zo goed als nieuw

Erg blij met mijn bestelling. Binnen 2 dagen een bijna nieuwe iPhone in huis, met gratis bijgeleverd beschermhoesje. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Verder geen aanmerkingen, erg tevreden!

toptelefoon, kwaliteit en snelle levering

In ons gezin is al verschillende keren een refurbished telefoon gekocht via mobico. Mobico doet wat het belooft. Laatste een i phone XR gekocht met lichte gebruikerssporen en ook deze telefoon bevalt prima! Echt een aanrader!

Ik kom altijd weer uit op jullie website!

Uitstekende website, service en prijs! Ik heb al eerder een telefoon bij jullie besteld en was toen erg tevrede! Na 2,5 jaar vond ik het tijd voor wat nieuws en heb nu de iphone 11 pro binnen gekregen. Op dinsdagavond besteld en donderdagochtend was hij binnen, met oplader en screen protector! De telefoon lijkt helemaal als nieuw en ik ben er heel erg blij mee. Weet zeker dat volgende telefoon weer bij jullie zal zijn!

Vlotte levering

Zeer positief. Duidelijke website en zeer vlotte levering.

Fijne telefoon

Telefoon voelt als nieuw, het bedrijf maakt waar wat ze beloven. Telefoon is snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Was er snel. Mooi toestel

Iphone was er binnen 24 uur. Telefoon is wat ik ervan verwacht. Fijn!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL