Filtre

Heel snel geleverd

Ik ben beel blij van de levering 100x beter dan backmarket!!

Prima toestel en tijdige levering

Het toestel voldoet volledig aan de verwachtingen. Alles functioneert en het ziet er top uit! Ook de accu is nog in prima staat.

Heel top

Super snelle, correcte afhandeling.

Mooie refurbished Iphone

Conform afspraak geleverd. Volledig conform verwachting

Super goed!

Snelle levering en de telefoon is als nieuw!

Perfect!

Mooi toestel voor een schappelijke prijs. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!

Snelle & goede levering maar jammer van de oplader

Lekker snel een heerlijk toestel. Alleen die 'fake' oplader die niet goed werkt is wel een beetje sneu

Goede service!

WOW! De levering was ontzettend snel. In het begin schrok ik even omdat iets niet werkte, maar na inloggen deed dit het gelukkig ook wel. Een 'als nieuw' besteld en zeker een 'als nieuw' ontvangen. Nadat het bovengenoemde knopje het niet deed heb ik meteen gehandeld en een mailte gestuurd (wat dus uiteindelijk niet nodig bleek te zijn), snelle en duidelijke reactie van klantenservice die ook heel klantvriendelijk waren. Super tevreden!

De telefoon voldoet geheel aan de verwachting :-)

Goede service, mooie iPhone

Goede communicatie, snelle levering ondanks drukte, mooie iPhone

Super telefoon!

Uitstekend!

Goede service, snel binnen, geen krasjes of iets beschadigd, gratis screensaver, hoesje, batterij percentage 100% en een goed werkende oplader! Ik raad het je aan om het bij geen andere site te kopen!

Super snelle service en echt waar voor je geld!

Dit is de 4de telefoon die ik hier bestel, ik zeg het ook altijd tegen al m’n vrienden want het is gewoon een nette en betaalbare prijs voor een mooi goed en betrouwbaar toestel, echt een aanrader, kortom een top website!

zeer vlotte levering en overzichtelijke site

overzichtelijke site makkelijk te bestellen en te betalen onmiddelijk na bestelling bevestigingsmail vlotte procedure om te betalen

Goede ervaring

Telefoon zoals beschreven.

Heb een iPhone XS als nieuw gekocht. Snelle levering Ik kon geen gebruikers sporen op het toestel vinden. Erg tevreden .

Snelle levering, goede telefoons.

Je krijgt wat je besteld hebt. Super snelle correcte levering.

Binnen 2 dagen had ik hem in huis

Prima bedrijf goede service

De aller aller beste webshop voor iPhone’s

Al voor de 3e of 4e keer een IPhone bij Mobico gekocht en elke keer weer super blij mee!

Top geregeld!

Alles verliep zoals beschreven. Bij alle stappen een bevestiging gekregen. En uiteindelijk en erg mooie telefoon ontvangen met een screen protector en hoesje.

Goeie telefoon

Goede telefoon, snelle levering.

Hellemaal top!

De dag nadat ik mijn nieuwe telefoon had besteld kwam hij veilig binnen. voor een goede prijs!

goede indruk

Telefoon ziet er goed uit geen schrammetje op te vinden, verder werkt alles en nergens een probleem mee gehad

Super service!

Plotseling deed de camera van mijn iPhone XS het niet meer. Ik heb telefonisch contact opgenomen en ik werd direct vriendelijk te woord gestaan. Ik mocht de iPhone retour sturen. Hij zou gemaakt worden of vervangen worden. Het laatste is gebeurt en zelfs al binnen een aantal dagen. Super service!! Ga zo door!

Zeer tevreden !

In minder dan 1 week perfect herstelde gsm terug mogen ontvangen ! Garantie en service zijn top !

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL