Filtre

Gewoon top!

Ik heb de I phone xs max besteld met lichte beschadigingen. De telefoon ziet er top uit. Beter dan ik had verwacht, geen beschadiging te zien. Snelle levering en correcte levering.

Mooie, gave iphone voor een prima prijs en snel bezorgd!

Inmiddels 3 iphones besteld via Mobico en elke keer tevreden. Ze zien er als nieuw uit en verkeren in zeer goede staat.

Erg goed

Gisteren een iPhone Xs Max 256gb besteld, in de staat als nieuw. De telefoon was letterlijk als nieuw alleen de oplaad kabel doet het niet goed, maar voor de prijs kan ik zeker niet klagen! Top service.

perfect

iphone xr nieuwstaat gekocht, net zoals in de winkel aangekomen 100% batterij enkel spijtig dat de schermbescherming er niet bijzat. heel erg bedankt.

Goede prijs en tevreden!

Gisteren een telefoon besteld die super snel binnen was toen heb ik hem geïnstalleerd wat zo klaar was en de accu is nog 100% dus gewoon helemaal nieuw. Ik zie ook geen gebruik sporen dus ben super tevreden. Echt een aanrader!!

Geweldig!

Top service, snel en handig! Goede producten!

Snel een nieuwe telefoon

Super snel

Buitengewoon goed

Snelle levering, nieuwstaat, echt niet van een nieuwe te onderscheiden. Mobico = Fantastico!

Goede prijs kwaliteit

Ik bestelde een Iphone 11 pro max die de volgende dag meteen werd geleverd. In uitstekende conditie als nieuw met screenprotector en hoesje. Een uitstekende service

Super goed!

De levering was sneller dan verwacht, binnen 24 uur! De telefoon zelf heel mooi en zag er uit als nieuw. Ook het systeem werkt als nieuw. Heel tevreden over deze service!

Super snelle levering en het toestel ziet er perfect uit!

Nog steeds niet binnen

Heb mij telefoon een week geleden besteld nog steeds niet binnen ook geen reactie op de mailtjes tot nu toe

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Zowel de communicatie vooraf de bestelling en de levering waren bijzonder goed. alles werd zeer professioneel afgehandeld.

super snel en super mooi product

Prima deal, in de toekomst graag weer.

Een iPhone 11 Pro Max gekocht in een onberispelijke staat, snel geleverd, dik in orde.

Super snelle verzending!

Snelle zending en de iPhone X ziet er nog heel goed uit. Erg tevreden : )

Goeie snelle levering met extra case, protector en lader. Blij mee in goeie staat zoals omschreven ontvangen

Voor weinig geld een leuke telefoon

Binnen 1 dag geleverd en een goede kwaliteit voor een lage prijs.

Dit is echte een pro service

5-steren voor een top product, voor maar een centje! Superman snel bezorgt. Ik ben zeer tevreden. Wow! Mobico.

Goede en snelle service

Echt n goed bedrijf snel een “nieuwe” telefoon voor mijn dochter kunnen regelen! Zeer nieuw nou keurig hoor niks mis mee en de avond besteld volgende dag in huis! Zeker aan te raden!

Snelle levering en goede kwaliteit

De dag na mijn bestelling was mijn toestel reeds toegekomen. (Belgisch adres) Het toestel in in zeer goede staat en werkt super. Zeker een aanrader!

Duidelijke site snelle levering

Ben erg tevreden over mijn nieuwe IPhone XS Max. Super handig dat er ook een hoesje en screenprotector bij geleverd werden zodat ik hem meteen kan gebruiken. Ook een fijn stukje service dat de protector al netjes is geplaatst. Ik heb hem als nieuw besteld en idd hij is als nieuw, geen krasje te bekennen zelfs niet met een zaklamp erop. En de batterij conditie is 87%. Mocht ik over een paar jaar weer een nieuwe telefoon moeten zal ik zeker weer hier kijken voor een “nieuwe”

Zalig

Supersnelle levering en heel tevreden!

Goed product, snel geleverd

De telefoon die ik heb besteld was de volgende dag binnen en werkt perfect. Voor deze prijs zou ik het zeker aanraden.

Goede kwaliteit voor een zeer lage prijs!

Onlangs hier een iPhone XR besteld voor mijn dochter in nieuwe staat en ben zeer tevreden. De telefoon kwam geleverd inclusief telefoon hoesje en glazen screen protector. Dankzij Mobico heb ik wel tot maar liefst 200 euro bespaard én je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie. Ik raad Mobico zeker aan al mijn familie en vrienden.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL