Filtre

Duidelijke site, snelle afhandeling, goed product.

De iphone XR refurbished besteld en snel in huis. Stond zo goed als nieuw maar ziet er echt gloednieuw uit, geweldige aankoop voor mooie prijs. Thanks Mobico

Snel en goed

Snelle levering en een goede telefoon geleverd gekregen.

Mooie, nette telefoon

Iphone 8 gekocht voor mijn dochter. Ze is er heel blij mee. Telefoon ziet er heel netjes uit. Goede en vlotte service.

Snel geleverd en ‘als nieuw’ betekent ook echt als nieuw, alleen een klein krasje aan de zijkant te zien

Top service!

Ik bestelde gisteravond mijn telefoon en ontving hem vanochtend on 10 uur! Perfect

Abnormaal!

De telefoon was erg snel binnen, ik bestelde de telefoon zaterdag avond en kreeg hem dinsdag ochtend al binnen! Zeker met de huidige corona situatie vind ik dit erg snel. Ik heb de telefoon ‘als nieuw’ gekocht en ik zie inderdaad ook geen enkele kras of beschadiging. Erg tevreden met deze mooie telefoon!

Snelle service, betrouwbaar

Duidelijke site, goede informatie. Snelle levering, goed verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Toestel ziet er goed uit. Een toestel besteld met lichte sporen, dat klopt ook maar scherm is nieuw. Verder netjes verpakt met alle accessoires.

Snel geleverd en duidelijke site

De site is erg overzichtelijk en de telefoon is heel snel geleverd . Ziet er goed uit

Kwalitatief en betaalbaar aanbod!

Overzichtelijke website met duidelijke uitleg per artikel. Goed overzicht over aanbod van beschikbare Iphones in verschillende kwaliteiten. Duidelijke beschrijving en specificaties. Snelle verzending en mijn IphoneXR is nog beter dan de kwalificatie 'als nieuw'. Als je een top Iphone wil kopen dan moet je hier zijn!

Geweldige service

Geweldige service

Volgende dag in huis

Prachtige telefoon. Hele lichte kras op scherm die alleen zichtbaar is op de zwarte achtergrond. Verder als nieuw.

Super blij mee!

Ik heb de iPhone 11 gekocht als “zo goed als nieuw” en hij is perfect. Er is niets aan werkt goed en je ziet geen bruiksporen

Goede service en alles zoals beloofd!!

Een duidelijke website, mijn zoon wilde een nieuwe iphone kopen en we kwamen op deze website terecht... duidelijke info, beschermhoes bijgeleverd, dat scheelde hem weer wat zuur verdiend urenlang krantenloop geld. De telefoon werd snel geleverd zoals beloofd en ziet er goed uit!

Geweldig!

Ik had een iphone XR besteld en hem de volgende dag al in huis. Je kon de bestelling gemakkelijk volgen met track and trace. De telefoon zou “als nieuw” er uit moeten zien maar eigenlijk is het net alsof je gewoon een nieuw toestel bij de apple store koopt. Geen krasje te zien en de batterij nog voor 95% goed. Echt aan te raden voor iedereen die niet te veel geld aan een gloednieuwe iphone wilt uitgeven!

Het is geweldig ik ben zo blij met mijn nieuwe iPhone XR 128 GB kleur koraal zo mooi echt geweldig. Ik ben helemaal enthousiast. Ik zal zeker in de toekomst nog eens hier bestellen.

Snelle service en goed geprijsd!

Vorige week een refurbished IPhone 11 bij Mobico besteld. Hij kwam meteen de volgende ochtend binnen. Op de staat valt echt niks aan te merken, hij lijkt gloednieuw terwijl ik voor een 5 sterren versie had gekozen. Top service en top kwaliteit!

Goeie kwaliteit!

Ik heb nu meerdere telefoons gekocht bij mobico. Allemaal top kwaliteit!

Een fantastisch toestel

Er zitten een paar dingen op waarvan ik geen weet had. Bijv de bel gaat over en zodra je je toestel in de hand neemt zakt het geluid weg. Dat is eigenlijk heel fijn, want dan is de irritante beltoon gelijk verdwenen. Had ik bij mijn I phone 6 nog niet. Verder Face ID. Mooie uitvinding. Ik heb alleen maar een goed gevoel over dit apparaat. Hoop dat hij mij weer een paar jaar van dienst kan zijn.

heel nare ervaring

Iphone gekocht. Toen ik hem wou opstarten lukte dit niet. Toestel draaide in eenloop. Toestel na 3 dagen teruggestuurd en afgezien van verdere aankoop. Ik vroeg mijn aankoopsom teug. Dit was op 30 maart. Na herhaaldelijk mailen krijg ik een nu steeds een standaardmail No Reply, met de belofte dat ik binnen 48 uur zal worden gecontacteerd, maar hoor ik verder niets meer. Telefonisch contact opgenomen, na 30 min wachten eindelijk verbinding. Met medewerker gesproken. Mijn pakket werd niet teruggevonden alhoewel ik op 30 maart van Mobico bericht kreeg dat mijn toestel bij hen was aangeleverd. Nu volledige stilte, enkel Noreply mails!! Ik raad iedeeen af bij Mobico te kopen. Levering ging supersnel maa o wee als je een probleem hebt.

geweldige ervaring

maandag bestelt en dinsdag ochtend mijn gloednieuwe iphone 11 pro binnen , super blij mee. zat geen krasje op, en werkt als een gloednieuwe.

Zeer goede ervaring

Iphone 8 voor m'n dochter besteld. Snelle levering. Had "als nieuw besteld" en zo zag hij er ook uit. Enige minpuntje was dat batterij 87% was maar ze hoeven idd maar 85% te zijn. Verder heel tevreden en dochter blij.

Fantastisch!

Ik heb een iPhone 11 Pro bij mobico besteld en dat is mij super bevalen! De glazen screenprotector hebben ze er al opgepakt en dat ziet er keurig uit. Heb veel sites vergeleken en mobico kwam bij mij uit tot de goedkoopste. Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden waar het pakketje is. De volgende telefoon word hier zeker weer besteld!!

geweldig

iphone Xs (ligt gebruikt) bestelt, alleen aan de onderkant een beetje schaden. minder dan ik had verwacht! ook nog gratis hoesje en screen protector van goede kwaliteit en oplader erbij die gloed nieuw was!

Goed product, ziet er netjes uit. Volledig pakket.

Snelle levering, mooi product. De telefoon werd volgens afspraak geleverd. Het toestel ziet er keurig uit. Ook heel fijn dat er een beschermhoesje op zit en dat er standaard een oplader is bijgeleverd. Wij zijn helemaal tevreden.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL