Filtre

Très content.

GSM re!u en 24h. Etat très bon pour un prix raisonnable.

Snelle levering, toestel zo goed als nieuw.

Geen op of aanmerkingen betreft de levering. Wel een percentage van max. 90% batterij. Dit had ik niet verwacht voor het geld dat ik er voor betaald heb. Dit is tevens ook niet helemaal wat ze beschrijven op de site. een iPhone 11 zit na 3 jaar pas op max. 87% batterij percentage. Ik hoop dat dit geen problemen oplevert in de toekomst. Voor de rest prima service. Van Android naar Appel, ben benieuwd!

Goede service en geweldige kwaliteit

Heb al 2 keer een telefoon gekocht hier (iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max) en beide keren binnen een dag geleverd en ondanks de ‘licht beschadigd’ keuring twee keer zonder krassen of viezigheden ontvangen. Werken probleemloos en zien er als nieuwstaat uit en de hoesjes, opladers en screen protectors zijn van zeer degelijke kwaliteit. Topservice.

Op vakantie is mijn telefoon kapot gegaan en had toen ik thuis kwam zo snel mogelijk een nieuwe telefoon nodig. Met dank aan mobico heb ik mijn nieuwe telefoon de volgende werkdag al geleverd gekregen!

Fantastisch!!

Ik kreeg mijn nieuwe IPhone de volgende dag in huis, dus dat was helemaal top. Ik heb de IPhone als nieuw gekocht en hij zag er ook echt zo uit. Super mooie en goede telefoon!’ Ik raad Mobico zeker aan.

Snelle levering!

Snelle levering en een mooi toestel binnen gekregen. Ik zou het zeker aanraden :)

Snel geleverd en echt zo goed als nieuw!

Zeer tevreden!

iPhone 11 plus besteld bij Mobico. De telefoon werd snel en netjes geleverd, en ziet er uit als nieuw. Verder niks op aan te merken, dus ik ben zeer tevreden!

Super! Nu meerdere jaren en telefoons verder voor ons zelf en de kinderen. Klantenservice is ook top, ga zo door!

Geweldige toestel, snelle levering.

Echt geweldig

Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon, toen vond ik mobico goedkoper dan andere verschillende prijsklassen per product makkelijk te gebruiken website makkelijk te bestellen snel geleverd en mijn nieuwe telefoon (iPhone xs) is in een hele goede staat, ik had de conditie hele lichte gebruiksvriendelijk geselecteerd en er zit een minuscuul krasje op dus helemaal perfect!

Top !

Super tevreden helemaal zoals op de beschrijving!

Helemaal top

Snelle levering , goeie telefoon. Voor een scherpe prijs!!

'S avonds besteld volgende dag in huis. Netjes verpakt.

toestel is echt als nieuw en supersnel geleverd

Op voorraad, 's avonds besteld, volgende middag al in huis! Toestel is echt alsof het nieuw is, nergens iets te bemerken en werkt ook superfijn. Heel blij mee!

Blij met mijn iphone

iPhone XS als nieuw besteld op aanraden van vriendin.Scheelt veel geld.Blij dat ik het gedaaan heb.

Beste aankoop tot nu toe ik heb mijn dochter ermee blij gemaakt

Mooie telefoon, goede prijs, super snel geleverd.

Uitstekend bedrijf!

Na verschillende sites bekeken te hebben, gekozen voor Mobico! En ik heb een hele mooie telefoon ontvangen voor een lage prijs!

Ik raad Mobico iedereen aan

Dinsdag heb ik via de overzichtelijke site van Mobico mijn Nieuwe Iphone besteld en de volgende dag al in huis. De prijs is super en je krijgt ook nog een hoesje erbij en de schermprotector is al op je telefoon toegevoegd zodat je dat niet zelf hoeft te doen. Ik heb gekozen voor een telefoon in nieuwe staat en zo ziet hij er ook uit. Ik ben heel blij met mijn nieuwe telefoon en raad Mobico dan ook iedereen aan om zijn nieuwe telefoon aan te schaffen.

Reeds 2e maal I Phone beseld . Zeer snelle levering. Iphone perfect zoals omschreven. Als nieuw is ook als nieuw !

Wij hebben een refurbished Iphone X - "als nieuw" - gekocht.

Daarmee dachten wij een goed toestel te hebben. Het eerste toestel functioneerde na een paar dagen al niet goed. Deze hebben we teruggestuurd voor onderzoek. Waterschade was de reden en wij moesten betalen. Bij ons is het toestel 100% zeker niet in aanraking gekomen met water. Na veel dimdammen, hebben we een ander toestel ontvangen. De camera van dit toestel bleek na een paar maanden niet goed meer te focussen. Wederom voor reparatie aangeboden. Zonder communicatie binnen korte tijd terugontvangen. Per email navraag gedaan en camera bleek vervangen te zijn. Twee dagen later breekt het scherm en een lokale reparateur gaf aan dat alles los in de case ligt - ook de camera. Wij zijn hier echt helemaal klaar mee en adviseren om geen telefoons te kopen bij Mobico. De beloofde kwaliteit wordt absoluut niet waargemaakt.

Niet conform gegevens op de site

Levering is binnen 24 uur.. Geld terugkrijgen duurt 3 weken, omdat ze het te druk hebben.

Snelle goed service

26 Databankweg