Filtre

Topproduct

Zeer tevreden over mijn aankoop! iPhone 8 Plus! Niet te onderscheiden van een nieuwe! Werkt perfect! Snelle levering

Super service en leveringen

iPhone Xs als nieuw besteld. Super snel binnen gekomen en inderdaad, het toestel is echt als nieuw. Ik heb mijn best gedaan om ook maar het kleinste krasje te vinden, maar die is er gewoon niet. Alles zat er netjes bij zoals aangeven op de site, Duidelijke site.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Ik kocht een refurbished iPhone XR van Mobico. De service is uitstekend; de levering was erg snel, het toestel is in een zeer goede staat, zo goed als nieuw. De garantieperiode is 24 maanden. Bovendien is de prijs lager dan wat andere websites bieden. Als je op zoek bent naar een refurbished iPhone, hoef je niet verder te zoeken.

Topervaring met MOBICO

Goede service, snelle levering: content!!

Ik weet waar ik vanaf nu altijd mijn nieuwe gsm zal kopen

Ik bestelde een XS Max 256 Vlotte levering, mooi verzorgde verpakking, Het toestel zag er schitterend uit! Ik was zeer aangenaam verrast! Mobico:Een aanrader!

Mijn verwachtingen zondermeer waargemaakt Perfect !

Op advies van familieleden, vrienden en kennis voor uw bedrijf gekozen. Met mijn ervaring tot op heden zal ik ook uw bedrijf bij anderen ook zeker gaan aanbevelen.

Supersnel en supernieuw

Zo goed als nieuw ontvangen. Niks op aan te zien

Beste refurbished voor beste prijs

Heb een iPhone 8 plus, als nieuw, gekocht voor nog geen 300 euro. Het product is echt fantastisch voor dat geld. Echt als nieuw. Ik heb zeker 5 verschillende refurbishers vergeleken, maar Mobico steekt er met kop en schouders bovenuit! Ik ben heel tevreden.

Top gsm en snelle levering

Ik bestelde een nieuwe iPhone 11pro deze werd snel geleverd en aan een goede prijs! Zeer aan te raden

Om 16:00 een refurbished iPhone 11 in nieuwstaat besteld, de volgende al geleverd gekregen voor 12:00 uur. De telefoon was keurig voorzien van een screen protector en een laadsnoer. Telefoon ziet ook top uit! Erg makkelijk en snel geregeld allemaal.

Topservice

Is al mijn derde bestelling en weer eens tevreden! Ik koop enkel nog bij Mobico ! De beschrijving is zoals verwacht!

Geweldige telefoons voor een lage prijs, goede kwaliteit

Geweldig. Voor de 3e keer een telefoon besteld, voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Goede service. Snelle klantenservice voor vragen. Zéér tevreden!

Mobico de allerbeste !

Zeer scherpe prijzen mooie nette producten snelle levering goede service voorwaarden

Toestel ziet eruit als nieuw! Werkt perfect!

snelle levering en zeker aan teraden

Ik ben super blij met mijn telefoon, ziet er nog heel nieuw uit. Ik heb voor de witte iphone x gekozen! Was heel snel geleverd en alles goed geregeld!

Geweldige iPhone gekregen

Vlot kunnen bestellen. Uitstekende levering en een goed product!

Heb voor de eerste keer bij Monica bestelt echt een top site alles klopt

Kwaliteit van de telefoon is top!

iPhone X als nieuw besteld. Vandaag binnen gekomen en inderdaad, het toestel is echt als nieuw. Ik heb mijn best gedaan om ook maar het kleinste krasje te vinden, maar die is er gewoon niet. De gratis screenprotector was rerds geplaatst en de telefoon werd vanwege dezelfde actie ook nog met een siliconen hoesje geleverd. Verder zit de stekker er bij. Helaas missen de usb kabel en het pinnetje voor de simkaart. Op zich niet zo heel erg, maar de beschrijving meldde dat deze er beide bij geleverd zouden worden. Als dit niet mis was gegaan, had ik 5 sterren gegeven!

Perfect.

Ik kocht gisteren een iphone 11 pro 256gb aan een spotprijs en vandaag had ik hem al in huis. Sraat: zo goed als nieuw, en zo ziet hij er ook uit! Ik dacht eerst bij Swappie te bestellen maar Mobico was veel voordeliger! Telefoon was zorgvuldig ingepakt, zelfs de oortjes die ik bijbestelde voor 9 euro hadden hun eigen plekje in de verpakking. Kabel en hoesje werden gratis meegeleverd alsook een glazen screenprotector die ze zelf al op de telefoon bevestigd hebben.. hierdoor zelf geen gedoe met luchtbelletjes meer ;-) Super service!

Werkt perfect en goeie service!!

Ik heb al 2x eerder bij mobico besteld. Elke keer ben ik weer verbaasd over de kwaliteit en snelle bezorging. Ik heb ook problemen gehad met 1 van de eerdere toestellen. Dit was ook super goed geregeld!!! Ik ben echt super tevreden met jullie. Keep up the good work!

Topservice, goede kwaliteit

Snelle levering, erg mooie telefoon, goede kwaliteit.

Goeie telefoon geen schade

Beste site voor refurbished telefoon echt een aanrader deze site

Super service, super telefoon!

Al 2x telefoon gekocht en beide keren erg tevreden!

Wat een service!

Het was even bang afwachten naar de levering. Maar het toestel zag eruit zoals ik had gehoopt. Alles netjes en vlot kunnen overzetten. De extra schermbeveiliging en het hoesje was zeer welkom. Eerste keer via deze website maar zeker niet de laatste keer.

Prachtige telefoon als nieuw

Mooie telefoon, heb gekozen voor als nieuw en zo ziet hij er ook uit. Zeer tevreden :)

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL