Filtre

Goede service en snelle levering!!

IPhone zag er prima uit en levering was snel!! Goede ervaring!!

iPhone 8 met lichte gebruikssporen besteld, nou je moest het krasje zoeken.

Duidelijke website, snelle levering en de iPhone 8 met lichte gebruikssporen besteld. Nou het krasje moest je bijna zoeken. Goede batterij. Fijn dat er gelijk een beschermlaag op het scherm was geplaatst.

Tof!

Altijd spannend om een refurbished iphone te kopen. Wat is de kwaliteit? Is A grade alleen aan de buitenkant of ook qua accu? Je kent het wel. Daar gebruik ik de bedenktijd voor om daar achter te komen. Duidelijke website, prima aanbod en de prijzen zijn ook okay. Veel update mails en snelle levering. Zoals altijd zijn er negatieve reviews. Maar dat heeft me niet weerhouden om ervoor te gaan. En het resultaat? Ik beveel Mobico van harte aan.

Top service!

We hebben via Mobico al meerder iPhones besteld en zelfs bij een defect binnen de garantie periode, wat kan gebeuren het zijn tenslotte refurbished toestellen, een perfecte en snelle afhandeling van ons "dossier". Niet alleen de verkoop maar ook de service achteraf is geweldig TOP!

Top telefoon

Vandaag de telefoon ontvangen en ziet er top uit

Mooi model

Ik kreeg een mooie nieuwe telefoon en hij was snel geleverd!

Snelle service!

Prijs/kwaliteit is top!

Gewoon goed geregeld!

Telefoon de ene dag besteld en de volgende dag thuis bezorgd! Gewoon goed geregeld!

Snelle service en kwaliteit overtroffen

Een overzichtelijke website zorgde voor het maken van een goed passende en betaalbare keuze (iPhone X 64GB Space Grey met lichte gebruikssporen) welke ook nog eens super snel geleverd is! De telefoon ziet er tip-top uit en was keurig netjes verpakt. Ik heb een hele blije dochter die door het plotseling stuk gaan van haar iPhone, binnen 2 dagen weer kon genieten van een mooie en goed werkende 'nieuwe' iPhone! De passie van de medewerkers van Mobico is zeker terug te zien in de kwaliteit van het product zelf en de verzorgde wijze van verpakken en verzenden!

Slechter kan niet

Slechtere winkel bestaat niet. Bestellingen geplaats, zou max 5 werkdagen duren. We horen helemaal niets, sturen een mail en krijgen geen reactie. Dan maar bellen (op eigenkosten) en wordt belooft dat we na weer 4 werkdagen telefoon thuis krijgen. Gewoon gelogen. 4 werkdagen verder, nog nooit een mail gekregen met info or whatever. Bellen, 30 minuten wachten en de vrouw aan de lijn is nog onaardig. Uiteindelijk bestelling geannuleerd. Nu duurt het 5 dagen om mijn geld te hebben dit terwijl overmaken gelijk in de rekening betekent. Als je het aan mij vraag zijn jullie de slechter webwinkel van NL. Ik moet per sé 1 ster hebben maar volgens mij verdienen jullie die niet eens

Zoals beschreven, blij mee!

IPhone XS aangekocht met lichte beschadigingen. Enkele oppervlakkige krassen op het scherm maar verder niets op aan te merken!

Top ervaring

Inmiddels mijn derde Iphone by Mobico gekocht. en weer top site - levering - en service (bij 1 ag latere levering). Beschrijving van staat klopt nauwkeurig! Volgende wordt zeker weer hier gekocht.

Super snel geleverd goede orde ontvangen!

Het was netjes verpakt en zeer snelle service!

Helemaal goed!

Makkelijk bestellen en volgende dag bezorgd in goede verpakking en iPhone is idd als nieuw.

Enkele clicks later en mijn nieuwe Iphone stond voor de deur!

Uitermate snel en kwalitatief! Als totaalpakket geleverd dus met alles erop en eraan. 2de Iphone die ik hier koop !!

Teleurgesteld

Ik heb eerst meer dan een week moeten wachten op de telefoon (terwijl de beloofde levertermijn 2 dagen was). Ik heb hem nu 2 weken en het beeld trilt, geluid is ondermaats (ik kan de persoon aan de andere kant van de lijn niet horen zonder luidspreker aan te zetten). Probeer contact op te nemen maar telefonisch zijn de wachttijden zeer lang. Nog geen reactie ontvangen via mail, hopelijk kan dit probleem snel opgelost worden :(

Geen goede ervaring

Ik had mijn telefoon te laat binnen gekregen en de verkeerde kleur omdat die toch niet op voorraad was wat niet op de site stond. Laat gereageerd op klantenservice zou niet aantraden

Uitstekende winkelervaring

Overzichtelijke site en duidelijke informatie. Levertijden zijn accuraat en betrouwbare producten. Dit is de tweede keer dat ik hier bestel en ik wordt wederom niet teleurgesteld. Aanrader voor aanschaf van refurbished producten.

(Alweer) superblij mee!

Mijn vorige iPhone heb ik hier vier jaar geleden gekocht en daar was ik heel tevreden mee, maar het werd tijd voor een nieuwe telefoon. Heb de iPhone 11 besteld en ben er weer even blij mee als vorige keer! Ik had gekozen voor 'lichte gebruikssporen' en ze zijn inderdaad amper te zien. Werkt perfect!

Super blij met top toestel: als nieuwe iPhone Xs met 256 GB!

Medio juni hebben we bij Mobico een refurbished iPhone Xs met 256 GB gekocht voor onze dochter. Volgens mij een zeer scherpe prijs, zeker als je meeneemt dat dit toestel er echt uitziet als nieuw (exact zoals bij de beschrijving). Alles werkt zoals verwacht, en we kregen er ook nog eens een screenprotector plus hoesje gratis bij. Zeer welkom bij een mobiele voor een puber ... Het batterij-vermogen is 100%, super! We ontvingen het toestel meteen de volgende dag, keurig verpakt in een doosje met oplader erbij. We zijn heel blij met deze aankoop en kunnen het aanbevelen om bij Mobico een refurbished toestel te kopen. Het feit dat ze 2 jaar garantie geven is ook handig. Dat geeft ons een gerust gevoel.

Iphone 11pro voor mijn zoon besteld en omdat hij hem zelf moest betalen hebben we gekozen voor lichte gebruikssporen. Nou hij is helemaal Top zit geen krasje op. Super dank je wel!!

Mobico doet wat wordt beloofd!

Mobico doet wat wordt beloofd! Ik was op zoek naar een betaalbare refurbished IPhone 10XS Max 256. Voor mij kwam Mobico online als goedkoopste eruit en krijgt daarbij ook goede reviews. De website is overzichtelijk en er wordt duidelijk beschreven wat je als refurbished bestelt. Ik heb gekozen voor “als nieuw”. De belofte vandaag bestelt morgen in huis wordt waar gemaakt. De IPhone werd de volgende dag afgeleverd. Keurig verpakt in een stevige doos samen met de oplader en een siliconen hoesje. De beloofde screenprotector was al bevestigd, wat ik erg fijn vind. De telefoon is als nieuw geleverd zonder krasjes of andere kleine beschadigingen. Mobico heeft er een zeer tevreden klant bij.

In een zin geweldig

Heel erg betrouwbaar

Een super duidelijke website met prachtige acties.

Ik zocht een telefoon die een tweede kans verdient. Ik gebruik hem veel ook voor mijn werk vandaar dat ik geen nieuwe besteld hem. Ik ben heel tevreden.

Snel en netjes

Snel geleverd en mobiel ziet er top uit

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL