Filtre

Puike levering en informatie

iPhone 8 refurbished besteld en de volgende dag geleverd. Top service!

Elke bestelling is raak geweest!

Heb in het verleden voor het gezin al een aantal keer telefoons aangeschaft. Elke keer weer boven verwachting. Gisteren was ik aan de beurt. Ik had nog een 6, dus nu een xs besteld met lichte gebruikerssporen. De telefoon bevat geen krasje en lijkt splinternieuw. Batterij capaciteit was 100%. Ik ben super tevreden. Nog nooit door Mobico in de steek gelaten.

geweldig

om 22u besteld, en 12 uur later werd de telefoon geleverd. staat is helemaal zoals beschreven. fijne service.

Snel geleverd product zoals omschreven

Snel geleverd product zoals omschreven

Ik ben nog nooit zo blij geweest met een telefoon Als nieuw besteld. En zo mooi. Dat het net lijkt of die uit fabriek komt geweldig. En voor die prijs. Nooit verwacht ma wouw wat een super site dit

3e mobiel nu al besteld bij mobiel, voor mezelf, mijn man en voor mijn dochter.

Toestellen zien er uit als nieuw Snelle levering

Helemaal top

Echt heel fijn! Alles zit er bij. Echt een aanrader!

Levering zoals beschreven en afgesproken

Prima ervaring met Mobico Eerst informatie ingewonnen bij andere aanbieders op internet. Gebeld met klantenservice van Mobico, nemen de tijd en komen met goed advies. Levering volgens afspraak, GSM niet van nieuw te onderscheiden 100% tevreden. AANRADER !!!!!

Afspraak is afspraak meer dan waar gemaakt!

Pakket op tijd, in strakke verpakking, geheel compleet, screenpotector al aangebracht! Top service in alle opzichten, chapeau Team Mobico!

Correcte en snelle levering

Mooi en duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. 'S avonds bestelt en volgende dag gebracht door post nl. Heel mooi product en niet van nieuw te onderscheiden en werkt perfect. Gewoon heel erg blij mee.

Super tevreden super mooie telefoon super snelle levering super verliefd en super gelukkige vinn

WAARDELOOS, HAD NET ZO GOED MIJN GELD IN ME ZAK KUNNEN HOUDEN

Ik bestelde een iphone xs in (zo goed als nieuw) staat. hij kwam binnen, paar letters van het toetsenbord deden het niet. Toen moest de telefoon terug, ze stuurden een nieuwe en hieraan mankeerden ook wat dingen. De telefoon was duidelijk goed gebruikt, dit kon ik zien aan de microfoon gaatjes. Hier zat oud stof in. zo veel stof had mijn telefoon die ik 2 jaar in gebruik had niet eens. de buitenkant van de telefoon was ook beschadigd, terwijl ik had betaald voor een telefoon die zo goed is als nieuw! Weer gebeld en toen werd me beloofd dat ze een telefoon gingen opsturen waar helemaal niks aan zou mankeren. Inmiddels was ik 2,5 week verder. hierna heb ik weer ruim een week gewacht om die nieuwe telefoon binnen te krijgen. deze kwam binnen en zag er goed uit en de batterij was 100%. Letterlijk 1 week erna is de batterijconditie gedaald naar 92%!!! hierdoor valt die bij 10% al uit. Hij hapert heel erg bij weinig percentage. Ik ben hier zo boos om want eerst heb ik bijna 1 maand moeten wachten op me telefoon en daarna komt er eentje die op eerste gezicht leuk een aardig lijkt maar na een week is het echt waardeloos. Ik kan ze nu weer gaan bellen maar de service is ook niet bepaald optimaal. Ze doen er erg luchtig over waardoor ik hier nog meer geïrriteerd over raak. Ze maken het mijn probleem terwijl het geen probleem hoeft te zijn als ze zorgvuldig hun werk doen Ik schrijf deze recensie om andere mensen te behoeden voor al dit gezeik.

Snelle levering goed product

Levering was zoals beschreven super!!!

Net als een bekende goeie winkel

Net als een goeie winkel maar dan koop je online en goedkoop ! Na 3 jaar heb ik deze week mijn tweede iPhone gekocht.. Bij mobico.. Binnen 24 uur bezorgd en toestel is zo goed als nieuw... daarom geef ik gerust 5⭐..als cijfers dikke 10

iPhone XS is echt super

Ik heb mijn vorige iPhone ook refurbished gekocht was er erg tevreden over dus nu weer een refurbished gekozen. Super net toestel en snelle levering!

Sprakeloos wat mooi

Geweldig deze telefoon is echt als nieuw en het glas was er al op donderdag besteld en vrijdag in huis geweldig

Ik was zeer aangenaam verrast door de twee mooie toestellen!

Op aanraden van een vriendin twee I- phone’s 8 besteld. We hadden gekozen voor telefoons met een lichte beschadiging. Tot mijn verrassing kon ik geen krasje vinden. De telefoons waren, zoals beloofd, binnen een dag bezorgd. Ik ben zeer tevreden!

Snel en in perfecte staat

Snel en in perfecte staat

Binnen 24 uur nieuwe tel in huis. Erg blij mee. Gevraagd om factuur met btw. En ook dat was in no time geregeld.

Zeer tevreden!

Zeer nette iPhone 11 pro besteld. Toestel is als nieuw, voor een aangename prijs en snel geleverd.

Super snelle uitvoering zonder enig probleem!

Fijne website met de nodige uitleg en super gemakkelijk bestellen. De levering was de dag nadien! Toestel IPhone 11 Pro Max 64 GB

Uitstekende service

Gsm besteld en inderdaad volgende dag reeds geleverd.

Ruime keuze, prijs kwaliteit zeer goed.

Zij bieden een ruime keuze. De prijs kwaliteit is echt goed van mijn Iphone 8 plus. Voor een in nieuwstaat verkerend toestel veel minder dan de helft van de nieuwprijs betaald. Met 2 jaar garantie. Snelle bezorging. 's avonds besteld de andere middag in huis.

Perfecte service

perfect, meer kan ik niet zeggen, toestel geleverd binnen 24h.

goede prijs-kwaliteitsverhouding

Gisteren een nieuwe iphone 11 pro max besteld en vandaag al in huis! Super snelle levering dus en alle benodigde accessoires worden meegeleverd in de doos. Telefoon ziet er bijna nieuw uit. Top telefoon voor deze prijs!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL