Filtre

Topper!

Super snelle service. Levertjes zou 2-5 werkdagen duren maar was de volgende dag al binnen. iPhone X werkt naar behoren en van gebruikerssporen bijna niet te merken. Ben er blij mee!

Ik heb mijn telefoon 2 keer kapot gehad en allebei de keren is dit heel netjes opgelost! Echt de beste service!

Goed beter dan verwacht

De Iphone kwam een dag nadat ik het besteld had Toen ik de verpakking opende zat het bescherm laagje er al op handig want ik kan dat niet. De telefoon zag er uitstekend uit De batterij is beter dan verwacht Als ik een nieuwe telefoon nodig heb bestel ik weer

Goede service en goede telefoons voor een mooie prijs!

Ik heb een iPhone XS Max besteld, de telefoon kwam netje goed ingepakt binnen in een mooi doosje. De telefoon zelf ziet er goed uit en er wordt een screen protector opgedaan wat er ook netjes uit ziet. Verder in het doosje een oplader en een hoesje. Het hoesje is heel dun en beschermend je telefoon niet goed, dus ik zou aanraden een ander hoesje te kopen. Ik werd goed op de hoogte gehouden via mails waardoor ik precies wist waar ik aan toe was, binnen 2 dagen was de telefoon binnen. Voor zo’n mooie prijs zo’n goede telefoon krijgen is echt een pluspunt!

Fantastische service !!

Snelle levering, komen afspraken na, je koopt wat je besteld, TOP !@

Top service en prima geholpen.

Vandaag de telefoon binnen gekregen en zoals beloofd prima. Ik had een goudkleurige Iphone gekocht maar helaas was deze niet meer in voorraad. Na een paar dagen wachten gekozen voor de zilveren Iphone alhoewel ik het wit vind. Zeker voor herhaling vatbaar..

Uitstekende service, had niet beter gekund!

Savonds mobiel besteld, volgende ochtend al in huis! Ook nog eens super betaalbaar en de telefoon werkt top! Zou mobico zeker aanraden!

Snel en correct!

Supersnelle en correcte levering, toestel is zoals beschreven en verwacht.top!

Geweldig mooi toestel, supersnelle levering

Ben helemaal blij met dit refurbished toestel. Koop nooit meer een nieuwe.

uitstekende service, de volgende kom ik weer naar mobico.

prachtige service van mobico. ik heb mijn telefoon binnen 24 uur ontvangen wat uistekend is en mijn bestelling is in zeer goede staat ontvangen. ik zou iedereen aanbevelen hun telefoons bij mobico te kopen en dat ga ik de volgende keer weer doen.

Top geregeld

Begin van de avond een iPhone voor me dochter besteld en de volgende begin van de middag keurig in huis met hoesje en lader. Het bescherm glas was zelfs al aangebracht

Super blij mee!

Prachtige telefoon, die oogt als nieuw!

Levering en toestel zoals beloofd

Zo goed als nieuw iphone x gekocht. Levering was de volgende dag al en het toestel was echt zo goed als nieuw.

Prima telefoon, ontvangen zoals omschreven. Functioneert naar behoren. Erg blij mee.

snelle en vlotte levering

onlangs een iPhone XS besteld (nieuwstaat) snelle en correcte levering. iPhone was in perfecte staat!

Super service

iPhone XR besteld binnen 1 dag in huis en ziet er uit als nieuw.

Zeer goede service en telefoon in goede staat ontvangen.

Website overzichtelijk, en product eenvoudig te bestellen.

Mobico is een echte aanrader

Prima service en geleverd wat is besteld. Snelle levering en goede prijzen.

Super mooie Iphone binnen gekregen

Ik heb de Iphone 11 pro max 64gb besteld. Binnen 1 dag de telefoon binnen en als super nieuw! Super tevreden over het toestel, batterijcapaciteit is nog 95%.

Topservice!

Telefoon zeer snel geleverd, netjes verpakt en product exact zoals beschreven!

In één woord fantastisch

Voor mijn zoon waren wij op zoek naar een nieuwe iPhone. Tot we op de site kwamen van Mobico. Een refurbished exemplaar ........ was niet zo een gek idee. De prijzen waren zeer scherp en we hebben een mooi exemplaar besteld. Gisteren besteld en vandaag binnen en dat terwijl we in Belgie wonen. Tot onze verrassing zaten er ook nog nieuwe oortjes, een oplader en een beschermhoesje in. Echt in één woord fantastisch.

Super snelle levering en perfect afgeleverd zoals ze vermeld hebben

Waar voor je geld!

Snelle levering, prima kwaliteit zoals omschreven "lichte gebruiksschade" Dik tevreden!

Snel, goed, alles wat ze beloven

Binnen 12 uur in huis, iphone als nieuw! Heel klein krasje ergens in een hoekje, maar die stond ook netjes op de foto. Het glasplaatje hadden ze al op de iphone gedaan, heel fijn.

Snel en goed geleverd

Zonder poespas de volgende dag de telefoon binnen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL