Filtre

Ik had een iphone Xr besteld met lichte gebruiksporen. Helemaal in orde, 1 heel klein krasje die je haast niet ziet. Levering ook perfect met een track and trace code! Ik raad u deze webwinkel aan

Staat van de telefoon valt tegen

Vandaag mijn ‘als nieuw’ telefoon ontvangen. Echter de krassen op de achterkant zijn erg duidelijk zichtbaar, dit is zeker een staat minder dan gekocht en betaald. Vanmiddag geprobeerd te bellen, erg lang in de wacht gestaan. Morgen nog eens bellen met Mobico.

Super service

Hier voor de 2e keer een iPhone besteld. Bij de eerste iPhone werkte de oorspeaker niet goed, retour gestuurd en zeer snel weer gerepareerd thuis! Super service. Vanwege de eerder goede ervaring hier opnieuw een telefoon besteld. Weer super!

Aangenaam verrast

Ik had niet verwacht een redelijke gsm te ontvangen. Ik koos voor lichte gebruiksporen en hier zijn ze ook heel eerlijk in, een miniem krasje in de verf. That's it

We hebben maar 1 adres voor de volgende Iphone, bij Mobico

Vlotjes online besteld, betaald. Volgende dag netjes geleverd. Nieuwtaat Iphone 8. ZEKER tevreden!!

Geleverd met slechte accu, na vervanging nog steeds slecht. Ze willen geen geld terug geven.

Ik heb een Xs besteld. Toestel ziet er mooi uit, maar de batterij werkt slecht. Ik ontving hem met slechts 84% capaciteit (ze beloven minimaal 85%). Dat klinkt goed, maar in praktijk moet hij dan al halverwege de dag aan de oplader. Na veel gedoe wilden ze de batterij vervangen voor een nieuwe (nee mevrouw, geen tweedehands batterij, écht een nieuwe). Nu een week later is de capaciteit van de "nieuwe" batterij teruggelopen van 99% naar 89% en moet hij rond het avondeten weer aan de oplader, zelfs als ik hem niet veel gebruik. Ik heb nu mijn geld teruggevraagd, maar ze geven vooralsnog aan dat dat niet kan. Ik mag hem weer opsturen, en dan gaan ze het onderzoeken. Lijkt me vrij simpel: er is een tweedehands batterij geplaatst in plaats van en nieuwe. Het duurt elke keer ook 1,5 tot 2 dagen voordat je antwoord hebt. Ik raad deze winkel niet aan. Er zijn genoeg alternatieve shops op de markt die wel service en kwaliteit leveren.

Snelle levering, goed toestel!

SUPER!

Ik kocht de staat ‘zichtbare gebruikssporen’ en ik zie maar enkele krasjes op de zijkant van de iphone, super!

Geweldig. Ga het zeker aanbevelen

Na veel wikken en wegen en zoeken op internet uiteindelijk bij monovolume refurbised uitgekomen Prachtige mooie rode telefoon uitgezocht. Ziet er als nieuw uit ben er heel tevreden mee

geweldige service en super snelle levering!

hele snelle levering, onwijs mooie telefoon, super service!

Bestelde IPhone conform afspraak

Toestel snel geleverd in goede staat

Ik heb een iPhone X besteld met lichte gebruiksporen. Deze zijn echter zo licht dat ze niet te zien zijn. Toptoestel met een uitstekende batterij. Mijn volgende ga ik zeker weer bij Mobico bestellen.

Top !

Geen gezeur en krijgen waar je voor betaald!

Snelle levering, batterij niet top

Snelle levering, niet helemaal tevreden met de batterij conditie van 89% voor een toestel wat als nieuw zou moeten zijn

Prima Service

Twee refurbished Iphones voor de kids besteld, snel in huis, goede prijs. Prima dus!

Snel en netjes geregeld, keurig toestel voor een prima prijs!

Snel en netjes geregeld, keurig toestel voor een prima prijs!

zeer tevreden over prijs, verzorging en snelle levering

Met een visuele beperking ben ik wel gehecht geraakt aan de iPhone. Al vanaf de eerste versie zitten er toegankelijkheid opties in waardoor zelfs volledig blinden, de toch heel visueel ingestelde iPhone, kunnen gebruiken. Voor mij is het een soort Zwitsers zakmes waarmee ik in 1 handzaam apparaat verschillende hulpmiddelen bij de hand heb. Mijn oude iPhone 6+ heb ik echt versleten. Ik hoef niet elk jaar het nieuwste model en ook geen nieuwe. Een refurbished vind ik prima vanwege duurzaamheid. Nu na veel afwegingen en vergelijken kwam ik uit op een iPhone Xs Max bij MOBICO, mede door de scherpe prijs. De bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Keurig verzorgt met een screen protector. Zeer tevreden over de aanschaf en weer heel blij met een zeer goed werkende iPhone.

Super betrouwbaar

IPhone 11 Pro Max besteld Dag later al in huis. Mooi toestel Omdat ik hem toch wat zwaar vond heb ik hem omgeruild voor een gewone 11. Tom heeft me super netjes geholpen. En geld is binnen twee dagen al op m’n rekening . Ik heb al anderen getipt , die bestellen nu ook naar tevredenheid bij Mobico

Uitstekende service

Snelle levering van deze refurbished iPhone die goed werkt en er als een nieuwe uitziet.

Top, telefoon defect, zelfde dag besteld, dag later al nieuwe geleverd en ziet er uit als nieuw

Erg tevreden, telefoon binnen dag geleverd, als nieuw en voorzien van schermprotectie

Echt super goede service en kwaliteit!! Aanrader!

Het is goede kwaliteit en het word netjes geleverd. Ik heb een hoesje, glasplaatje en een nieuwe oplader er bij gekregen en dat had ik niet verwacht. Super tevreden hier over!

Telefoon werd meteen de volgende dag geleverd en ziet er goed uit. Na wat zoeken op internet was Mobico ook de goedkoopste aanbieder. Dus blij mee!

Angst voor een refurbished toestel is helemaal weg!

Goede site, duidelijke info. Bestelling zoals beloofd de volgende dag geleverd en de telefoon zag er als nieuw uit! (ook de meest 'nieuwe' variant gekocht). Hoesje erbij en schermprotector erop en nieuwe oplader. Erg tevreden, angst voor een refurbished toestel is helemaal weg:-)

Toestel als nieuw

Toestel ziet er uit als nieuw, daarom erg tevreden. Alleen de batterijconditie 85 % me tegen maar valt wel binnen de gestelde voorwaarden van Mobico.

Zo goed als nieuw is echt als nieuw

Ruime keuze en snelle levering van een iPhone 11 pro refurbished met de kwalificatie zo goed als nieuw. Zeer tevreden

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL