Ik ben onder de indruk van jullie!!
Ik had heel graag een refurbished telefoon nodig want ik had er één gekocht batterij ging heel snel leeg. Ik koos om op internet te gaan surfen naar online winkels die goedkope iPhone verkopen. En ik kwam Mobico op het net tegen en ik heb een IPhone XR tegen voor maar 365,00 euro en ik ging door kijken om de prijzen te vergelijken met andere sites maar Mobico won van iedereen. En ze hebben op dit moment ook nog een aanbieding bij een bestelling bij hun dan krijg je gratis een telefoon hoesje en een screen protector t.w.v 29,95. en ik dacht dit wordt hem. En er stond op de site van Mobico voor 00:00 uur besteld morgen in huis, nou ze hebben zich keurig aan hun afspreken gehouden. Ik heb mijn telefoon gekregen en ze hebben mijn screen protector voor mij erop geïnstalleerd dat scheelt werk en geld want anders moest ik het zelf doen of naar een telefoon winkel gaan dus dat vond ik helemaal top van Mobico. telefoon hoesje zag er ook heel nice uit dank jullie wel. kwaliteit van die telefoon is helemaal top ik heb niks op aan te merken ik ben echt oprecht met jullie. batterij gaat niet snel leeg, niet veel gebruik sporen. ik vind mijn refurbished telefoon van Mobico helemaal top. ik zou zeggen niet twijfelen bij het bestellen bij Mobico maar gewoon doen.