Filtre

Super telefoon gekocht geen kras te bekennen echt blij mee !

Makkelijk bestellen en wat gezegd wordt klopt gewoon !

Prima service en snelle levering Mobico doet hetgeen wat ze beloofd

Heb een Iphone 8 plus besteld als nieuw en inderdaad als nieuw. Komen afspraken na. Had van te voren klantenservice gebeld. Zeer snel contact. Begrijp de negatieve reviews niet. Klantenservice is goed bereikbaar. Toestel dik in orde en zijn ook duidelijk over de batterij. Volgende keer weer

Snel en goed geleverd!

Aan het einde van de dag de iPhone X besteld 'als nieuw'. De volgende ochtend om 8:40 uur geleverd. Het toestel ziet er daadwerkelijk als nieuw uit en werkt natuurlijk prima. Fijn dat er een hoesje en bescherming op zit (gratis). Zo kun je er meteen opuit.

Goeie telefoon en snelle verzending!

iPhone XS

Snelle levering, net toestel! Moest zoeken naar de “zichtbare” gebruikers sporen.

Prima levering

Toestel ziet er prima uit!! Fijn dat er een beschermhoesje en screenprotector bij zit!

Tweede keer dat ik hier besteld heb.

Ik heb voor de tweede keer bij Mobico besteld en deze keer iets minder te vreden dan de eerste keer. Ik had een Iphone XS als nieuw besteld maar de zijkanten staan vol met krassen. Ik heb 4 en 5 augustus een mail gestuurd en ondertussen is het al 15 augustus en nog steeds geen antwoord gekregen. Buiten de krassen werkt de Iphone voor de rest super.

Ik weet het niet?

Had een Refurbished iPhone X 64GB besteld, alles keurig netjes geleverd en verpakt. Alleen mijn naam op de verpakking klopte niet. Een bedrijfsnaam stond op de pakbon en verpakking. Maar ik heb de iphone X retour gezonden omdat de batterij 89% was en voor NIEUWSTAAT had ik 100% verwacht. Overigens gaat de batterij garantie pas in bij minder dan 70%.

Top !

Snelle , correcte levering !

Prima qualiteit en snelle service

Al verschillende keer bij Mobico besteld en altijd heel tevreden. Zowel van het product ( prima qualiteit, verzorgde verpakking en enkele attributen gratis bijgeleverd zoals hoesje en screenprotector) als de snelle service. Ik zal in de toekomst zeker terug bij Mobico bestellen!

TOP service

Vorig jaar november iPhone X (256 GB-als nieuw) gekocht. Snel geleverd en in super staat. Zonder krassen of gebruikssporen. Vorige week werkt Phone niet meer. Contact opgenomen met support (Tom). Binnen 1 week onder garantie scherm vervangen en retour ontvangen. Ik ben heel tevreden over Mobico met zeer vriendelijke en hele goede service !

Waardeloos

14 juli telefoon besteld, nu 7 augustus tot op heden niks. Ze reageren niet op mails, meer. Beloven terug te bellen, doen ze ook niet. Geld €289,- hebben ze binnen, voor hun afgerond. PostNL moet het bezorgen, waarschijnlijk “zoek” geraakt. Klant, ik dus moet maar zien. Totaal niet tevreden.

In 1 woord TOP!

Goede service snelle afhandeling en vooral klantvriendelijk

Snelle bezorging product voldoet aan verwachting

Ik had mijn product in de avond om 22:00 besteld en hij kwam aan om 11:00 de volgende dag. Perfecte bezorging dus. Laagste prijs die ik kon vinden en dan nog in verwachte staat. Ik ben heel erg tevreden!

Vlotte levering,correct uitgevoerd

heel goed! bestel hier al voor de 3e keer mijn iphone en altijd tevreden!

!

Perfecte service en mijn toestel is als nieuw!

Aanvankelijk had ik een iPhone Pro 11 (256 GB) met zichtbare gebruikssporen besteld. Aangezien ik toch teleurgesteld was over enkele krasjes op het scherm (zoals overigens volledig correct vermeld was op de site), besloot ik toch een iPhone Pro 11 (256 GB) met lichte gebruiksporen te bestellen. Ik kan mijn eerste bestelling zonder te veel problemen terugsturen en mijn nieuwe iPhone is werkelijk zoals nieuw - er is geen krasje te bespeuren, en de batterijcapaciteit is maar liefst 97%! Top prijs-kwaliteit, ik beveel Mobico zeker aan :)

Erg snelle levering en zeer tevreden!

Het mobieltje was nog geen 24 uur later al binnen en werkt helemaal top!

Alweer een goede aankoop

Na een succesvolle eerdere aankoop van een IPhone XR wederom eentje bij Mobico besteld. Telefoon met lichte gebruikssporen ziet er prima uit. Enige verbeterpuntje voor Mobico is dat bestellingen van zaterdag en zondag niet de volgende dag maar pas op dinsdag worden geleverd... Zou fijn zijn als dat ook de volgende dag zou zijn.

Customer care unresponsive

The customer care people are very busy, the mails are not even answered for a week. Being a customer facing application you guys can be far better

Slecht

Staat op de site voor 23:59 besteld morgen in huis, heb ik gedaan. Ben nu 4 dagen verder nog niks binnen.

Erg blij mee

Zoals beschreven, netjes verpakt en heel snel geleverd!

Zeer goede en betrouwbare ervaring

Ik heb mij i Phone 11 pro Max besteld bij mobico, ik ben zeer tevreden over het toestel, ook kreeg ik er een screenprotector, oplader en een gratis hoesje bij. Echt een top ervaring!

Mooi toestel

Nog niet getest maar ziet er nieuw uit

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL