Filtre

Hele mooie iPhone XS binnen gekregen, geen enkele beschadiging. Goed service!

Makkelijk en goede serfice

De telefoon was snel geleverd. Ik had een licht gebruikte iPhone 11 en hij zag er inderdaad nog goed uit! alles werkte goed en de camera was ook nog net als nieuw (wat voor mij een punt was)

Snel geleverd en een mooien telefoon

Ik ben blij dat hij snel geleverd is en hij doet het prima en er is nouwelijks verschil van een nieuwe ben er blij mee

Snelle en correcte service

Toestel in de staat zoals beschreven ontvangen.

tot nu toe een hele fijne aankoop!

klopt met de omschrijving, ben er blij mee! telefoon werkt goed.

Aanrader

De iPhone die ik heb besteld (met lichte gebruikerssporen) is vrijwel nieuw, terwijl het wel een veel duurzamere optie is en de prijs een stuk lager. Aanrader dus!

Snelle bezorgen, zeer tevreden over de telefoon.

Ik kreeg mijn IPhone 11 pro max de volgende dag binnen. De telefoon werkt naar behoren en is snel! Batterijcapaciteit is 84%, naar mijn idee prima maar ik kan me voorstellen dat iemand anders graag een hoger percentage zou willen. Bij de telefoon zat een oplader en een hoesje, en er zat al een glazen beschermplaatje op het scherm, erg handig en blij mee! Het enige minpuntje wat ik kon vinden, is dat de speakers aan de onderkant verstopt zaten met vuil/stof. Hierdoor klonk het gelui erg dof. Dit is prima zelf schoon te maken, maar had het ook fijn gevonden als dat al was gebeurd. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding en zou ik zeker weer kopen bij Mobico.

Supervlotte service

Correcte r-telefoon ontvangen met nieuwe accesoires. Zeer tevreden

Fijne ervaring

Niks mis met de telefoon en goede/snelle levering

Kwaliteit krijg je voor uw geld

Ik had maandag een iPhone 8 gold -als nieuw besteld en werd donderdag geleverd. Geen enkel krasje of blutsje in te zien! Geweldig dus! Ook de batterij was nog 100% Ben dus zeer tevreden met mijn aankoop en ga hier in de toekomst zeker nog bestellen!

Mooie telefoon gekocht die prima werkt

Duidelijke website en duidelijke verhaal wat je van de verschillende keuzes mag verwachten

Uitmuntend!!!!

iPhone XS Ik had eergisteren de telefoon besteld, gister binnen en sinds vandaag heb ik de telefoon in gebruik. Ik ben zeeeeeeeer tevreden over Mobico!! De telefoon komt in een zeer nette staat binnen en is goed verpakt met alle toebehoren erbij. Ik kocht voor het eerst een Ipone omdat ik altijd Android toestellen hebt gebruikt. Het is even wennen maar voor nu heb ik totaaaaal geen spijt!! Bedankt Mobico, de volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Goed bedrijf

goede service, uiterst tevreden!

Op donderdag een toestel besteld, wat overigens erg makkelijk ging. Op vrijdag was het toestel al binnen. Werkte perfect en zag er top uit! Echt een aanrader!

Erg goed en snelle levering!

Ik heb een iPhone XR in het blauw besteld en hij was de volgende dag al binnen. Ik heb de telefoon gekocht in de staat ‘als nieuw’ en dit klopt ook zeker!

telefoon is in goede staat en de service is heel fijn

de iPhone x heb ik besteld en hij ziet er goed uit ook is de service top en zijn ze zeer klant vriendelijk

Heb een iphone XS Max als als nieuw gekocht en geen krasje te bekennen. Levering was ook zeer snel, binnen 1 dag. Ze hadden zelfs de screenprotector er al op gedaan voor dat hij verzonden was. Enigste kleine puntje is dat er op de site staat dat hij met een nieuwe batterij komt maar recht uit de doos was deze 91%.

Een goede service en snelle levering.

duidelijk en snelle levering

goede informatie in de mail en track en trace code, zeker een goede aankoop

iPhone 11 looked great, but camera started to buzz and short-circuits

Phone arrived well Only two minor scratches on the screen, no worries After data migration I checked all the business app, all good After everything was okay I thought to check out the camera. The image shook, phone too, made a buzzing sound and at the lenses the sound of short-circuiting electricity. So, good intent a lot good, but somebody will get an electric shock I'm afraid. There is something seriously wrong with it.

Goed en snel ontvangen

Ik had mijn gsm besteld op dinsdag en ontving hem al meteen de dag erna ben zeker tevreden en alles is aan een zeer redelijk goede prijs.

Supersnelle service en levering

Voor het oog geen krasje te zien en helemaal top. Een mooie 2e kans voor een telefoon die nog jaren meekan en meer dan de helft goedkoper

Snelle levering en gloednieuwe telefoon

Ik had een (als nieuw) gekocht. De iphone xs max en het is mooier dan mooi. Ik had niet verwacht dat het zo betrouwbaar is. Ik raad dit jullie zeker aan!

Erb blij met mijn aankoop

Mijn telefoon werd binnen 24 uur geleverd en zag er tip top uit. Enige minpuntje was dat de batterijconditie op 91% zat maar dat is voor mijn geen probleem als ik daarmee 200 EUR bespaar.

Uitstekende ervaring

Professioneel en snel geholpen. Alles liep volgens afspraak

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL