Filtre

Goede kwaliteit

Op tijd binnen en telefoon werkt prima

Gewoon echt super.

Was best huiverig, voor het eerst een telefoon bestellen refurbished. Maar mijn telefoon was de volgende dag binnen en is super mooi. Alleen bij de camera zie je lichte beschadigingen, maar kwaliteit van de camera zelf is goed. Wel benieuw wat het op de lange termijn betekent een refurbished telefoon. voor nu erg tevreden en super service!

Top bedrijf

Nu voor de derde keer een telefoon besteld (iPhone X) ook deze is de volgende dag netjes afgeleverd, en in nieuw staat uit de verpakking zoals omschreven. Mobico ga zo door !!

Vertrouwd, Simpel, Snel

Makkelijk te bestellen, sterke prijs en lekker snel! Dag erna binnen. Mooi model in uitstekende staat. Super service bovendien.

Helemaal blij, toestel (Iphone 8 plus) ziet er geheel nieuwe uit!

Avond Iphone 8 plus besteld, volgende dag einde ochtend besteld. Zou gebruikssporen hebben, ik zie ze niet. Voor mij is deze Iphone gewoon nieuw. Net hoesje, oplader en bescherming voor scherm erbij. Batterij 100% capaciteit, top!

Mooie iphone 8

Bij lichte gebruiksporen moesten we zoeken zag er mooi gaaf uit en de accu capaciteit was 100%. Top, enigste minpuntje was dat bijgeleverde oplaadkabel stuk was.

Dit is de derde keer dat wij wat kopen bij Monica. Twee keer een iPhone en een keer een iPad Hele snelle levering Wij zijn heel tevreden, nette prijs Komen zeker terug.

Zo goed als nieuw

Dit was mijn eerste refurbished aankoop, maar hij is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Snel geleverd ook! Prima service

Onder de indruk

Binnen 24uur had ik mijn bestelling ontvangen. Inderdaad zo goed als nieuw iPhone XR. Gebruikers sporen zijn miniscuul. Mooie telefoon die werkt zoals je van een Apple mag verwachten. Ben er echt blij mee.

Top! Vandaag besteld, morgen in huis, en een prachtige telefoon!

Altijd op voorraad, zgan telefoon!

Super geregeld

Super geregeld

Makkelijk te bestellen, snelle verwerking van de bestelling, snelle en prima levering, erg tervreden

prima site waarop alles duidelijk te vinden is. makkelijk om een keuze te maken en te bestellen, snelle verwerking van je bestelling met een vlotte levering. nu 2 toestellen besteld en beide prima ontvangen zonder gedoe.

TOP!!!

Goed, goedkoop, snel en betrouwbaar. Direct contact, lossen problemen snel en goed op. Service zoals het hoort!

Supersnel geleverd en zgan Iphone XS

iPhone was al voorzien van beschermfolie, wat handig! Ook een beschermhoes er gratis bijgeleverd. Alles netjes ontvangen en het ziet er allemaal als nieuw uit. Telefoon doet het prima.

Een aanrader!

IPhone XS voor dochter besteld. Ziet er echt als nieuw uit en werkt super. Ook het Mobico team levert een goede service. Reageren snel en klantvriendelijk bij vragen. Ik zou de volgende keer weer voor een telefoon van Mobico kiezen.

Een zo goed als nieuwe IPhone voor de helft van de nieuw waarde!!

Ik zeg go for mobico…… want zeg eens eerlijk….. waarom het dubbele betalen….. als mobico je een als nieuw werkende IPhone kan leveren!! Het toestel ziet eruit als nieuw….en net zo belangrijk…hij werkt ook als nieuw!!

Ik heb een telefoon besteld en hij kwam de dag later al binnen. Hij leek gloednieuw en de batterij is super.

Super service

3 jaar geleden mijn iPhone hier besteld en was nu toe aan vervanging. Top prijs voor de top product en heel snelle verzending. Enigste minpuntje: iPhone moet eerst opgeladen worden alvorens hij gebruiksklaar is.

Uitstekende telefoon

Ik heb een iPhone 11 pro gekocht via mobico. Ik had nog nooit gehoord van de site dus was erg benieuwd of de telefoon van goede kwaliteit was. Ik heb de telefoon nu een dag en hij werkt uitstekend! De telefoon ziet er nog als nieuw uit en ik ben er erg blij mee! Ik raad mensen zeker aan om via mobico een telefoon te kopen! Ook vind ik de service erg fijn en bij vragen word je snel en goed geholpen!

Fantastisch zowel de tel als service

2 iPhone 8 gekocht voor mij dochters in 1 woord fantastisch zien er super uit gister besteld vandaag binnengekomen ik zeg een 10

Betere refurbish site is er niet in Nederland

Goede service, snel reageren, goede telefoons en als je betaald voor als nieuw krijg je eigenlijk gewoon een nieuwe telefoon met vaak een beetje batterij capaciteit vermindering.

Zeer goede service en kwaliteit!!

Ik heb mijn telefoon gister ontvangen, zeer goede iPhone en accu 100% Zelfs kreeg ik er een scherm protector en een back case gratis bij!! Een iPhone technisch als nieuw voor een betaalbare prijs. Ben er super blij mee!!

Fijne telefoon! Goeie service!

Ik ging op zoek naar een nieuwe telefoon, en vondt hier een refurbished iPhone XR, voor een mega scherpe prijs! Gelijk de volgende dag in huis! Ook ben ik heel tevreden over de kwaliteit, ik had lichte gebruikssporen aangeklikt, wat blijkt, behalve rechtsboven waar een heel licht schrammetje te zien was was hij verder nog gloed nieuw! Echt een aanrader! Ook fijn dat hij er in meerdere kleuren was!

Heel erg tevreden

Telefoon besteld “als nieuw”... ook echt geen beschadigingen te zien met het blote oog. Het kwam meteen de volgende dag heel netjes in een doosje met zelfs een adapter en voorzien van een screenprotecter en een hoesje! Ik Ben heel erg tevreden dus!!

super snelle aflevering van de producten

wij hebben nu voor de tweede keer een telefoon besteld waar we zeer tevreden over zijn zeer snelle levering

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL