Filtre

Goeie, betrouwbare en eerlijke website.

Heel erg blij met mijn keuze!! Lang getwijfeld en toch gedaan. Altijd al een Iphone willen hebben, en nu heb dit kunnen kopen zonder een gigantsich bedrag te verliezen. Dankjwel!!

Telefoon ziet er als nieuw uit. Snelle levering

iPhone XS Max ziet er als nieuw uit! Volgende dag geleverd. Prijs is ook goed. Ik kon deze telefoon op andere site’s niet onder de prijs van Mobico vinden

Wonderfull !

Tot nu toe alles perfect! Snelle levering, duidelijke website...mooi toestel ( daar ging het mij natuurlijk om ;-) )

Alles perfect, zoals altijd!

Toestel zoals beloofd Snelle levering Schermbescherming perfect geplaatst…

Geweldig!!!

Ik heb altijd samsung gehad en kende niemand die een iPhone had. Dus het was een beetje engerig denk ik haha. Maar na de iPhone X besteld te hebben en ik zo erg tevreden!!! Ben echt satisfyed met de indeling van het toestel. Ook erg snel gewend aan iPhone zelf en daarnaast heerlijke upgrade dit erg tevreden:)

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Heb de iPhone XR ‘s avonds besteld en de volgende dag in huis. De iPhone ziet er erg goed uit en werkt zoals je van een iPhone verwacht. Hoesje en screenprotector werden er gratis bijgeleverd.

Alweer een top ervaring bij Mobico

Voor de 2e keer heb ik een Iphone besteld voor mijn kinderen bij Mobico. En ook nu weer een tevreden moeder. Mijn zoon is helemaal in de wolken met zijn nieuwe telefoon. De telefoon is supersnel geleverd en de telefoon ziet er als nieuw uit. Als wij in de toekomst weer een Iphone nodig ben dan zullen we zeker weer bij Mobico bestellen.

Snelle levering, telefoon ziet er uit als nieuw, nieuwe batterij, met een hoesje en een oplader en de screen protector al op het scherm. Helemaal super

Enorm tevreden!

Ik heb bij Mobico een refurbished iPhone gekocht en deze was van zeer goeie kwaliteit! Ook erg goeie service met het gratis bijleveren van een hoesje en een screenprotector. Snelle levertijd ook!

Als nieuw!

Binnen 2 dagen een iPhone xs, als nieuw, thuis ontvangen. Na het installeren was er een groene streep zichtbaar op het scherm. Na contact met het serviceteam werd deze de dag erna direct vervangen voor een origineel IPhone scherm. Vriendelijk en deskundige service met een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Geweldig tevreden

Goeie gsm perfecte staat, snel geleverd, zeer tevreden, groetjes

Was gezellig

Super telefoon

Ik heb deze telefoon voor mijn zoon gekocht en op deze telefoon zaten alleen op de zijkanten minieme krasjes, die bijna niet te zien waren. Het scherm was in uitstekende staat. Alle functies na het overzetten van oude telefoon werkte perfect. Dus al bij al tot op heden géén klachten. Nu natuurlijk even afwachten of ook alles blijft functioneren.

Snel en goed

Mooie IPhone 11 pro ontvangen, heeft mijn verwachtingen overtroffen. telefoon met conditie goed ziet er uit als nieuw super blij mee. Han

Helemaal goed

Precies wat ik hoopte en verwachte. Een mooi goed toestel voor een heel goede prijs.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb nu 2 telefoons gekocht mobico en het bevalt goed. De eerste keer was er iets met mijn beeldscherm maar dat werd zo opgelost dus top service

Zo blij dat ik ervoor heb gekozen om bij MOBICO te bestellen.

Ik ben echt heel erg tevreden als het gaat om de kwaliteit van deze Iphone. Inderdaad, zoals jullie op de website hebben vermeld onder het kopje “licht gebruikt” heb ik mijn licht gebruikte telefoon helemaal in goede orde ontvangen. Naar mijn mening, is die nog zo goed als nieuw. Hier en daar een heeeel klein schrammetje, de accu van de telefoon is ook nog dik in orde. Al met al, zo blij dat ik niet het volledige bedrag heb betaald voor mijn nieuwe telefoon maar bij jullie hebt besteld!

Supergoede aankoop.

De telefoon is in hele goede staat. Snelle levering. Lage prijs

Super prijs-kwaliteit verhouding!

Super snel geleverd en hele goede kwaliteit. Zeker aan te raden als je gewoon niet te veel wil betalen voor een telefoon, maar wel up to date wil blijven met de nieuwste telefoons.

Alles wat wordt omschreven wordt ook naar behoren nagekomen. Zeer tevreden hierover

Zeer goede telefoon ontvangen

Geweldige service

Informatie op de website is overzichtelijk en wijst zichzelf uit. Dag na de bestelling was de iPhone al toegekomen. De iPhone in zeer goede staat met alle toebehoren (lader). Gratis hoes en schermbeschermer bij, leuke actie! En oortjes waren aan goede prijs. All in all geweldige aankoop. Zeker aan te raden!

Fantastische aankoop

Ik had eerlijk gezegd totaal geen verwachtingen. Dit was de eerste keer dat ik een refurbished iPhone kocht en het is het zeker waard. Voor een lage prijs krijg je echt geweldige service. Daarnaast kreeg ik het de dag erna direct bezorgd. Geweldig!

Super fijn.

Ik heb al een aantal keer besteld bij Mobico en elke keer is de service top. Je krijgt een mooi product geleverd en is altijd na beschrijving netjes in orde. Ook de toegevoegde spullen (screenprotector, hoesje en oplader) zijn in uitstekende staat. De screenprotector was er zelfs al opgeplakt. Super blij mee! Dankjewel.

Snelle levering en een mooi toestel!

Een hele goeie en betrouwbare site om een refurbished toestel te bestellen. Super snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Het toestel kwam met een al gemonteerde screenprotector die in mijn geval al krassen had, maar verder was het top!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL